Pukeutuminen
Kansainvälistä käyttömuotia fire&glory-merkiltä

Kansainvälistä käyttömuotia fire&glory-merkiltä

Fire&gloryn vaatteet ovat mutkattomia ja aina ajan hermolla. Tänä keväänä tarjolla on midimittaisia hameita, liehuvalahkeisia kangashousuja ja paperipussivyötäröitä.

Kansainvälinen fire&glory-merkki on nyt myynnissä yksinoikeudella Suomessa K-Citymarketeissa. Merkki on osa tanskalaista Bestseller-ketjua, johon kuuluvat myös Vero Moda-, Vila- ja Jack&Jones-merkit.

Kauden värit, kuosit ja trendit näkyvät aina vahvasti uutuusmallistoissa. Vaatteet ovat silti mutkattomia ja helposti yhdisteltävissä keskenään. Mukana on myös klassisia vaatekaapin peruspilareita kuten farkkuja ja trikootakkeja. Hintataso on kohtuullinen ja kokohaarukka suuri: XS:stä XXL:ään.

Pitsiä, kukkia ja ysärifiilistä

Tämän kevään väripaletissa on mukana kirkkaankeltaista, kalpeaa roosaa ja utuista vihreää. Kuosit ovat saaneet inspiraation luonnosta, joten vaatteita koristavat lehdet ja kukkaset.

Yksi kevään must-hankinnoista ovat liehuvalahkeiset, ysärihenkiset culottes-housut, joita löytyy niin yksivärisinä, raidallisina kuin kukikkainakin. Veikeästi rypytetyt paperpag-vyötäröt keräävät katseet vyötärölle.

Yläosat ovat kauniisti laskeutuvia, ja niissä on hauskoja yksityiskohtia kuten pitsiröyhelöitä, solmuja tai selkäpuolella risteäviä nyörejä. Valittavana on rennon väljiä tai napakampia malleja. Viimeistele tyyli rennolla jakulla ja kauden muodikkaimmilla asusteilla kuten kukkakuvioisella huivilla tai juuttilaukulla.

FireGlory_vaatteet_680 Kukkahousu Megan 34,95€. Keltainen Mille trikoopaita 16,99€. Musta Mille trikoopaita 16,99€. Frilla toppi Jella 24,95€.

Hameet ja mekot ovat muodikkaasti midimittaisia eli yltävät hieman polven alapuolelle. Mallistoon kuuluu myös tunikoita, joita voi käyttää niin sukkisten kuin farkkujenkin parina.

fire&glory_680 Kukkamekko Megan 36,95€. Trikoopaita Mille 16,99€. Kukka culottes Megan 34,95€.

Tervetuloa tutustumaan mallistoon omaan K-Citymarketiisi!

Fire&glory -vaatteita ei ole saatavilla: K-Citymarket Iso Omena ja K-Citymarket Sello.