Pirkka-sarjaan kosmetiikan pientarvikkeita

Pirkka-sarjaan kosmetiikan pientarvikkeita

Päivitetty 20.4.2021

Tutustu Pirkka-sarjan kauneudenhoidon ja itsestään huolehtimisen tuotteisiin. Saammeko esitellä, Pirkka Make up ja Pirkka Personal care.

Pirkka meikkikynäteroitin

Pirkka kaksoisteroitin meikkikynien huoltamiseen. Teroitin sopii kaikenkokoisten kulma-, huuli- ja rajauskynien teroittamiseen terävämmällä tai tylpemmällä kulmalla. Teroittimen läpinäkyvä kansi suojaa meikkipussia likaantumiselta.

Pirkka ripsentaivutin

Pirkka ripsentaivuttimella saat kauniit, taivutetut ripset hellävaraisesti. Taivuttimen mukana tulee yksi vaihtopehmuste.

Taivuta ripset ennen ripsivärin laittamista. Pidä ripsentaivutinta käsissäsi kuin pitelisit saksia. Aseta taivutin lähelle ripsen tyveä, paina kevyesti ja odota muutama sekunti. Toista tarvittaessa eri kohtaan ripsiä. Kolmesta kohdasta taivutetut ripset saavat aikaan luonnollisimman lopputuloksen. Vaihda taivuttimen silikonipehmuste säännöllisesti.

Pirkka luomiväriaplikaattorit 5kpl

Pirkka aplikaattori luomivärin siistiin ja hygieeniseen levittämiseen. Sopii hyvin sekä luomivärin levittämiseen että varjostusten tekemiseen.

Puhdista aplikaattori säänöllisesti pesemällä hellävaraisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Pesun jälkeen anna aplikaattorin kuivua vaakatasossa tai painele kevyesti nukkaamattomaan imukykyiseen materiaaliin kuten kasvopaperiin.

Pirkka silmämeikkivälineet

Pirkka kasvojenpesusieni 2 kpl

Pirkka kasvojenpesusieni ihon hellävaraiseen päivittäiseen puhdistukseen. Pesusieni sopii kaikille ihotyypeille.

Pese kasvot pesusienellä pyörivin liikkein. Voit pestä ihon joko pelkällä kostutetulla sienellä tai jos kasvoilla on meikkiä, voit käyttää sienen lisäksi vesiliukoista puhdistusainetta. Puhdista sieni säännöllisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Purista ylimääräinen kosteus sienestä ja anna kuivua ennen seuraavaa käyttöä.

Pirkka puuterisivellin

Pirkka puuterisivellin korkealaatuisilla mustavalkosilla nailonharjaksilla. Pyöristetyt harjakset liukuvat pehmeästi iholla. Nailonharjakset sopivat myös eläinallergikoille ja vegaaneille.

Puhdista sivellin säännöllisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Ravistele ylimääräinen kosteus siveltimestä ja anna kuivua ennen seuraavaa käyttöä.

Pirkka meikkisivellinsetti 5 kpl

Pirkka meikkisiveltimet korkealaatuisilla nylonharjaksilla. Pyöristetyt harjakset liukuvat pehmeästi iholla. Nylonharjakset sopivat myös eläinallergikoille sekä vegaaneille.

Pirkka poskipunasivellin

Pirkka poskipunasivellin korkealaatuisilla mustavalkosilla nailonharjaksilla. Siveltimen harjaksen vinoleikattu muotoilu helpottaa erityisesti poskipäiden korostamista. Nailonharjakset sopivat myös eläinallergikoille ja vegaaneille.

Puhdista sivellin säännöllisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Ravistele ylimääräinen kosteus siveltimestä ja anna kuivua ennen seuraavaa käyttöä.

Pirkka lateksiton pisaranmuotoinen meikkisieni

Pirkka pisaranmuotoinen lateksiton meikkisieni meikkivoiteen hygieeniseen levitykseen. Pisaranmuotoisen meikkisienen avulla meikkivoiteen levittäminen onnistuu tarkasti myös pienille alueille kuten silmänurkkiin ja nenänpieliin. Valikoimissa on erivärisiä ja -kokoisia meikkisieniä.

Sientä voi käyttää joko kuivana tai kostutettuna, jolloin se imee vähemmän meikkivoidetta itseensä. Kostuta meikkisieni lämpimällä vedellä ja purista ylimääräinen vesi pois sienestä, ettei se jää vettä valuvaksi. Puhdista meikkisieni säännöllisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Purista ylimääräinen kosteus sienestä ja anna kuivua ennen seuraavaa käyttöä.

Pirkka meikkisieni 3 kpl

Pirkka meikkisieni meikkivoiteen hygieeniseen levitykseen. Saat tasaisen pohjustuksen, kun levität meikkivoiteen meikkisienen avulla hellästi painelemalla.

Puhdista meikkisieni säännöllisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Purista ylimääräinen kosteus sienestä ja anna kuivua ennen seuraavaa käyttöä.

Pirkka kasvomeikkivälineet

Kynsienhoito

Pirkka kynsiviila

Pirkka kynsiviila sopii erityisesti vahvoille kynsille sekä keinokynsille. Viilassa on kaksi eri karkeutta: karkeampi kynsien lyhentämiseen ja muotoiluun sekä sileämpi kynsien viimeistelyyn. Vinkki: Viilaamalla kynsiä yhteen suuntaan vältät parhaiten kynsien liuskoittumista. Käytön jälkeen napauta viilaa kynsipölyn poistamiseksi viilasta.

Pirkka kynsiviilat

Pahviset Pirkka kynsiviilat kynsien lyhentämiseen ja siistimiseen. 5kpl pitkä + 5kpl lyhyt. Viiloissa on karkeampi puoli kynsien lyhentämiseen ja muotoiluun ja pehmeämpi puoli kynsien viimeistelyyn. Vinkki: Viilaamalla kynsiä yhteen suuntaan vältät parhaiten kynsien liuskoittumista.

Pirkka lasinen kynsiviila

Pirkka lasinen kynsiviila sopii kaikille kynsityypeille. Kristallilasista valmistettu viila tekee kynsien muotoilusta vaivatonta. Kestävä ja tarkka lasinen kynsiviila antaa pitkäkestoisen lopputuloksen vahingoittamatta kynttä. Lasinen pinta mahdollistaa kynnen viilaamisen molempiin suuntiin. Puhdista viila säännöllisesti vedellä huuhtelemalla.

Pirkka manikyyritikut 10kpl

Pirkka manikyyritikkujen avulla voit hoitaa kynsinauhoja ja poistaa esimerkiksi kynnenreunojen yli mennyttä kynsilakkaa sekä siistiä kynsien kärjet. Käytä leveää päätä ylikasvaneiden kynsinauhojen hellävaraiseen työntämiseen ja terävää päätä kynsien ympäryksen ja alapinnan puhdistamiseen

Pirkka kynsienhoitovälineet

Pirkka Personal Care 

Pirkka hiusharjat 2 kpl

Pirkka takkuja selvittävä harja, kaksi erilaista painatusta.

Pirkka hiuslenkit ja –nipsut

Pakkaus sisältää 8kpl hiuslenkkejä ja 4kpl hiusnipsuja

Pirkka hiuslenkki puhelinlanka

Pakkaus sisältää 4kpl hiuslenkkejä kahdessa eri värissä.

Pirkka miesten taskukampa 5kpl / naisten kampa 2 kpl

Materiaali: nailon

Pirkka hiustuotteet

Pirkka jalkaviila iso / pieni

Pirkka jalkaviila kovettumien poistamiseen. Jalkaviilassa on kaksi puolta: karkeampi puoli kuivan ja karhean ihon poistamiseen sekä hienompi puoli viimeistelyyn ja sileän lopputuloksen saamiseen.

Pirkka kynsileikkuri viilalla

Kynsien leikkaamiseen ja viimeistelyyn.

Pirkka korvatulpat 2 paria matkapakkauksilla

Pirkka korvatulpat muotoutuvat korvaan pehmeästi ja mukavasti. Matkapakkauksessa säilytät korvatulpat hygieenisesti.

Muotoile korvatulppia käsin kiertämällä ja rullaamalla ennen korvaan asettamista. Työnnä tulppa kevyesti painaen korvakäytävään. Tulppa laajenee korvakäytävässä ja mukautuu siten erikokoisiin korviin. Korvatulppien materiaali: polyuretaani

Pirkka pinsetit

Pirkka pinsetit kauneudenhoitoon. Pinsettien ohut ja vino pää helpottaa ohuista karvoista kiinnisaamista esimerkiksi kulmakarvoja siistittäessä. Materiaali: ruostumaton teräs

Pirkka vartalonhoitotuotteet