Laadukas treeniasu sopii moneen tyyliin

Laadukas treeniasu sopii moneen tyyliin

Laadukkasta treeniasua tulee käytettyä usein ja se sopii moneen käyttöön: salille, kotisohvalle ja kaupungille. Katso parhaat valintamme!

Retrohenkeä ja ylellisiä materiaaleja

PI123 Muoti3 680

Suosi kestäviä materiaaleja ja valitse mustan pariksi maanläheisiä värisävyjä kuten ruskeaa ja vaaleanharmaata.

Kamelinruskea Athlecia Jillnana -treenipaita on retrohenkisen tyylikäs, ja se on valmistettu ylellisen pehmeästä, kierrätetystä polyesteristä, 54,90 €. Kevyesti laskeutuvan paidan pariksi sopivat napakasti istuvat, nopeasti kuivuvat Athlecia Nagar -treenitrikoot 24,99 €. Tuotteet saatavilla valikoiduissa K-Citymarketeissa.

Vastuullisempia valintoja

PI123 Muoti2 680

Laadukkaita, monipuolisia treenivaatteita tulee käytettyä usein ja pitkään. Vaatteet valmistetaan aiempaa useammin ekologisista materiaaleista: kuvan treenitoppi ja -trikoot ovat kierrätettyä puuvillaa. Keho pysyy lämpimänä jumpan jälkeen, kun pukeudut huppariin ja rentoihin collegehousuihin.

Guess-treenitoppi 45 € ja -trikoot 50 €, harmaat Guess-collegehousut 80 € ja miesten musta Guess-collegetakki 90 € sekä varrelliset mywear Fanny -tennarit 24,99 €, valikoidut K-Citymarketit. Koripallo on kuvausrekvisiittaa.

Kokoa oma treeniasusi

PI123 Muoti4 680

T-paita sopii rennosti kietaistuna treenitopin ja -trikoiden päälle.

Athlecia France - treenitoppi 44,90 €, Lizzy- treenipaita 29,90 € ja France -treenitrikoot 49,90 €, valikoidut K-Citymarketit. Guess-lippalakki 35 €, Asics Upcourt 5 -sisätreenikengät 59,95 € sekä mywear Jilly - laukku 49,99 €, K-Citymarket.

Treenivaatteet tuotekooste

Pue trikoiden sijaan kevyet sortsit ja täydennä treenityyli hupparilla.

  • Pyöräilysortsien korkea vyötärö ja napakka istuvuus pitävät sortsit paikoillaan vauhdikkaassakin menossa.
  • Urheilutoppi tukee kevyesti, joten se käy matalatehoiseen liikuntaan kuten venyttelyyn ja kävelyyn. Takaosan kaunis yksityiskohta saa näkyä paidan alta.
  • Collegehupparin kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää käyttömukavuutta.
  • Shopperi säilöö varusteet toimistolla, ja sinne mahtuvat kätevästi myös suihkukamat.

Mustat Athlecia Nagar -pyöräilysortsit 19,99 €, Athlecia Foan-treenitoppi on valmistettu hengittävästä materiaalista, 19,99 €, Miesten Rukka Ylikoski-huppari 99,99 €, Mywear Sindy -shopperin materiaali on vedenkestävä. Laukussa on kätevä vetoketju, 49,99 €, valikoidut K-Citymarketit.

Pirkka-lehti 1-2/2023