Pukeutuminen
Ellen Tracy

Ellen Tracy

Ellen Tracy on naisten vaatemerkki, joka on tunnettu laadukkaasta ja elegantista tyylistään. Tuotteet ovat nyt yksinoikeudella Suomessa myynnissä vain K-Citymarketissa.

Vuonna 1949 perustettu yhdysvaltalainen naisten vaatemerkki on rantautunut Suomeen. Ellen Tracy -malliston nuorekas asenne ja ajaton glamour ovat täydellisessä tasapainossa. Vaatteet on suunniteltu naisille, jotka elävät hetkessä, eivät hetkeä varten.

Ellen Tracy -vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa ja niillä saa vaivattomasti luotua kauniita kokonaisuuksia arkeen ja juhlaan. Suomessa myytävän malliston mitoitus, värit ja kuosit ovat imartelevia ja naisellisia.

Tervetuloa tutustumaan Ellen Tracy -vaatteisiin omaan K-Citymarketiisi!

Alkusyksyn mallisto

Alkusyksyn 2020 hillityssä geometrisessä kuosissa näkyvät lempeät roosan ja beigen sävyt. Kreppipintainen satiinimekko sekä toppi tuovat ripauksen ylellisyyttä arkeen. Rennompiin hetkiin trendikkään pitkän vekkihameen voi yhdistää esimerkiksi pehmoiseen neuleeseen.

Ellen_Tracy_alkusyksy_1_680x680

Businesspukeutumiseen mallistosta löytyy eri tilanteisiin sopivat, hyvin istuvat suorat mustat housut, joihin on helppo yhdistää erilaisia yläosia. Syksymmällä housuista on saatavilla myös vatsanseutua tukeva versio.

Ajaton kukonaskelkuosi kuuluu syksyn trendeihin. Klassista mustavalkoista tai hempeämpää roosan sävyä on saatavilla erilaisissa yläosissa ja mekoissa. Pitkää kukonaskelpuseroa voi käyttää vaikka mekkona tai auki takkimaisena puserona. 

ellen tracy s2020 kukonaskel 1440x550

Syksyn mittaan värit syvenevät ja herkän kukonaskelkuosin rinnalle saadaan syksyisempi lehtikuositeema. 

ellen tracy s2020 lehtikuosi 1440x550

Neuleissa on huomioitu ajankohtainen poolokaulus ja miellyttävät laadut sisältävät ripauksen silkkiä tai villaa. Perusneuleisiin voi yhdistää klassisen ruutuhameen tai istuvat ruutuhousut, jotka toistavat neuleiden murrettuja sävyjä. 

mywear poolo s2020 680x944

Syksyn 2020 malliston tuotteet ovat kaupoissa elo-syyskuun vaihteessa.