K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Nauti kesästä, muista suojakerroin

Nauti kesästä, muista suojakerroin

Auringon haittavaikutuksista iholle puhutaan yhä enemmän ja aurinkovoiteen päivittäistä käyttöä suositellaan Suomessakin kesäaikana. Rusketu nyt kauniisti ja turvallisesti Pirkka aurinkovoiteilla ja suihkeilla!

Pirkka aurinkovoiteet suojaavat sekä auringon haitallisilta UVA- että UVB-säteiltä. Suojakerroin kannattaa valita oman ihotyypin ja käyttötilanteen mukaan. Normaalille iholle suositellaan kotimaassa suojakerrointa 20, mutta lapsille, herkkäihoisilla ja etelänlomalaisille kannattaa valita korkeampi suojakerroin. 

Pirkka aurinkotuotteiden sarja koostuu viidestä tuotteesta:

Muista suojata erityisesti herkästi palavat ihoalueet kuten huulet, nenänvarsi ja korvanlehdet. Aurinkosuojavoidetta kannattaa levittää iholle riittävän paksu kerros noin 30 minuuttia ennen aurinkoon menoa, jotta voide ehtii imeytyä kunnolla. Aurinkosuojaa kannattaa lisätä vähintään kahden tunnin välein ja aina uimisen jälkeen.

Pirkka aurinkotuotteet löydät kaikista K-Citymarketeista, joten aurinkosuoja on helppo käydä ostamassa vaikka uimarannalle mennessä tai mökkireissulla.