Edulliset lastenvaatteet tytöille ja pojille

Edulliset lastenvaatteet tytöille ja pojille

Vauvanvaatteet, lasten toppa- ja välikausihaalarit, asusteet ja mukavat sisävaatteet, tossut ja töppöset sekä säänkestävät ulkoiluvaatteet koululaisten omia malleja unohtamatta – löydät kaikki lastenvaatteet tytöille ja pojille K-citymarketin laajasta valikoimasta!

Käytännölliset ja kestävät vauvojen ja leikki-ikäisten vaatteet

Pehmeitä bodyja, pikkuisia sukkia.. Vauvojen ja leikki-ikäisten osastolta löydät K-citymarketeissa myytävät laadukkaat tuotemerkit, jotka kestävät käyttöä ja tekevät jokaisesta päivästä hivenen helpomman. Hyvin suunnitellut ja oikeista materiaaleista valmistetut vaatteet kestävät käyttöä ja pesua.

Vauvojen ja leikki-ikäisten vaatemallistot

Mywear-mallisto (50–86 cm & 92–134 cm)

Pirteitä kuoseja ja kivoja värejä – mywear-mallistosta löydät aina keskenään helposti yhdisteltäviä, käytännöllisiä ja kestäviä perustuotteita sisä- ja ulkopukeutumiseen. Tuotteiden jatkuvalla testauksella haluamme varmistaa, että vaatteet istuvat hyvin ja ovat turvallisia käyttää.

Fixoni – tanskalaista tyyliä (56–86 cm)

Täydellisen mukavia arkivaatteita, pieniä ja pehmoisia bodyja sekä unihaalareita löytyy kaikkein pienimmillekin Fixonilta. Seesteiset sävyt toimivat kauniina asukokonaisuuksina yhdessä.

Hilla – 100 % luomupuuvillaa herkälle iholle (65–86 cm)

Vauvoille ja leikki-ikäisille lapsille suunniteltu ja Suomessa valmistettu Hilla-mallisto on 100 % luomupuuvillaa, minkä ansiosta tuotemerkki sopii herkällekin iholle. Hilla-tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Moomin by Martinex (62–86 cm & 92–110 cm)

Martinexin tuotteissa panostetaan eritoten laatuun ja turvallisuuteen: kaikki tekstiilit, vaatteet, pyyhkeet ja lakanat täyttävät Öko-Tex Standard 100 -sertifikaatin vaatimukset. Martinexilta saat lasten, ja vähän aikuistenkin, rakastamia Muumi- ja Mauri Kunnas -tekstiilejä, joissa on mukana myös brändin omaa suunnittelua.

K-citymarketin lastenvaatevalikoimasta löytyvät myös muun muassa Ryhmä Hau, Star Wars, Frozen, Paul Frank, Minions sekä muita lasten suosikkihahmoja. Näiden lastenvaatteiden koot vaihtelevat tuotteesta ja merkistä riippuen 98–164 cm välillä.

Kurankestävät lasten ulkovaatteet

Säänkestävät ulkoiluvaatteet takaavat, että lapset tarkenevat hienosti niin sateessa kuin pakkasessakin. Edes ääripäiden sääilmiöt kun eivät yleensä perheen pienimpiä pelästytä, ja se suurin vesilätäkkö taitaa aina kiinnostaa kaikkein eniten.

Vuosikymmenten kokemuksella lasten ulkoiluvaatteita valmistavan Lassie®-merkin vaatteet kestävät valmistajan mukaan rajuakin riehumista. Myös pitkän, yli 70 vuoden uran tehneet Reima®-tuotteet on testattu ja hyväksytty kaikkein rehellisimmillä tuomareilla – lapsilla! Aktiivisille muksuille ja nuorille suunnatun ulkoilumerkin brändiosastot löytyvät Tampereen Turtolan, Joensuun Pilkon, Seinäjoen Joupin, Vantaan Jumbon sekä Oulun Kaakkurin K-citymarketien myymälöistä.

Lasten ulkoiluvaatemallistosta löytyvät myös suositut Color Kids sekä Remu-lastenvaatteet. Kouluikäisille taas sopivat mm. Young Spirit -vaatteet, joita on saatavilla 130-164 cm kokoisina.

Sinua saattaisi kiinnostaa