Pukeutuminen
Edulliset lastenvaatteet tytöille ja pojille

Edulliset lastenvaatteet tytöille ja pojille

Vauvanvaatteet, lasten toppa- ja välikausihaalarit, asusteet ja mukavat sisävaatteet sekä säänkestävät ulkoiluvaatteet koululaisten omia malleja unohtamatta – löydät kaikki lasten vaatteet tytöille ja pojille K-Citymarketin laajasta valikoimasta!

Valikoimat löydät myös verkosta

Voit tarkastella vaate- ja kenkävalikoimia myös tarkemmin. Verkosta löytyy jo suuri osa pukeutumisen tuotteistamme:

Käytännölliset ja kestävät vauvojen ja leikki-ikäisten vaatteet

Pehmeitä bodyja, mukavia potkupukuja.. Vauvojen ja leikki-ikäisten osastolta löydät K-Citymarketeissa myytävät laadukkaat tuotemerkit, jotka kestävät käyttöä ja tekevät jokaisesta päivästä hivenen helpomman. Hyvin suunnitellut ja oikeista materiaaleista valmistetut vaatteet kestävät käyttöä ja pesua.

edulliset lastenvaatteet kuvitus mywear2 680x680

Vauvojen ja leikki-ikäisten vaatemallistot

Mywear-mallisto (50–86 cm & 92–140 cm)

Pirteitä kuoseja ja kivoja värejä – mywear-mallistosta löydät aina keskenään helposti yhdisteltäviä, käytännöllisiä ja kestäviä perustuotteita sisä- ja ulkopukeutumiseen. Tuotteiden jatkuvalla testauksella haluamme varmistaa, että vaatteet istuvat hyvin ja ovat turvallisia käyttää.

Guppy - laadukasta ja leikkisää

Tanskalaisen Guppyn mallisto on rakennettu lasten ehdoilla ja mukavat vaatteet iloisine kuoseineen pursuavat leikkimieltä. Mallisto on nyt saatavilla K-Citymarketeista ja siitä löytyy edullisia vaatteita niin prinsessaleikkeihin kuin vauhdikkaaseen menoonkin.

Lue lisää Guppy-lastenvaatteista ›

Moomin by Martinex (62–86 cm & 92–110 cm)

Martinexin tuotteissa panostetaan eritoten laatuun ja turvallisuuteen: kaikki tekstiilit, vaatteet, pyyhkeet ja lakanat täyttävät Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatin vaatimukset. Martinexilta saat lasten, ja vähän aikuistenkin, rakastamia Muumi-vaatteita, joissa on mukana myös brändin omaa suunnittelua.

Lasten suosikkihahmot seikkailevat vaatteissa

K-Citymarketin lastenvaatevalikoimasta löytyvät myös muun muassa Ryhmä Hau, Frozen, LEGO, Spiderman, Peppi, Cars, Pipsa Possu ja My Little Pony sekä muita lasten suosikkihahmoja. Näiden lastenvaatteiden koot vaihtelevat tuotteesta ja merkistä riippuen 98–164 cm välillä.

Sporttista ja trendikästä koululaisille

Koululaisten vaatteissa tärkeää ovat oikeat merkit, coolit kuosit sekä vaivaton liikkuminen. Hupparit ja verryttelyhousut ovat lasten arkipukeutumisen luottovaatteita.

edulliset lastenvaatteet kuvitus mywear1 680x680

Lasten ja koululaisten vaatemallistot

Mywear-mallisto

Mywearin valikoimasta löytyy aina sesongin trendikkäisiin, värikkäisiin uutuuksiin helposti yhdisteltäviä yksivärisiä housuja, paitoja ja huppareita. Ne valmistetaan pehmeästä trikoosta ja ne kestävät hyvin leikkejä ja pesua. Mallistoon kuuluu kokoja aina 164-senttiseen teiniin saakka.

Guppy - laadukasta ja trendikästä

Tanskalaisen Guppyn lastenvaatteet ovat tunnettuja toiminnallisuudestaan ja trendikkyydestään. Vaikka vaatteet ovat laadukkaita ja kestävät arjen touhuissa, hinta on mukavan edullinen. Malliston vaatteista löytyy kokoja 14-vuotiaalle saakka ja osa vaatteista edustaa pelkistetympää unisex-tyyliä.

Lue lisää Guppy-lastenvaatteista ›

Ulkoiluun ja urheiluun

K-Citymarketeissa ainoana Suomessa myytävä Avia on amerikkalainen urheiluvaatteiden pioneeri, jonka mallistosta löytyy sporttisia vaatteita myös 130-160 cm koossa.

Lue lisää Avia-mallistosta ›

Icepeakin valikoimasta löytyy monipuolisesti ulkoiluvaatteita koululaisille. Laajennetut valikoimat löytyvät 22 kaupan Icepeak shop-in-shopeista.

Yksi lasten ja koululaisten lempimerkkejä on Adidas, jonka mallistosta löytyy muun muassa t-paitoja ja collegehuppareita. Nuorison suosikkeja juuri nyt ovat slim fit -malliset Adidas Tiro 19 -verryttelyhousut, jotka ovat hengittävää ja miellyttävää Climacool-materiaalia.

Urheiluosaston valikoimiin kuuluu myös laaja kattaus Puma-vaatteita lapsille ja nuorille, kuten collegepaitoja, t-paitoja sekä treenivaatteita.

Lasten juhlavaatteet ovat mukavia ja käytännöllisiä - myös niitä löydät lastenvaateosastolta.

Kurankestävät lasten ulkovaatteet

Säänkestävät ulkoiluvaatteet takaavat, että lapset tarkenevat hienosti niin sateessa kuin pakkasessakin. Edes ääripäiden sääilmiöt kun eivät yleensä perheen pienimpiä pelästytä, ja se suurin vesilätäkkö taitaa aina kiinnostaa kaikkein eniten.

edulliset lastenvaatteet kuvitus mywear3 680x680

Vuosikymmenten kokemuksella lasten ulkoiluvaatteita valmistavan Lassien vaatteet kestävät valmistajan mukaan rajuakin riehumista. Myös pitkän, yli 70 vuoden uran tehneet Reima®-tuotteet on testattu ja hyväksytty kaikkein rehellisimmillä tuomareilla – lapsilla!

Tutustu Reiman kevät/kesä 2020 mallistoon ›

Seuraavista K-Citymarketeista löydät Reiman shop-in-shopin, jossa on kattava valikoima Reima-tuotteita:

 • K-Citymarket Järvenpää
 • K-Citymarket Klaukkala
 • K-Citymarket Joensuu Pilkko
 • K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi
 • K-Citymarket Imatra
 • K-Citymarket Kotka
 • K-Citymarket Kouvola
 • K-Citymarket Lahti Karisma
 • K-Citymarket Lappeenranta
 • K-Citymarket Mikkeli
 • K-Citymarket Rauma
 • K-Citymarket Seinäjoki Jouppi
 • K-Citymarket Vaasa Kivihaka
 • K-Citymarket Jyväskylä Palokka
 • K-Citymarket Tampere Turtola
 • K-Citymarket Oulu Kaakkuri
 • K-Citymarket Helsinki Easton
 • K-Citymarket Vantaa Jumbo
 • K-Citymarket Turku Kupittaa
 • K-Citymarket Turku Länsikeskus
 • K-Citymarket Vihti Nummela

Talvella löydät lastenvaate- ja urheiluosastolta toppatakkeja, toppahousuja ja toppahaalareita ja keväällä sekä syksyllä käytännöllisiä välikausivaatteita.

Pääkuvan vaatteet Guppy-mallistosta, muut vaatteet mywear-mallistosta.