Pukeutuminen
Avia - uutta intoa treeneihin

Avia - uutta intoa treeneihin

Avia tarjoaa aktiiviseen arkeen täydellisen vaatemalliston koko perheelle. Avia nyt yksinoikeudella Suomessa vain K-Citymarketista.

Avia on amerikkalainen urheiluvaatteiden pioneeri, joka on toiminut jo vuodesta 1979. Mallisto on nyt myynnissä yksinoikeudella Suomessa vain K-Citymarketeissa.

Avian keulakuvana toimii musiikkielokuvista palkittu näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens. Vanessa suhtautuu intohimolla kuntoiluun, pyöräilyyn ja ravitsemukseen. Hänelle kuntoilu ei ole pelkkä rutiini vaan välttämättömyys.

Käytännöllisyys ja laatu luovat pohjan Avian tyylille, joka puhuttelee niin luonnossa kuin urbaaneissa ympäristöissäkin liikkuvia ihmisiä. Avia kannustaa kaikkia muuttamaan arkensa aktiivisemmaksi.

KCM_Avia_vaaleat_treenivaatteet_680 Naisten bratoppi 24,95€, naisten caprit 29,95€, lasten pyöräilyshortsit 19,99€, lasten t-paita 19,99€

Juoksuvaatteet

Avialta löytyy juoksuvaatteita naisille ja miehille raikkaissa sävyissä. Mallistoon kuuluu juoksuun sopivia t-paitoja, takkeja, trikoita ja shortseja. Juoksuvaatteisiin on myös helppoa yhdistää Avian asusteita kuten lippalakkeja, tuubihuiveja tai trikoopipoja.

Avia_juoksuvaatteet_680 Miesten juoksutakki 39,95€, miesten juoksutrikoot 34,95€, naisten juoksutakki 39,95€, naisten juoksutrikoot 34,95€.

Mallisto

Avia-vaatteet tuovat uutta mukavuutta treeneihin. Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden toiminnallisuuteen ja myös erilaisiin yksityiskohtiin. Vaatteissa käytetyt materiaalit ovat miellyttäviä ja helppohoitoisia. Treenivaatteista löytyy niin väljiä ja ilmavia laatuja kuin napakan oloisia trikoita. Naisten mallistosta löytyy tuotteita myös kierrätetystä polyesteristä.

Avia 4

Naisten treenipaita 24,95€, naisten treenihousut 34,95€, lasten treenipaita 16,99€, lasten treenihousut 19,99€

Malliston vaatteet ja asusteet ovat helposti yhdisteltävissä. Niistä voi helposti luoda itselle tai koko perheelle toimivia kokonaisuuksia monenlaiseen urheiluun ja myös vapaa-aikaan. Näitä kokonaisuuksia voi täydentää erilaisilla sopivilla asusteilla kuten sukilla, pipoilla ja lippiksillä.

KCM AVIA asustekollaasi 680x

Trikoopipo 9,99€, tuubihuivi 9,99€, lippalakki 12,99€, sukat 3-pack 7,99€

Treenikauden värit

Uusi treenikausi alkaa naisten mallistossa energisillä väreillä ja printeillä kuten rohkealla punaisella, vauhdikkailla raidoilla ja eksoottisella kukkaprintillä. Naisten treenivaatteita on saatavilla koissa 36-46 ja 36-50.

Avia 3

Naisten treenitakki 39,95€, naisten treenihousut 34,95€, naisten treenitoppi 24,95€

Miesten vaatteissa on käytetty punaista ja mustaa sekä hillitympiä värejä kuten harmaata ja sinistä. Tuotteita on saatavilla koissa S-XXL.

Myös lapsille suunnatussa mallistossa on käytetty punaista ja mustaa. Lisäksi niissä näkyy leikkisyys sekä rohkeat siveltimenvedot. Lasten vaatteet ovat kokoa 130-160 cm.

Avia 2

Miesten treenipaita 19,99€, miesten treenihousut 24,95€, lasten treenipaita 16,99€, lasten treenishortsit 16,99€

Avia 1 Naisten treenitoppi 19,99€, naisten treenihousut 29,95€, miesten treenipaita 19,99€, miesten treenihousut 24,95€, lasten treenipaita 16,99€, lasten treenishortsit 16,99€, lasten treenitoppi 19,99€, lasten treenihousut 19,99€

Treenivaatteita on nyt helppo ostaa kauppareissun yhteydessä. Aikasi arvoisesta kaupasta saat kaiken tarvitsemasi treenaamiseen. Avia-vaatteita myydään K-Citymarketeissa - tervetuloa tutustumaan!

Avia ei saatavilla: K-Citymarket Iso Omena ja K-Citymarket Sello

Avia näkyy myös koripallokentillä

Avia on solminut Koripalloliiton kanssa sopimuksen, jonka myötä merkki vaatettaa seuraavat kolme vuotta Susijengin ja muut Koripalloliiton maajoukkueet. Susijengi esiintyy Avia-vaatteissa ensi kertaa jo helmikuun alussa pelattavissa EM-karsintaotteluissa.

K-Citymarketeihin tulee helmikuun puolivälissä myyntiin Avian virallisia Susijengi-fanituotteita.