Pukeutuminen
mywear

mywear

Mywear-mallistosta löydät klassikkoja ja trendikkäitä uutuuksia sekä työhön, juhlaan että vapaa-aikaan. Päivitä tyylisi kauden mywear-uutuuksilla - kokeile, ihastu ja uudistu!

Kukat kukkivat keväällä paitsi mekoissa ja paidoissa, myös mywearin housuissa ja capreissa. On aika päivittää tyyli kevääseen raikkailla mywear-uutuuksilla: valikoima on saatavilla K-Citymarketeista viikosta 14 alkaen.

mywear kevat caprit paidat mekko 680

Vasemmalla: Quenella-kukkamekko 29,95€, Elsie-caprit 24,95€, Bea-pusero 24,95€. Oikealla: Bea-pusero 24,95€ ja Elsie-caprit 24,95€.

Pitsiä ja kukkia

Kevään ja kesän mywear-mekoissa on sekä rentoja että juhlavampia malleja, joiden materiaaleissa ja kuoseissa hurmaavat pitsit ja kukat. Kesän valikoimasta löytyy kukkakuosien lisäksi myös lehtiä ja suosittuja pallokuoseja. Monikäyttöisen mywear-pitsimekon voit valita itsellesi sopivana, joko hihattomana A-linjaisena tai hihallisena kotelomekkona. Sifonkinen, kauniisti laskeutuva Quenella-kukkamekko on saatavana keltaisena ja aquan värisenä.

mywear kevat pitsimekot 680

Hihaton Quenna-pitsimekko 39,95€ ja hihallinen Questa-pitsimekko 39,95€.

mywear kevat mekot

Nerita-kukkamekko 29,95€ ja Qunilla-kukkamekko 39,95€.

Murrettua vihreää ja keltaista

Mywearin kevään sävyissä korostuvat heleät pastellisävyt kuten roosa, mutta myös voimakkaammilla väreillä on paikkansa. Kesän lähestyessä väriskaalasta löytyy myös murrettua vihreää ja keltaista. Kauniisti laskeutuva Bea-sifonkipaita sopii eri vartalotyypeille ja siitä on saatavilla sekä yksivärinen että kukallinen vaihtoehto. Trixie-puseron helmassa on kuminauha ja Ruby-pusero on kaunis kietaisumallinen vaihtoehto.

mywear kevat Bea paidat 680

Bea-pusero yksivärisenä tai kukallisena 24,95€.

mywear trixie ruby 680

Trixie-pusero 29,95€ ja Ruby-pusero 26,95€.

Vajaamittaiset caprihousut ovat monikäyttöinen valinta kevääseen ja kesään. Caprit istuvat hyvin ja joustavat mukavasti, ja niitä voi yhdistellä monipuolisesti erilaisten puseroiden ja tunikoiden kanssa. Mywear-mallistosta löytyy tänä keväänä capreja useissa eri väreissä.

mywear emily elsie 680

Vasemmalla farkunväriset Emily-caprit 24,95€ ja oikealla Elise-caprit 24,95€.

Kevään farkkumallisto

Keveämpien kangashousujen lisäksi mywear-valikoimasta löytyy laaja valikoima farkkuja, joissa on panostettu monipuolisuuteen ja yksityiskohtiin.

mywear kevat 2019 farkut fiilis 680

Lane-farkut 39,95€, Kickflare-farkut 39,95€ ja Lucinda-farkut 39,95€.

Livia-farkkujen lahkeissa on helmikoristeita kun taas Kickflare-mallin lahkeista löytyvät trendikkäät hapsut. Lane-farkuissa kulkee musta kimalteleva nauha ulkosaumassa ja Lucinda-mallissa on muodikas korkea vyötärö.

mywear kevat 2019 farkut

Livia-farkut 39,95€, Laura-farkut 29,95€ ja Laurel-farkut 39,95€.

Kengissä röyhelöitä ja metallinhohtoa

Kengissä yksityiskohdilla leikittely nousee lähes pääosaan. Mywear-kevätmalliston kengistä löytyy röyhelöä, poimutettua pintaa, rusetteja, punottua pintaa, nauhoja, sekä kaiken mallisia pohjia ja korkoja.

Kävelykenkien osalta pohjat muuttuvat hieman paksummiksi, kun taas korkokengissä klassinen siro korko pitää edelleen pintansa. Valikoimassa on myös runsaasti balleriinoja, joiden suosio ja valikoima kasvaa kesää kohden. Kengissä erityisesti fuksia ja metallinhohto ovat tämän kevään ja kesän trendivärejä.

mywear jalkine 680x450

Mywear-vaatteiden vastuullisuus

Mietitkö vaateostoksia tehdessäsi, voiko kaukomailla valmistettujen vaatteiden vastuullisuuteen luottaa? Toimitusketjun vastuullisuuden varmentaminen on K-ryhmälle tärkeää, ja sen eteen tehdään paljon töitä. Lue lisää täältä >>

5 syytä valita mywear

  • Mywear kannustaa innostumaan omasta tyylistäsi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua muodikkaasti iästä, koosta ja asuinpaikasta riippumatta.
  • Malliston värit sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät lempivaatteita ja klassikoita, joita on helppo yhdistellä. Mywear tarjoaa laatua fiksuun hintaan lähimmässä K-Citymarketissasi.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.