Syksyn 2018 muoti kannustaa tuomaan persoonan esiin

Syksyn 2018 muoti kannustaa tuomaan persoonan esiin

Syksyn muotivärit löydät ympäröivästä luonnosta. Naisten pukeutumisessa utuinen roosa saa parikseen vahvan luumun, eikä kenenkään tarvitse jäädä seinäruusuksi.

Syksyn trendit: frilla, helmet ja rohkea asenne

Tänä syksynä sanomme hyvästi säännöille. Meistä jokainen iästä, koosta ja asuinpaikasta riippumatta saa pukeutua juuri niin kuin haluaa.

Syksyn uutuusvaatteet ovat täydellisiä: tyylikkäitä, vaivattomia ja miellyttäviä käyttää. Naisten puseroissa ja mekoissa ajankohtainen twisti ovat maltillisesti liehuvat frilla-hihat. Ne tekevät klassisesta mekosta tai peruspaidasta astetta mielenkiintoisemman ja tuovat asuun ripauksen pehmeyttä ja romantiikkaa.

Myös helmiä on tarjolla runsaasti. Tänä syksynä ne on ommeltu valmiiksi kiinni paitaan tai housuihin. Se tekee pukeutumisen helpoksi, kun viimeistelty tyyli ei vaadi erillisiä kaula- tai rannekoruja. Vaivatonta tyylikkyyttä tarjoavat myös kaikille sopivat ruutu- ja pepita-kuosit.

Kukkakuosi ei lakastu tänäkään syksynä. Kun valitset vaatekaappiisi upean mywear-mekon, jonka mustalle pohjalle on painettu hehkuvia pioneita ja ruusuja, sinulla on moneen tilaisuuteen sopiva klassisen tyylikäs asu, joka kerää takuulla kehuja.

Tärkeintä pukeutumisessa on asenne. Kauniita ja kivoja vaatteita ei tarvitse säästää juhliin tai muihin erityisiin hetkiin – nyt saa pukeutua oman tyylinsä mukaan arkenakin. Tuo pukeutumiseen ripaus rock´n´rollia tekonahkahousuilla, jotka ovat tyylikäs pari nilkkurien kanssa.

Syksyn viileitä aamuja vastaan täydellinen ase on pörröinen neule tai tekoturkki. Ne tekevät asusta naisellisen ja tuovat hauskaa pilkettä ja asennetta pukeutumiseen.

Tutustu syksyn 2018 mywear-mallistoon >>

Syksyn klassiset värit kestävät sesongista toiseen

Kauden trendikkäin väri on syvän violetti eli luumu. Se on sekoitus viileää sinistä ja lämmintä punaista ja sopii yhtä hyvin muodolliseen pukeutumiseen kuin rentoihin rientoihin. Se on erinomainen pari aina ajankohtaisen ja tyylikkään harmaan kanssa. Jos haluat tyylistäsi rennomman, parita luumu murretun vihreän tai keltaisen sävyjen kanssa. Raikas yhdistelmä syntyy, kun valitset violetin seuraksi valkoista.

Toinen syksyn ajankohtainen väripari ovat petrolinsininen ja utuinen roosa. Ne ovat maanläheisiä ja rauhoittavia värejä, jotka voi syksyn tullen napata mustien vaatteiden kaveriksi. Kokeile rohkeasti myös luumua ja keltaisen sävyjä petrolin rinnalla. Petroli on erinomainen väri pohjoisen iholle, sillä se näyttää kauniilta myös silloin, kun kesän tuoma päivetys on enää vain muisto.

5 syytä valita mywear

  • Mywear kannustaa innostumaan omasta tyylistäsi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua muodikkaasti iästä, koosta ja asuinpaikasta riippumatta.
  • Malliston värit sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät lempivaatteita ja klassikoita, joita on helppo yhdistellä. Mywear tarjoaa laatua fiksuun hintaan lähimmässä K-Citymarketissasi.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.

Tutustu syksyn 2018 mywear-mallistoon >>

Koko perheen mywear

Sinua saattaisi kiinnostaa