Kengät koko perheelle

Kengät koko perheelle

Kumisaappaat, korkokengät, avokkaat, kävelykengät, sandaalit, talvikengät, välikausikengät, lasten kengät, lenkkarit.. K-Citymarketista löydät kaikki nämä sekä monia muita kenkämalleja koko perheelle.

Koko perheen kenkäsuosikit

K-Citymarketin oma mywear-mallisto luodaan suomalaiseen jalkaan sopivaksi. Mallistossa näkyvät perusasioiden lisäksi kauden tärkeimmät trendit, kuten naisten kengissä leopardi-, kukka- ja armykuosit sekä erilaiset soljet, niitit ja helmet. Materiaaleissa löytyy muun muassa nahkaa, mokkaa sekä tekstiiliä. Nilkkurit ovat suosikkikengät, ja vaihtoehtoja on tarjolla moneen makuun - koroilla tai ilman.

Miehille kevääksi 2019 on tarjolla muun muassa tennareita eri materiaaleissa. Rennot kangaskengät ovat suosittuja sekä nauhoilla että venykkeillä.

Lapset viihtyvät keväällä vedenpitävissä mywear välikausikengissä sekä Viking Gore-Tex kengissä. Ilmojen lämmetessä vaihdetaan kevyisiin lenkkareihin tarroilla ja venykenauhoilla, sekä mukaviin kangaskenkiin.

Kengät kruunaavat asun

Kengät huomataan ja ne viimeistelevät asukokonaisuuden. Naiset tämän usein tietävätkin, mutta myös miesten pukeutumisessa kengät ovat suuressa osassa. Eikä kauniiden kenkien tarvitse maksaa liikaa - K-Citymarketin kenkäosasto tunnetaankin nimenomaan hyvästä hinta-laatusuhteesta sekä edullisista tarjouksista.

Hyvin istuvat kengät ovat satsaus terveyteen

Seisomatyön yleistyessä on tärkeää panostaa mukaviin kenkiin, sillä pitkään jaloillaan oleminen rasittaa jalkapohjia jolloin työasento voi muuttua epäergonomiseksi pöytään tai seinään nojailuksi. Hyvin istuvilla ja tukevilla kengillä jaksat seistä tai kävellä hyvällä ryhdillä koko työpäivän ilman että jalkapohjia alkaa särkeä. Silloin olet myös vireämpi niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Valitse kengät vuodenajan mukaan

Kesällä kävelykengät, lenkkarit tai avokkaat ovat mukavat ja kevyet sekä töissä että vapaa-ajalla. Talvisin kesäkengät ovat paitsi viileät, myös vaaralliset, sillä liukkailla keleillä kesätennareilla kävely on kuin luistelua jäisellä peltikatolla. Välikausikengät ovat tarpeen etenkin lapsille silloin, kun säät sallivat jo hieman kevyemmät, mutta kuitenkin lämmittävät ja vedenpitävät kengät.

Mallistosta löydät kengät aina sesonkien mukaan - talvella vuorellisia ja lämpimiä kenkiä ja kesällä kevyitä kesäkenkiä. Läpi vuoden valikoimassamme on myös suosituimmat kenkämallit kuten sisäkengät työpaikoille ja kouluun, treenikengät kuntosalille, juoksuun ja sisäpeleihin sekä klassiset kumikengät syys- ja kevätsateiden varalle.

Oikeanlaisilla kengillä myös treeni luistaa

Kävelykenkien ohella löydät myös kattavan valikoiman urheilukenkiä niin sisä- kuin ulkotreeniinkin. Esimerkiksi juoksukenkämme ovat paitsi laadukkaita, myös edullisia ja sopivat varsinkin kuntourheilijoille. Sesonkien mukaan valikoimassamme on myös paljon eri urheilu- ja liikuntalajeihin sopivia kenkiä kuten erilaisia treenikenkiä ja vaelluskenkiä.

Osta 5 paria kenkiä - saat kuudennet puoleen hintaan

Keräämällä viisi leimaa K-Citymarketin KenkäPassiin saat kuudennen parin normaalihintaisia kenkiä 50% alennuksella! Kenkäostosten keskittäminen siis kannattaa.

K-Citymarketin kenkävalikoimista löydät jalkineita muun muassa seuraavilta merkeiltä: mywear, Viking, Halti, Nike, Puma, Asics, Nokian Jalkineet, Hai, Catmandoo, Inblu, Adidas, Marco Tozzi, Crocs, Walkers, Pomar, Reima, Merrell, Sievi, Kuoma, Reino, Icebug, For Every Body by Jutta, Janina F, Aaltonen, Legero, Bianco, New Balance, Vans ja North Alaska.

Sinua saattaisi kiinnostaa