Pikkujoulumuoti 2018 säihkyy eri materiaalein ja yksityiskohdin

Pikkujoulumuoti 2018 säihkyy eri materiaalein ja yksityiskohdin

Tänä jouluna pukeutumisessa juhlavuutta luodaan materiaalivalinnoilla. Kauniit yksityiskohdat, pitsi ja kimalteet tuovat glamouria juhlakauteen.

Pitsimekko on pikkujoulun kirkkain tähti

Joulun trendeissä leikitellään materiaaleilla ja yksityiskohdilla: pehmeä sametti, chenille ja tekoturkis saavat vastakohdikseen metallinhohtoa, kimaltelevaa lurexia, timantteja ja paljetteja. Tämän joulun trendivärejä ovat sininen ja harmaa. Jouluun perinteisesti kuuluvista punaisen sävyistä muodikkaimpia ovat kirkkaat ja vadelman sävyt. Joulun klassikko on mywearin sininen pitsimekko, joka toimii luottovaatteena juhlassa kuin juhlassa myös joulun jälkeen. Pelkistetyssä pitsimekossa kangas itsessään pääsee pääosaan mekon leikkauksen pysyessä yksinkertaisena.

KCM joulumuoti pitsimekko 680 Mywear Pauliina -pitsimekko 39,95€, mywear Lux -keeppi 29,95€ ja mywear-nilkkurit 59,95€.

KCM pikkujoulumuoti2018 kuvitus5 680 Mywear Beth -samettipaita 19,95€, mywear nahka-avokkaat 59,95€, mywear Pauliina -pitsimekko 39,95€, mywear-strassinilkkurit 59,95€ ja mywear Petra -pikkulaukku 24,95€.

Monipuolinen ja yhdisteltävä mallisto

Mekon lisäksi pitsiä löytyy myös tunikasta, joka on juhlava vaihtoehto housuissa tai legginsseissä viihtyvälle. Yksinkertaisen neuletakin kanssa pitsitunika toimii arkivaatteena, joka muuntautuu iltamenoihin juhlavammaksi esimerkiksi riisumalla takin ja lisäämällä kaulaan asuun sopivan korun. Talvea kohden kukkakuvioiden värisävyt tummenevat dramaattisemmiksi ja juhlavuutta paitoihin saadaan paljettiyksityiskohdilla, timanttikoristeilla ja tekoturkiksilla koristelluilla kaula-aukoilla. Mywear-mallistosta löydät pikkujoulukauteen myös uuden, hieman juhlavamman lurex-ponchon mustana ja beigenä. Mywearin vahvuutena on vaatemerkin yhdisteltävyys ja monipuolisuus. Mywearissa on myös erityisesti huomioitu suomalaisille sopiva mitoitus.

KCM pikkujoulumuoti2018 kuvitus 3 680 Mywear Pihla -lurex-poncho 24,95€, mywear Gale -paita 19,99€

Paljetit ja timantit loistavat juhlamuodin asusteissa ja kengissä

Tänä syksynä ja talvena sametti ja tekoturkis ovat trendikkäitä valintoja ja trendikartalle ovat nousemassa jälleen myös eläinkuosit. Laukkujen osalta kiiltävä, metallinhohtoinen pinta ja esimerkiksi ruusukullan sävy tuovat niihin hieman juhlavuutta. Toisaalta laukku voi olla myös suloisen pörröinen ja pehmeä. Joulun sävyt löytyvät myös kengistä ja nilkkureista.

KCM pikkujoulumuoti2018 kuvitus-2 680 Ylärivissä: mywear Saga -laukku 24,95€, samettiset mywear-helmiballerinat 29,95€
Alarivissä: mywear-nilkkurit 49,95€, mywear Bonnie-helmisormikkaat 12,99€ ja mywear Ally -pikkulaukku 24,95€.

Huivit ovat edelleen suosittuja asusteita ja tekoturkiksella saadaan asukokonaisuuksiin dramaattisuutta ja näyttävyyttä. Mywearin keeppi on lämmin ja näyttävä asuste, jolla saadaan yllätyksellisyyttä hieman arkisempaankin asuun. Vaihtoehtona kaulaan voi kietaista myös pehmeän tekoturkistuubihuivin jouluisen vadelmanpunaisena.

KCM pikkujoulumuoti2018 kuvitus 4 680 Mywear Karen -tekoturkistuubi, 19,99€, mywear Lux -keeppi 29,95€

Neuleet ovat monikäyttöisiä ja mukavia syksyn ja talven vaatteita ja neuletakit ovat suosituimpia mywear-tuotteita. Tänä talvena neuleissakin on leikitelty monenlaisilla materiaaleilla ja yksityiskohdilla ja niihin tuodaan glamouria kimalteiden muodossa.

KCM pikkujoulumuoti2018 kuvitus1 680 Vasemmalla: Mywear Gale -paita 19,99€, mywear Hattie -housut 29,95€, mywear -nilkkurit 49,95€ ja mywear Fuzzy -pikkulaukku 19,95€.
Oikealla: Mywear Lynn -chenille-neule 29,95€, mywear Pretty -mekko 39,95€ ja mywear -nilkkurit 49,95€.

5 syytä valita mywear

  • Mywear kannustaa innostumaan omasta tyylistäsi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua muodikkaasti iästä, koosta ja asuinpaikasta riippumatta.
  • Malliston värit sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät lempivaatteita ja klassikoita, joita on helppo yhdistellä. Mywear tarjoaa laatua fiksuun hintaan lähimmässä K-Citymarketissasi.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.

Koko perheen mywear

Sinua saattaisi kiinnostaa