Hohdetta talven juhlahetkiin

Hohdetta talven juhlahetkiin

Päivitetty 27.10.2022

Vahva violetti ja samettiset pinnat hehkuvat talven juhlamuodissa. Lisää vielä ripaus rohkeutta asusteisiin!

Tummaan iltaan

PI1122 pukeutuminen kuva1 680

Violetti on yksi kauden suosikkisävyistä. Voit täydentää vahvaa violettia näyttävillä koruilla.

Kuningatarmaisen tyylin tekevät Fire&Glory Kaysa -sifonkimekko 39,99 € sekä sekä Iberon hiuspanta, huivi ja korvakorut, K-Citymarket.

Sinertävä hetki

PI1122 pukeutuminen kuva2 680

Samettipinta tuo juhla-asuun hehkua, ja violettien housujen pariksi sopii kauniisti kuvioitu, tummansininen juhlatoppi. Asun täydentää juhlava paitapusero tai klassinen jakku. Pikkulaukun kantokahva on trendikkäästi pörröinen.

Samettiset Ellen Tracy Mimi -hiihtohousut 49,99 €, hihaton Ellen Tracy Madeline -toppi 39,99 €, musta Fire&Glory Nahulla -pusero 49,99 €, mustat Catrice-avokkaat 59,95 €, vihreä, keinonahkainen mywear Sharon -laukku 49,99 € ja Iberon korvakorut, K-Citymarket.

Uusi ulottuvuus

PI1122 pukeutuminen polvipituinen 680

Polvimittainen mekko on varma valinta. Pue mekon alle paksut sukkahousut tai leggingsit ja laita jalkaan korkeavartiset saapikkaat tai maiharit. Pelkistetyn mekon kaveriksi voi valita näyttäviä asusteita, jotka lisäävät juhlatunnelmaa.

Ellen Tracy Marcelle -samettimekko 59,99 €, mattapintaiset, mustat Norlyn Comfy Opaque 100 den -leggingsit 12,99 €, mywear Celine -saappaat 79,99 €, pörröinen mywear Sofia -olkalaukku 39,99 € sekä Iberon hiuspanta, korvakorut ja huivi, K-Citymarket.

Hohde hämärässä

PI1122 pukeutuminen meikki 680

Kuulaus ja hohtavat yksityiskohdat ovat talven trendikkäimmän meikin avainsanat. Juju on siinä, ettei mitään ole liikaa, vaan vaikutelma on luonnollinen mutta huoliteltu. Lähtökohtana on syväkosteutettu iho, joka antaa meikille kauniin pohjan. Käytä ohutta meikkivoidetta ja pihistele puuterin kanssa, jotta läpikuultava vaikutelma säilyy.

Viimeistele pohjameikki hohtavalla korostustuotteella ja levitä sitä aavisus esimerkiksi amorinkaareen ja poskipäiden korkeimpaan kohtaan. Silmämeikki syntyy kahdella helmiäissävyllä, joista kullanhohto luo upeat valopisteet silmien sisä- ja ulkonurkkiin. Viimeistele runsaalla ripsivärillä. Sipaise lopuksi huuliin kiiltoa tai kuultopunaa, joka syventää huulten omaa sävyä.

Lisää kimallusta. Ellen Tracy Merle -lurexpusero, 44,99 €, K-Citymarket.

Bilettäjän bestikset

PI1122 pukeutuminen biletys 680 Suoraan töistä pikkujouluihin? Onnistuu parilla päivityksellä.

  • Maiharit ovat illalla mukavat. Talven juhliin sopivat myös saapikkaat tai perinteiset avokkaat. Musta on edelleen jalkineiden suosituin väri.
  • Mekko, takki vai molemmat? Monikäyttöinen coatigan on takin ja neuletakin yhdistelmä, joka toimii mekkonakin.
  • Huulipuna voi olla meikin näyttävin yksityiskohta. Voimakkaan punan kanssa et tarvitse raskasta silmämeikkiä.
  • Käsilaukun kanssa saa leikitellä. Kiinnostavat kuosit, koristeet ja värit auttavat erottautumaan.

Ellen Tracy Michelle -toppi 34,99 €, Fire&Glory Karen -housut 39,99 €, musta mywear Jackie -laukku 39,99 € sekä Iberon musta hiusklipsi ja korvakorut, K-Citymarket.

Juttu julkaistu Pirkka-lehdessä 11/2022