Pukeutuminen
Ellen Tracy

Ellen Tracy

Ellen Tracy on naisten vaatemerkki, joka on tunnettu laadukkaasta ja elegantista tyylistään. Tuotteet ovat yksinoikeudella Suomessa myynnissä vain K-Citymarketissa.

Yhdysvaltalainen naisten vaatemerkki Ellen Tracy on tunnettu laadukkaasta ja elegantista tyylistään. Malliston vaatteista on helppo yhdistellä kauniita kokonaisuuksia arjen eri tilanteisiin. Suomessa myytävän malliston mitoitus on imarteleva, naisellinen ja tehty suomalaista naista ajatellen.

Kevät tuo kauppoihin hienostuneen hempeät pastellisävyt. Kaunis murrettu mintunvihreä henkii 1950-lukua. Herkkä kukkakuosi muistuttaa lähestyvästä kesästä.

Mallistossa näkyvät kevään trendit: huivikaulus ja muhkeat, pussittavat hihat. Mukana ovat myös muodikkaat, korkeavyötäröiset housut, joissa on hieman levenevät lahkeet. Trikoopaitoihin tuovat eleganttia ilmettä laskosyksityiskohdat. Jokaisen naisen luottovaate on kellohelmainen pusero, jonka leikkaus on mukavan väljä vatsan seudulta. Pusero sopii käytettäväksi yksin tai jakun tai neuleen kanssa. Mallistossa ovat myös kevyesti vatsan seutua tukevat housut, jotka pitävät keskivartalon aisoissa kauniisti.

Ellen_tracy_2021_1_680x450 Ellen Tracy pusero 39,95€, Ellen Tracy housut 44,95€

Klassisen kaunis pikkumusta eli musta kotelomekko sopii moneen tilaisuuteen. Siinä on aikuisen naisen kaulanseutua imarteleva, hieman kohotettu pääntie. Helppo heittoneuletakki toistaa malliston hempeitä sävyjä. Villasekoite tuntuu miellyttävältä yllä ja sopii moneen asuun.

Lisää kukkia ja lehtiä kesän keskelle

Kesän tullen pieni kukkakuosi kukkii sinisen eri sävyissä. Ilmavissa mekoissa ja hameissa on kauniisti laskeutuva epäsymmetrinen helma. Kesän tuntua tuovat myös väljät puserot ja topit.

Ellen_Tracy_680_1_2021 Ellen Tracy pusero 34,95€, Ellen Tracy housut 44,95€

Kauden trendiväri sininen näkyy myös pohkeen kohdalta levenevissä bootcut-housuissa ja lyhyessä jakussa. Rohkea käyttää niitä yhdessä. Sievä sininen kotelomekko sopii kesän juhlavampiin tilaisuuksiin. Shortsit kuuluvat kesään, ja malliston laadukkaisiin cityshortseihin on helppo yhdistellä erilaisia yläosia. Ellen Tracyn kevyt ja hienostunut kesämallisto tuo tuulahduksen safarilta. Hiekanruskea, khakinvihreä ja puhtaanvalkoinen sopivat täydellisesti aurinkoisiin päiviin. Monissa vaatteissa käytetty pellavasekoite tuntuu iholla ihanan vilpoisalta.

Mukana on erilaisia rentoja ylä- ja alaosia, joihin voi pukeutua kuumallakin säällä tyylistä tinkimättä. Niissä on ilahduttavan käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten nyörikiristykset ja paikkataskut.

Itsevarma nainen pukee ylleen malliston aistikkaan haalariasun tai upeasti hulmuavan lehtikuosisen mekon. Helppohoitoisten trikootuotteiden näyttävä lehtikuosi tuo iloa ja ilmettä kesän keskelle. Erimittaisten kesämekkojen lisäksi lehtikuosi ilahduttaa väljissä housuissa ja tunikassa.

Tervetuloa tutustumaan Ellen Tracy -vaatteisiin omaan K-Citymarketiisi!