Pukeutuminen
mywear

mywear

Mywear-mallistosta löydät klassikkoja ja trendikkäitä uutuuksia sekä työhön, juhlaan että vapaa-aikaan. Päivitä tyylisi kevään 2020 mywear-uutuuksilla - kokeile, ihastu ja uudistu!

Raikkaita kevään värejä

Kevään ihanat värit saapuvat pukeutumisen osastolle! Alkuvuodesta korostuvat punainen, sininen, kirkas vihreä sekä kirkkaan keltainen. Kevään edetessä värimaailma muuttuu hempeisiin väreihin eli roosaan, vaaleansiniseen sekä vaaleanlilaan.

Trikoopaidoissa on pääosin käytetty luomupuuvillaa ja niitä löytyy kirkkaan värisinä, reippaina raitavaihtoehtoina sekä ketjukuoseina. Neuleissa on käytetty viskoosisekoitetta sekä puuvillaa. Kevään neuleita löytyy sekä sesongin pastellisävyissä että kirkkaissa väreissä.

Parhaat housut kevääseen

Tuttujen suoramallisten Laura –farkkujen, kapeiden Jamie -farkkujen ja korkeavyötäröisen Lucindan rinnalle tulee keväällä uutuutena Siiri -farkkujeggingsit. Housuvalikoimista löytyy myös Edna -jeggingsit ihanan joustavassa materiaalissa sekä Naomi -suorahousut mustana, ruudullisena sekä sesongin väreissä roosana ja vaaleansinisenä.

mywear kevat housut Edna -jeggingsit 29,95€, Naomi -housut ruutu ja vaaleansininen 29,95€

Yhdistele helposti

Raikkaat trikoot, neuleet ja Emma -neuletakki tai pidempi Elena -neuletakki ovat helposti yhdisteltävissä malliston farkkuihin. Klassisempaan pukeutumiseen toimii vaihtoehtona hyvin farkkujen ja neuletakkien kanssa pastellisävyinen ja puuvillainen Lydia -raitapusero tai Linda -peruspaitapusero.

mywear kevat paidat Raidallinen Lydia -paitapusero vaaleansininen 24,95€, Emma -neuletakki roosa 24,95€, Linda -paitapusero valkoinen 24,95€, Elena -neuletakki harmaa 29,95€

Pastelliväriset neuleet ovat myös muodikkaasti yhdisteltävissä sävy sävyyn housujen kanssa.

mywear kevat yhdistele Emma -neuletakki 24,95€, Raidallinen Lydia -paitapusero 24,95€, Naomi -housut 29,95€

Kevään 2020 pakko saada –vaatteet

Suosituimmat kevään vaatteet ovat Phoebe –neuletakki ja –neuletunika, joita on saatavilla kolmessa erilaisessa hempeässä väriyhdistelmässä.

mywear kevat neuletakit Phoebe -neuletunika 39,95€, Phoebe -neuletakki 39,95€

Raikkaita keväisiä värejä saat helposti pukemalla päälle multiraitaisen Anni –trikoopaidan, josta on kolme erilaista värikästä vaihtoehtoa. Tiina –neule ja Kaino –raitaneule ovat myös kevään himotuimpia lisäyksiä vaatekaappiin. Neuleet ovat helposti yhdisteltävissä muiden vaatteiden kanssa ja tuovat väriä lookiin.

mywear kevat raitapaidat Anni -trikoopaita multiraita 14,99€, Kaino- raitaneule 29,95€, Tiina -neule 26,95

Mywear-vaatteiden vastuullisuus

Mietitkö vaateostoksia tehdessäsi, voiko kaukomailla valmistettujen vaatteiden vastuullisuuteen luottaa? Toimitusketjun vastuullisuuden varmentaminen on K-ryhmälle tärkeää, ja sen eteen tehdään paljon töitä. Lue lisää täältä >>

5 syytä valita mywear

  • Mywear kannustaa innostumaan omasta tyylistäsi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua muodikkaasti iästä, koosta ja asuinpaikasta riippumatta.
  • Malliston värit sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät lempivaatteita ja klassikoita, joita on helppo yhdistellä. Mywear tarjoaa laatua fiksuun hintaan lähimmässä K-Citymarketissasi.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.