Pukeutuminen
Avia - uutta intoa treeneihin

Avia - uutta intoa treeneihin

Avia tarjoaa aktiiviseen arkeen täydellisen vaatemalliston koko perheelle. Avia yksinoikeudella Suomessa vain K-Citymarketista.

Avia on amerikkalainen urheiluvaatteiden pioneeri, joka on toiminut jo vuodesta 1979. Avian luoja, Jerry Stubblefield, sai idean nimestä ihaillessaan ääretöntä taivasta lentokoneen ikkunasta. Sana ”AVIATION” (ilmailu) tuli hänen mieleensä ja näin legendaarinen Avia-merkki sai alkunsa. Avia tarkoittaa siipien levittämistä ja lentämistä. Se symboloi vapautta, rohkeutta kehittyä ja ottaa riskejä. Mallisto on nyt myynnissä yksinoikeudella Suomessa vain K-Citymarketeissa.

Käytännöllisyys ja laatu luovat pohjan Avian tyylille, joka puhuttelee niin luonnossa kuin urbaaneissa ympäristöissä liikkuvia ihmisiä. Avia kannustaa kaikkia muuttamaan arkensa aktiivisemmaksi. Malliston tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden yhdisteltävyyteen, toiminnallisuuteen ja myös erilaisiin yksityiskohtiin. Monipuolisesta mallistosta voi helposti luoda itselle tai koko perheelle toimivia kokonaisuuksia monenlaiseen urheiluun ja myös vapaa-aikaan. Näitä kokonaisuuksia voi täydentää erilaisilla sopivilla asusteilla kuten sukilla, pipoilla ja lippiksillä.

Naisten treenivaatteita on saatavilla koissa 36-46 ja 36-50. Miesten tuotteita on saatavilla koissa S-XXL ja lasten vaatteet ovat kokoa 130-160 cm.

Treenivaatteita on nyt helppo ostaa kauppareissun yhteydessä. Aikasi arvoisesta kaupasta saat kaiken tarvitsemasi treenaamiseen. Avia-vaatteita myydään K-Citymarketeissa - tervetuloa tutustumaan!

Avia ei saatavilla: K-Citymarket Iso Omena ja K-Citymarket Sello

Energisiä värejä ja kauniita yksityiskohtia

Alkukevään väripaletissa näkyy kaunis tumma khakinvihreä, jonka rinnalla reipas korallin sävy antaa mukavasti ilmettä. Raidat ruutukuvioilla ja väriblokit tuovat ryhtiä naisten treenipukeutumiseen. Rytmikkäät ruudut toistuvat myös miesten ja poikien printeissä ja logoissa.

Tyttöjen sporttisessa kukkakuosissa on maastokuosin vaikutteita. Tyttöjen kukallinen treenitoppi on trendikkään mittainen: ei liian lyhyt eikä liian pitkä.

KCM_Avia_2021_680

Mallistosta löytyy myös ajankohtaiset reisitaskuhousut koko perheen tarpeisiin; naisten reisitaskuhousut ovat neljään suuntaan joustavasta laadusta, miehille on verryttelyhousut reisitaskuilla ja sen lisäksi miehille ja pojille löytyy mallistosta rennot collegehousut läpällisillä reisitaskuilla.

Monen naisen luottovaate on rento huppari, joka käy tilanteeseen kuin tilanteeseen. AVIA-malliston huppari on tehty niin pehmeästä laadusta, ettei sitä tee mieli ottaa päältä pois lainkaan. Niin miesten kuin naistenkin collegetuotteissa logonauhat toimivat usein katseenvangitsijoina.

KCM_Avia_2021_wellness_680

Miesten ja lasten vapaa-ajan housuissa ja shortseissa käytetty neljään suuntaan joustava laatu sopii niin sisä- kuin ulkoliikuntaan. Näissä ja monissa muissa tuotteissa on huomioitu myös heijastavat yksityiskohdat.

Luottovaatteita on helppo yhdistellä

Sesongista toiseen mallistossa pysyviin naisten perustuotteisiin kuuluvat niin vatsaa tukevat suoralahkeiset treenihousut kuin tiukemmin istuvat treenitrikoot sekä hyvät topit ja paidat. Ihanan pehmeä, pinnasta hieman harjattu laatu tuntuu mukavalta päällä. Perustuotteissa uutuuksia ovat rennot wellness-housut ja monikäyttöiset stretchousut.

Avia_basic_680x680

Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota myös yhdisteltävyyteen. Monipuolisesta mallistosta voi luoda toimivia kokonaisuuksia monenlaiseen urheiluun ja vapaa-aikaan. Asuja voi täydentää sopivilla asusteilla, kuten sukilla, pipoilla ja lippiksillä.

KCM_Avia_2021_asusteet_680x600 Trikoopipo 9,99€, tuubihuivi 9,99€, treenisukat 3pr/pkt 7,99€

Avia näkyy myös koripallokentillä

Avia on solminut Koripalloliiton kanssa sopimuksen, jonka myötä merkki vaatettaa seuraavat kolme vuotta Susijengin ja muut Koripalloliiton maajoukkueet. K-Citymarketeissa on myynnissä Avian virallisia Susijengi-fanituotteita.