Pukeutuminen
mywear

mywear

Mywear-mallistosta löydät klassikkoja ja trendikkäitä uutuuksia sekä työhön, juhlaan että vapaa-aikaan. Päivitä tyylisi kevään 2021 mywear-uutuuksilla - kokeile, ihastu ja uudistu!

Nauti keväästä mywearin vaatteissa

Mywear-kevätmalliston päävärit ovat tummanvihreä, ruskea, kirkas sininen, beige sekä vaaleanpunainen ja -sininen. Tammi-maaliskuussa on saatavilla myös ruskeaa, oranssia ja vihreää.

Trikootuotteet ovat pääosin luomupuuvillaa. Neuleissa ja housuissa on käytetty viskoosi-puuvillasekoitetta. Lisäksi myynnissä on täyspuuvillaisia neuleita, jotka hehkuvat herkullisissa pastellisävyissä.

mywear_neule_Ritu_680 mywear neule Ritu 29,95€, Naomi housut 29,95€

Kuvioista korostuvat kukkakuosi, ruutu ja pilkut. Trikoopaidoissa näkyy myös raitoja ja meleerattuja värejä. Ribbikuosia on hyödynnetty neuleissa, lepakkohihaisessa neulemekossa ja lyhythihaisessa ribbipoolopuserossa.

Hyviä perusvaatteita arkeen ovat viskoosisekoiteneuletakit, lyhyt versio Emma ja pitkä Elena. Kotoiluun, etätöihin ja vapaa-aikaan taas sopivat mukavat, pastellisävyiset collegevaatteet: mekko, hupullinen tunika ja housut.

Kevään trendikäs must have -setti ovat ruutupaita ja -hame. Ne sointuvat täydellisesti toisiinsa ja tuntuvat mukavilta yllä. Tässä asussa voi mennä töihin ja kaupungille tai kotoilla tyylikkäästi. Ruutupaidan voi yhdistää myös farkkuihin ja ruutuhameen yksivärisiin yläosiin.

Pysy housuissasi

Mywearin mallistossa on laaja valikoima housuja niin kotiin, konttorille kuin iltamenoihin. Perusfarkuista Laura on suora, Jamie kapea ja Lucinda korkeavyötäröinen malli.

Uudet joustavat Assi-housut ovat saatavilla mustina, sinisinä ja harmaina. Housujen juju ovat vetoketjukoristeiset taskut. Mallistoon kuuluvat myös muodikkaat, korkeavyötäröiset paperipussihousut ruskeina ja mustina. Helmikuussa tulevat myyntiin kapealinjaiset reisitaskuhousut.

Perusmallistoon kuuluu myös paljon mukavia ja käytännöllisiä trikoohousuja ja -hameita.

mywear_tunika_Reetta_620 mywear neuletunika Reetta 39,95€, Selen trikoohousut 29,95€

Mywear-vaatteiden vastuullisuus

Mietitkö vaateostoksia tehdessäsi, voiko kaukomailla valmistettujen vaatteiden vastuullisuuteen luottaa? Toimitusketjun vastuullisuuden varmentaminen on K-ryhmälle tärkeää, ja sen eteen tehdään paljon töitä.

Lue lisää vastuullisuudesta ›

5 syytä valita mywear

  • Mywear kannustaa innostumaan omasta tyylistäsi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua muodikkaasti iästä, koosta ja asuinpaikasta riippumatta.
  • Malliston värit sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät lempivaatteita ja klassikoita, joita on helppo yhdistellä. Mywear tarjoaa laatua fiksuun hintaan lähimmässä K-Citymarketissasi.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.