Pukeutuminen
Avia - uutta intoa treeneihin

Avia - uutta intoa treeneihin

Avia tarjoaa aktiiviseen arkeen täydellisen vaatemalliston koko perheelle. Avia nyt yksinoikeudella Suomessa vain K-Citymarketista.

Avia on amerikkalainen urheiluvaatteiden pioneeri, joka on toiminut jo vuodesta 1979. Avian luoja, Jerry Stubblefield, sai idean nimestä ihaillessaan ääretöntä taivasta lentokoneen ikkunasta. Sana ”AVIATION” (ilmailu) tuli hänen mieleensä ja näin legendaarinen Avia-merkki sai alkunsa. Avia tarkoittaa siipien levittämistä ja lentämistä. Se symboloi vapautta, rohkeutta kehittyä ja ottaa riskejä. Mallisto on nyt myynnissä yksinoikeudella Suomessa vain K-Citymarketeissa.

Käytännöllisyys ja laatu luovat pohjan Avian tyylille, joka puhuttelee niin luonnossa kuin urbaaneissa ympäristöissä liikkuvia ihmisiä. Avia kannustaa kaikkia muuttamaan arkensa aktiivisemmaksi. Malliston tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden yhdisteltävyyteen, toiminnallisuuteen ja myös erilaisiin yksityiskohtiin. Monipuolisesta mallistosta voi helposti luoda itselle tai koko perheelle toimivia kokonaisuuksia monenlaiseen urheiluun ja myös vapaa-aikaan. Näitä kokonaisuuksia voi täydentää erilaisilla sopivilla asusteilla kuten sukilla, pipoilla ja lippiksillä.

Naisten treenivaatteita on saatavilla koissa 36-46 ja 36-50. Miesten tuotteita on saatavilla koissa S-XXL ja lasten vaatteet ovat kokoa 130-160 cm.

Treenivaatteita on nyt helppo ostaa kauppareissun yhteydessä. Aikasi arvoisesta kaupasta saat kaiken tarvitsemasi treenaamiseen. Avia-vaatteita myydään K-Citymarketeissa - tervetuloa tutustumaan!

Avia ei saatavilla: K-Citymarket Iso Omena ja K-Citymarket Sello

Treenikauden värit

Treenikausi alkaa energisillä turkoosin eri sävyillä. Vauhdikkaat raitaprintit tuovat lisäilmettä vaatteisiin. Raita-ajatus toistuu myös miesten ja poikien logoissa. Naisten ja tyttöjen oloasuissa kimaltaa puolestaan näyttävät kultaiset raidat. Tyttöjen mallistossa on lisäksi rohkeita roiskeprinttejä ja pojille löytyy t-paita, jonka printti hohtaa pimeässä.

Avia_7_680x900 Naisen collegehuppari 29,95€ ja treenihousut 34,95€. Miehen collegehuppari 29,95€ ja collegehousut 29,95€. Tytön collegehuppari 26,95€ ja treenihousut 19,99€. Pojan collegehuppari 26,95€ ja collegehousut 26,95€.

Avia12_680x924 Naisen treenipaita 19,99€ ja treenihousut 34,95€. Tytön bra-toppi 16,99€ ja treenihousut 19,99€.

Syksyä kohti värimaailmaan tulee korallin, vadelman ja viininpunaisen sävyjä. Maastomainen lehtikuosi jatkaa raitateemaa ja loppukaudesta naisten treenivaatteissa on myös hauskoja verkkoyksityiskohtia. Naisten treenitrikoot istuvat hyvin ja vyötärö pysyy treenatessakin ylhäällä. Yläosista voi jokainen valita joko väljempiä tai vartalonmyötäisempiä malleja oman makunsa mukaisesti.

Avia9_680x900 Treenihousut 34,95€ ja treenipaita 24,95€

Wellnessasun katseenvangitsijana toimii selässä ristiin menevät nyörit ja pehmeä laatu tuntuu äärettömän mukavalta päällä.

Avia11_680x1020 Wellnesspaita tai -housut 32,95€

Uutuutena naisille ja miehille on kätevä lämmittelytakki, jonka napakka ja miellyttävä laatu sopii moneen eri tilanteeseen. Mallistosta löytyykin mukavasti eri laatuja eri käyttötarkoituksiin, niin sisä- kuin ulkoliikuntaan.

Avia10_680x453 Lämmittelytakki 34,95€

Mallisto

Avia-vaatteet tuovat mukavuutta treeneihin. Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden toiminnallisuuteen ja myös erilaisiin yksityiskohtiin. Vaatteissa käytetyt materiaalit ovat miellyttäviä ja helppohoitoisia. Treenivaatteista löytyy niin väljiä ja ilmavia laatuja kuin napakan oloisia trikoita. Asusteita kuten sukkia, pipoja ja tuubihuiveja on myös helppo yhdistää malliston vaatteisiin.

KCM_AVIA_asustekollaasi_2020_680x680 Sukat 7,99€, pipo 9,99€ ja tuubihuivi 9,99€

Avia näkyy myös koripallokentillä

Avia on solminut Koripalloliiton kanssa sopimuksen, jonka myötä merkki vaatettaa seuraavat kolme vuotta Susijengin ja muut Koripalloliiton maajoukkueet. K-Citymarketeissa on myynnissä Avian virallisia Susijengi-fanituotteita.