Pirkka Helposti mukaan

Pirkka Helposti mukaan

Päivitetty 13.10.2020

Vaivattomat mukaan napattavat välipalat ja ruoat kasvattavat suosiotaan. Pirkka Helposti mukaan -sarjasta löydät monenlaista herkullista ja helppoa syötävää, kuten salaatteja, täytettyjä leipiä, wrapeja ja tuorepuuroja.

Pirkka-logo 680 x 50

Pirkka helposti mukaan -sarja on erinomainen vaihtoehto, kun kaipaat aamupalaa, lounasta tai välipalaa. Tuotteista löydät perinteisiä makuyhdistelmiä ja trendikkäitä uusia makuja.

Iskikö välipalaleivän nälkä? Paahtopaistilla, kasviksilla ja piparjuurituorejuustolla täytetty Pirkka Helposti mukaan paahtopaisticiabatta tai herkullinen Pirkka Helposti mukaan kana-fetakolmioleipä taittaa nälän tehokkaasti ja maukkaasti.

Jos mielesti tekee raikasta salaattia, tuotesarjasta löytyy esimerkiksi Pirkka Helposti mukaan loimulohisalaatti, jossa on maukkaan loimulohen lisäksi marinoitua perunasalaattia ja kananmunaa. Sen lisäksi tarjolla on esimerkiksi ruokaisa Pirkka Helposti mukaan pestokana-mozzarellasalaatti.

Sarjasta löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja, esimerkiksi marinoidulla soijalla, kasviksilla ja hernehummuksella täytetty Pirkka Helposti mukaan vegepatonki.

Tuotteita on saatavilla K-kaupoista ja verkkokaupasta.

Helposti mukaan logo 680 x 300