Pirkka
Pirkka Helposti mukaan

Pirkka Helposti mukaan

Vaivattomat mukaan napattavat välipalat ja ruoat kasvattavat suosiotaan. Pirkka Helposti mukaan -sarjasta löydät monenlaista herkullista ja helppoa syötävää, kuten salaatteja, täytettyjä leipiä, wrapeja ja tuorepuuroja.

Pirkka helposti sarja on erinomainen vaihtoehto, kaipaat sitten aamupalaa, lounasta tai välipalaa. Tuotteista löydät perinteisiä makuyhdistelmiä ja trendikkäitä uusia makuja. Iskikö välipalaleivän nälkä? Paahtopaistilla, kasviksilla ja piparjuurituorejuustolla täytetty Pirkka Helposti mukaan paahtopaisticiabatta tai Briejuustolla, sipulihillolla ja kasviksilla täytetty Pirkka Helposti mukaan brie-sipulihillosämpylä taittaa nälän tehokkaasti ja maukkaasti.

Jos mielesti tekee raikasta salaattia, uudesta tuotesarjasta löytyy esimerkiksi Pirkka Helposti mukaan loimulohisalaatti, jossa on maukkaan loimulohen lisäksi marinoitua perunasalaattia ja kananmunaa. Sen lisäksi tarjolla on Pirkka Helposti mukaan Välimeren mozzarella-kanapastabowl, jossa on yrttistä pastaa, broileria, mozzarellapalloja ja avokadosalsaa. Sarjasta löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja, kuten kaurajuomapohjainen Pirkka Helposti mukaan mustikkatuorepuuro sekä marinoidulla soijalla, kasviksilla ja hernehummuksella täytetty Pirkka Helposti mukaan vegepatonki. Pirkka Helposti mukaan passikuva Joka kuudes tuote veloituksetta!

Ota käyttöön K-Ruoka-sovelluksen Pirkka Helposti mukaan -keräilypassi, jolloin ostamalla viisi sarjan tuotetta saat kuudennen tuotteen veloituksetta. Lue tarkemmat ohjeet sovelluksesta.