Pukeutuminen
Janina F tuo arjen luksusta naisten vaatteisiin

Janina F tuo arjen luksusta naisten vaatteisiin

K-Citymarketin ja Janina Fryn naisten vaatteet ovat naisellisia ja raikkaita, maustettuna harkituilla yksityiskohdilla ja näyttävillä printeillä.

”Aivan upea mekko! Mistä niitä saa?” on yksi vakiokommenteista, kun Janina postaa kuvan itsestään sosiaaliseen mediaan. Janinan yllä nähdään usein hänen oman Janina F -mallistonsa tuotteita ja monelle niihin ihastuneelle on iloinen yllätys, että niitä on saatavilla sieltä missä arkiset ruokaostoksetkin tehdään – K-Citymarketista.

Yhteistyö K-Citymarketin ja Janina Fryn välillä käynnistyi vuonna 2012 alusvaatteilla, yöasuilla ja kodin tuotteilla. Sittemmin mallisto on laajentunut myös muihin naisten vaatteisiin sekä jalkineisiin ja laukkuihin ja uusia tuotteita saapuu kauppoihin jopa kuukausittain.

Malliston tyyli on naisellinen ja raikas, maustettuna harkituilla yksityiskohdilla ja näyttävillä printeillä. Istuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja materiaalit ovat helppohoitoisia mutta silti ylellisen tuntuisia ja näköisiä. ”Haluan, että Janina F -tuotteissa on luksuksen tuntua ja silti ne ovat kuluttajien saavutettavissa joka puolella Suomea kohtuuhintaan”, sanoo Janina.

janinaf syksy2019 kuvitus 680x680 Kuvat syksyn 2019 mallistosta. Valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

Parhaat puolet esiin oikeilla vaatevalinnoilla

Janina F -vaatteet tarjoavat pukeutumiseen kauniisti vartaloa korostavia ratkaisuja ja tavoitteena onkin, että nainen tuntee ne yllään itsensä varmaksi ja tyylikkääksi. Esimerkiksi mekot ja tunikat sopivat eri vartalotyypeille ja useissa malliston vaatteissa on naisellisia laskoksia ja rypytyksiä, joita Janina käyttää myös omassa pukeutumisessaan korostamaan parhaita puoliaan ja häivyttämään vähemmän mairittelevia.

Jokaisen malliston suunnittelu tapahtuu Janinan mukaan suurella innolla ja intohimolla. ”Yritän aina aloittaa siitä, mitä myös itse koen että haluaisin löytää vaatekaapistani. Lisäksi haen inspiraatiota eri taiteen muodoista ja esimerkiksi elokuva joka virittää oikeaan tunnelmaan tai jokin matkakohde voi olla oiva inspiraation ponnahduslauta.”

Vaatteet suunnitellaan yhteistyössä suunnittelijan ja mallimestarin kanssa ja uudet mallikappaleet Janina sovittaa ensimmäisenä itse. Näin varmistetaan vaatteiden istuvuus ja kuten Elle-lehti (6/2015) kurvikkaasta Janinasta toteaa: ”Jos vaatteiden mitoitus toimii Janinalla, se toimii myös monella muulla.” Kaikki lähtee oman vartalon tuntemisesta ja sille parhaiden vaatekokonaisuuksien löytämisestä – aivan kuten Janina opettaa.

janinaf kesa2019 ig 680

Kuvat Instagramista @janinafry