K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Lämmintä päälle viileneviin säihin

Lämmintä päälle viileneviin säihin

Pimeän kauden pukeutuminen on nyt paitsi lämmintä myös värikästä. Valitse asun tähdeksi keltainen neuletakki tai punainen tai vihreä takki. Pue kukkamekon päälle lämmittävä neuleliivi ja vedä jalkaan paksupohjaiset nilkkurit. Näin luot kiinnostavan tyylin!

Talven muodikkaimmat ja myös käytännöllisimmät jalkineet ovat järeät nilkkurit ja klassiset saappaat. Ne käyvät niin hameiden ja mekkojen, housujen ja leggingsien kuin farkkujen kanssa sekä arkeen että hienompiin tilaisuuksiin. 1990- ja 2000-luvun muodista tutut järeät pohjat ovat jälleen trendikkäät. Ne ovat myös hyvä valinta talveen, sillä paksu pohja eristää ohutta paremmin kylmää! Pohjepituinen varsi suojaa nilkkoja myös sade- ja räntäkelillä.

Myös helposti jalkaan sujautettavat nauhattomat chelseabootsit ovat monikäyttöinen valinta. Musta ja ruskea ovat klassisia värejä, mutta myös 2000-luvun alun valkoiset nilkkurit tekevät paluun. Ne raikastavat trendikkäästi viileän kauden muuten tummasävyisiä asuja.

KCM jatkuva talvipukeutuminen talvikengat 680 Mywear Claudia -saappaat 69,95 €, mywear Armi -nilkkurit 59,95 €, ruskeat mywear Rosetta -nahkanilkkurit 79,95 €, mywear Ellen -nilkkurit vetoketjulla 59,95 € ja mywear Milla -nahkanilkkurit 89,95 €.

Värejä ja kuoseja mustan sijaan

Värillinen muhkea toppatakki on kylmän kauden paras hankinta. Pitkä malli lämmittää myös lantiota ja reisiä, ja sopii myös hameiden ja mekkojen kanssa käytettäväksi lämmikkeeksi. Rennon väljä takkimalli tuo pukeutumiseen trendikästä huolettomuutta. Neulemekko on monikäyttöinen viileän kauden vaate. Voit pukea sen niin sukkahousujen, farkkujen kuin leggingsien kanssa. Kun valitset mekon alle värikkäät sukkahousut, asuun tulee vielä ripaus lisää persoonallista twistiä.

KCM jatkuva talvipukeutuminen vihrea takki 680 Hailys JK Cosy -toppatakki 64,99 €, mywear Ester -neulemekko 29,95 €, Vogue Classic Opaque keltaiset sukkahousut 7,99 €, mywear Joline -laukku 24,95 € ja mywear Kim -nilkkurit 59,95 €.

Jatka ohuen pitkähihaisen kukkamekon käyttökautta pukemalla sen päälle lämpöä tuova ja nyt erittäin muodikas neuleliivi. Soinnuta pipo liivin klassiseen sävyyn, niin asukokonaisuuteen syntyy jatkuvuutta. Punainen lyhyehkö toppatakki piristää arkea ja sopii myös sporttisempaan vapaa-aikaan. Järeät nilkkurit luovat kontrastia kukkamekolle ja tekevät asusta trendikkään.

KCM jatkuva talvipukeutuminen punainen takki 680 Punainen mywear-toppatakki 69,95 €, fire&glory Mira -kukkamekko 26,95 €, b.Young Mira -neuleliivi 39,95 €, fire&glory Simone -pipo 10,99 € ja mywear Hilda -nikkurit 59,95 €

Myös lasten viileiden säiden pukeutumisessa näkyy kuoseja ja värejä. Hellyttävä eläinkuosi haalarissa on kaikkea muuta kuin tylsä. Polyesteri on helppohoitoinen materiaali, joka kestää kulutusta ja kuivuu pesun jälkeen nopeasti. Mustavalkoisen, vedenpitävän haalarin seuraan sopivat vaaleanpunaiset asusteet: tupsupipo, lapaset ja varsikengät.

KCM jatkuva talvipukeutuminen haalari 680 Guppy Dakki -haalari 79,95 €, Guppy Olinda -collegemekko luomupuuvillasta 16,99 €, mywear Lucy -neulelapaset 7,99 €, mywear Lucy -pipo 9,99 € ja Catmandoo Helix -vapaa-ajankengät 49,95 €.