Pukeutuminen
Kansainvälistä käyttömuotia fire&glory-merkiltä

Kansainvälistä käyttömuotia fire&glory-merkiltä

Fire&gloryn vaatteet ovat mutkattomia ja aina ajan hermolla.

Fire&gloryn kevätmallisto tarjoaa trendikkäitä asuja moneen menoon

Kansainvälisen fire&glory-vaatemerkkin vaatteet ovat mutkattomia, trendikkäitä ja helposti yhdisteltäviä. Kevätmalliston vaatteiden siluetti on trendikäs ja materiaalit miellyttäviä. Vaatteet istuvat kauniisti. Luo niillä oma kevättyylisi!

fire_and_glory_housut_ja_paita_680 fire&glory Allie high skin jeggings 26,95€, fire&glory collegemekko FgNine 26,95€,

Kevään trendipaidoissa ovat näyttävät ilmapallo- ja puhvihihat. Yläosissa saa olla volyymiä koko kevään ja kesän ajan. Näyttävä pusero tuo asuun dramatiikkaa. Leikittele vastakohdilla: yhdistä muhkea pusero kapeisiin housuihin tai hameeseen.

Mekko on kevään ja kesän luottovaate. Viileämmällä säällä se palvelee joko sukkahousujen tai farkkujen parina. Särmää ja kontrastia naiselliseen mekkoon tuovat paksupohjaiset tennarit tai maihinnousukengät. Mallistoon kuuluu niin viskoosisekoitteisia kukkamekkoja kuin rentoja, pehmeitä collegemekkoja. Kesän mekoissa näkyy myös klassista englantilaista broderie anglaise -kirjontaa. Sitä on myös malliston paidoissa ja puseroissa.

Muunna kotiasu mukavaksi työtyyliksi

Kevään trendikkäimmät housut ovat vajaamittaiset culottesit. Näyttävyyttä väljälahkeisiin housuihin tuovat printtikuosit. Liukaspintaiset pyöräilyshortsit ovat edelleen muodissa, ja ne puetaan joko kukkamekon alle tai pitkän tunikan pariksi.

Neuleet on valmistettu sekoitemateriaaleista. Keväällä myyntiin tulee myös luomupuuvillaneuleita kauniissa vaaleissa sävyissä. Neuleita koristaa herkkä needledrop-kuviointi eli reikäpitsi, ja saatavilla on paljon eri pituuksia. Keväällä fire&gloryn valikoimaan saapuvat myös miellyttävän pehmeät oloasut, jotka sopivat loistavasti kotoiluun, etätöihin ja jopa työpaikalle. Yhdistä rennot housut korkokenkiin ja skarppiin bleiseriin, niin työlook on valmis!

Puhkea kukkaan

Kevään väripaletissa korostuvat pastellisävyt, kuten vaaleanpunainen, laventeli ja vaaleansininen. Samoja sävyjä on myös kevään suosikkiprinteissä, jotka ovat tietenkin kukkia. Saatavilla on niin rohkeita, naisellisia kukkia kuin trendikkäitä pikkukukkia. Sekoita asussa eri kukkasia keskenään tai yhdistä kukkavaate yksiväriseen ala- tai yläosaan.

fire_and_glory_kuviolliset_680 fire&glory paitamekko FgNoma 39,95€, fire&glory paita FgNoma 29,95€

Kevään aikana mallisto täydentyy asusteilla, kuten huiveilla ja päähineillä, joten pystyt stailaamaan itsesi päästä varpaisiin. Tuotteita on saatavilla koissa XS-XXL.

Tervetuloa tutustumaan mallistoon omaan K-Citymarketiisi!

Fire&glory -vaatteita ei ole saatavilla K-Citymarket Iso Omenasta ja K-Citymarket Sellosta.