Pukeutuminen
Kansainvälistä käyttömuotia fire&glory-merkiltä

Kansainvälistä käyttömuotia fire&glory-merkiltä

Fire&gloryn vaatteet ovat mutkattomia ja aina ajan hermolla.

Kansainvälinen fire&glory-merkki on nyt myynnissä yksinoikeudella Suomessa K-Citymarketeissa. Merkki on osa tanskalaista Bestseller-ketjua, johon kuuluvat myös Vero Moda-, Vila- ja Jack&Jones-merkit.

Kauden värit, kuosit ja trendit näkyvät aina vahvasti uutuusmallistoissa. Vaatteet ovat silti mutkattomia ja helposti yhdisteltävissä keskenään. Mukana on myös klassisia vaatekaapin peruspilareita kuten farkkuja ja trikootakkeja. Hintataso on kohtuullinen ja kokohaarukka suuri, XS:stä XXL:ään.

Syystyylin kulmakivet

Syksyn 2020 fire&glory-mallistossa inspiraationa ovat trendikkäät siluetit, unohtamatta hyviä istuvuuksia ja miellyttäviä materiaaleja. Kauniit yksityiskohdat imartelevat kantajaansa ja vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa. Syksyn 2020 malliston tuotteet ovat kaupoissa elo-syyskuun vaihteessa.

Vajaamittaisuus on trendikästä alaosissa, anna siis culottes-lahkeiden ja midimittaisten hameenhelmojen liehua. Hameissa yksityiskohtina on myös kaunista pliseetä eli vekkiä.

Malliston yläosia löytyy niin väljinä kuin napakampanakin trikoona ja niissä nähdään sekä trendikästä kulmikasta pääntietä kuin venepääntietäkin. Neuleissa materiaalina käytetty viskoosi on miellyttävä iholla ja tuo neuleeseen kauniin sileän pinnan. Neuleisiin ilmettä tuovat esimerkiksi solmuyksityiskohdat sekä piippukauluset. Syksyn luottovaatetukseen kuuluvat neulemekot.

Väreissä syksyn mallistossa korostuvat keltainen, kaikki ruskean sävyt sekä hempeä vaalea roosa, mitkä ovat luoneet pohjan myös syksyn printtikuoseille. Niissä nähdään abstrakteja kuvioita niin raidoissa kuin siveltimenvetoinakin. Kaunis roosa korostuu erityisesti kukkaprinteissä.

Syksyn aikana fire&glory-mallisto laajenee myös talvisiin asusteisiin.

Tervetuloa tutustumaan mallistoon omaan K-Citymarketiisi!

Fire&glory -vaatteita ei ole saatavilla K-Citymarket Iso Omenasta ja K-Citymarket Sellosta.