Pukeutuminen
Mywear miesten vaatteet

Mywear miesten vaatteet

Poimi vinkit toimivaan tyyliin ja vaivattomaan vaatekaapin täydentämiseen.

Klassiset vaatteet ovat syksyllä 2020 suosittuja. Farkut ja neule ovat varma valinta sekä töihin että vapaa-aikaan ja ruudullinen kauluspaita viimeistelee työlookin. Vapaa-aikana viihdytään myös mukavissa trikoopaidoissa yhdistettynä joko farkkuihin tai rentoon collegesettiin.

Syksyn värejä ovat tiilenpunaisen ja ruskean sävyt sekä petrooli, khaki, navy sekä kirkas sininen. Miesten neuleissa on erilaisia pintastruktuureja, maanläheisiä värejä sekä vetoketjukauluksia ja syksyn muodikkain pukeutuu nyt palmikkoneuleeseen.

Rentoja flanellipaitoja on saatavana niin ruudullisena kuin yksivärisenäkin. Tummansinisten ja mustien Jace Regular fit -farkkujen lisäksi syksyn mywear-mallistosta löytyy päällä erittäin mukavat, neulosdenimiä olevat Mick Comfort fit -farkut.

Näin onnistut vaateostoksilla

Kartoita aluksi, mitä puutteita vaatekaapissasi on. Hävitä rikkinäiset, kulahtaneet ja vääränkokoiset vaatteet sekä kaikki sellainen, mitä et ole käyttänyt viimeisen vuoden aikana (rippipuvun voit tunnesyistä säilyttää). Armeijamaisen siisti vaatekaappi säästää aikaa ja hermoja aamuisin.

Hanki helposti yhdisteltäviä, mukavia ja kulutusta kestäviä paitoja ja housuja. Kun löydät mieluisan mallin, osta se saman tien kahdessa eri värissä. Pysähdy ainakin toisinaan sovituskopin kohdalla, sillä vartalo muuttuu iän myötä. Näytät hyvältä, kun vaatteesi ovat oikeankokoisia ja istuvia.

Täytä vaatekaappisi ajattomilla ja tyylikkäillä vaatteilla - osta siistejä t-paitoja, neuleita ja neuletakkeja, kangashousuja ja rentoja kauluspaitoja. Jos olet epävarma (tai laiska) shoppailija, pysy erossa voimakkaista kuvioista ja väri-ilottelusta. Siniset, ruskeat ja harmaat vaatteet ovat aina hyvä valinta.

Hanki kahdet siistit farkut. Hyvin istuvat, tummansiniset farkut toimivat niin t-paidan kuin kauluspaidankin parina. Toiset farkut voivat olla vaaleammat ja rennommat.

Lue myös Pirkka-lehden miehen tyyliopas ›