Pukeutuminen
Ellen Tracy

Ellen Tracy

Ellen Tracy on naisten vaatemerkki, joka on tunnettu laadukkaasta ja elegantista tyylistään. Tuotteet ovat nyt yksinoikeudella Suomessa myynnissä vain K-Citymarketissa.

Vuonna 1949 perustettu yhdysvaltalainen naisten vaatemerkki on rantautunut Suomeen. Ellen Tracy -malliston nuorekas asenne ja ajaton glamour ovat täydellisessä tasapainossa. Vaatteet on suunniteltu naisille, jotka elävät hetkessä, eivät hetkeä varten.

Ellen Tracy -vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa ja niillä saa vaivattomasti luotua kauniita kokonaisuuksia arjen vaihtuviin tilanteisiin. Suomessa myytävän malliston mitoitus on imarteleva, naisellinen ja tehty suomalaista naista ajatellen. Myös värit ja kuosit ovat huolella valittu sopimaan suomalaiselle naiselle.

Tervetuloa tutustumaan Ellen Tracy -vaatteisiin omaan K-Citymarketiisi!

Kevätmallisto

Ellen Tracyn kevätmallisto hehkuu kilpaa kevään kukkien väreissä. Punaisen ja keltaisen tyylikkäänä kontrastina toimii raikas valkoinen sekä monen luottoväri musta.

Ellen_tracy_kukkapaita_680 Toppi, saatavilla huhtikuun alusta alkaen, koot 36-46, 29,95€

Elegantti bleiseri on yksi tämän kevään suosikkituotteista ja siksi olennainen osa Ellen Tracy -mallistoa.

Ellen_tracy_valkoinen_bleiseri_680x450 Bleiseri, saatavilla maaliskuun lopussa, koot 36-46, 59,95€. Laskostoppi, saatavilla maaliskuun lopussa, koot 36-46, 24,95€.

Kaunis huivikuosi antaa asukokonaisuuksiin tyylikästä lisäilmettä. Tuotteiden harkitut solmu- ja laskosyksityiskohdat varmistavat viimeistellyn ilmeen kevään pukeutumiseen.

Ellen_Tracy_blazer_680 Pusero, saatavilla maaliskuun lopussa, koot 36-46, 39,95€. Laskostoppi, saatavilla maaliskuun lopussa, koot 36-46, 24,95€. Housut, saatavilla maaliskuun lopussa, koot 36-46, 44,95€.

Housut

Malliston housuista jokainen nainen löytää suosikkinsa. Ellen Tracyn housuja on saatavilla useilla eri mitoituksilla ja väljyyksillä.

Ellen_Tracy_housut_680x720 Toppi, saatavilla maaliskuun lopussa, koot 38-46, 29,95€. Leveät housut, saatavilla huhtikuun puolivälissä, koot 36-46, 39,95€

Safarihenkinen kesämallisto

Kesämallistosta huokuu safarihenkisyys ja sieltä löytyy monia trendikkäitä tuotteita kuten reisitaskuhousut. Niissä käytännöllisinä yksityiskohtina ja rennon aistikkaina kesäilmeen viimeistelijöinä ilahduttavat nyörikiristykset ja paikkataskut. Hiekan, khakin ja puhtaan valkoisen sävyt sopivat täydellisesti aurinkoisiin päiviin ja monissa tuotteissa käytetty pellavasekoitekangas tuntuu iholla ihanan miellyttävältä.

Ellen_Tracy_safari_680 Safaripusero, saatavilla huhtikuun puolivälissä, koot 36-46, 39,95€. Shortsit, koot 36-46, 34,95€.

Kesäpukeutumiseen sopii myös mainiosti hulmuava mekko hillityllä lehtikuosilla. Mallistoon kuuluu myös väljiä ylä- ja alaosia, jotka tuntuvan mukavilta lämpimilläkin keleillä.

Ellen_Tracy_lehtimekko_680 Mekko, saatavilla huhtikuun puolivälissä, koot 36-46, 59,95€.

Mallisto täydentyy kevään aikana - tule tutustumaan Ellen Tracy -vaatteisiin omaan K-Citymarketiisi!

Ellen Tracy -vaatteita ei ole saatavilla: K-Citymarket Iso Omena ja K-Citymarket Sello.