Pukeutuminen
mywear

mywear

Mywear-mallistosta löydät klassikkoja ja trendikkäitä uutuuksia sekä työhön, juhlaan että vapaa-aikaan. Päivitä tyylisi syksyn 2019 mywear-uutuuksilla - kokeile, ihastu ja uudistu!

Vahvoja syksyn värejä

Syksyn ihanat värit saapuvat pukeutumisen osastolle! Voimakkaat okrankeltaisen ja tiilenpunaisen sävyt yhdistyvät tänä syksynä klassisen ruudun kanssa tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi töihin ja vapaa-aikaan.

mywear aw2019 kuvitusv2 minnatrikoo ruutumekko 680x680 Vasemmalla: Keltainen mywear Luna -paitapusero, ruudulliset mywear Maarit -housut ja mywear Sharon -vyölaukku. Oikealla: ruudullinen mywear Kaisa -mekko ja mywear Sointu -laukku.

Monikäyttöinen Luna-paitapusero valloittaa niin yksivärisenä kuin upeissa kukkakuoseissakin ja on yksi syksyn suosikeista. Emma- ja Nicolette-neuletakit lämmittävät viilenevillä ilmoilla - myös väreillään.

mywear aw2019 kuvitus luna emma nicolette 680x680 Kuva: Kukkakuosinen mywear Luna -paitapusero, punainen mywear Emma -neuletakki ja keltainen mywear Nicolette -neuletakki.

Jännittäviä eläinkuoseja

Neuleet saavat nyt ylleen vahvojen värien lisäksi myös upeita eläinkuoseja. Kääriydy pitkään, pantterikuvioiseen neuletakkiin tai pue mustien Naomi-housujen kanssa toimistoon mustavalkoinen, käärmekuosinen Leo-neule.

mywear aw2019 kuvitus erika leo 680x556 Kuva: Pantterikuosinen mywear Erika -neuletakki ja käärmekuosinen mywear Leo -neule.

Parhaat housut syksyyn

Tyylikkäät Naomi-housut ovat syksyn mukavin valinta toimistoon. Mustat ja ruutukuosiset housut sopivat yhteen niin vaatekaapin klassikoiden kuin syksyn uusien värienkin kanssa.

Mywear-valikoimasta löytyy myös laaja valikoima farkkuja, joissa on panostettu monipuolisuuteen ja yksityiskohtiin. Kapealinjaiset Jamie-farkut sekä näyttävillä napeilla somistetut korkeavyötäröiset Lucinda-farkut voi yhdistellä monien erilaisten yläosien kanssa. Suoralahkeiset Laura-farkut ovat niin trendejä seuraavan kuin klassikkojen ystävänkin valinta. Pue vaikkapa istuvan poolopuseron tai muhkean neuleen kanssa syksyyn!

mywear aw2019 kuvitus farkut housut 680x605 Kuva: mywear Naomi -housut, mywear Lucinda -farkut ja mywear Laura -farkut.

Edna-jegginsit sopivat alaosaksi esimerkiksi tunikoille ja pitkille neuletakeille. Perusvärien kuten mustan, sinisen ja harmaan lisäksi mallistossa on myös pirteä punainen.

mywear aw2019 kuvitus jamie edna 680x556 Vasemmalla: kukkakuosinen mywear Luna -paitapusero ja mywear Jamie -farkut. Oikealla: mywear Minna -trikoopaita ja mywear Edna -jeggingsit.

Monikäyttöiset takit

Klassinen Pihla-biker on yksi vaatekaapin kulmakivistä ja tuo särmää asuun kuin asuun. Syyssateisiin työmatkalle tai vapaa-aikaan voi pukea trendikkään leopardikuosisen Pilvi-sadetakin.

mywear aw2019 kuvitus pihla pilvi 680x556 Kuva: mywear Pihla -bikertakki ja mywear Pilvi -sadetakki.

Säiden viilentyessä ylle laitetaan tyylikäs Patricia-villasekoitetakki tai Marie-takki, jonka huppu suojaa myös tuulelta. Mustassa tai beigessä Peppi-toppatakissa on vyö, irrotettava karvakaulus ja huppu.

mywear aw2019 kuvitus maria peppi 680x556 Kuva: Hupullinen mywear Marie -villasekoitetakki ja mywear Peppi -toppatakki.

Takkia valitessa kannattaa miettiä, millaiseen käyttöön takki tulee ja myös miten se sopii omaan pukeutumiseen. Syys- ja talvitakin alle on viileämmillä keleillä hyvä mahtua useampi kerros vaatteita. Lisäksi esimerkiksi pidempiä yläosia kuten suuria neuletakkeja tai tunikoita suosivan kannattaa hankkia myös takki pidemmän mallisena.

Katse kenkiin

Tennareiden ohella nilkkurit ja saappaat palaavat pukeutumiseen syksyn saapuessa. Mustat perusnilkkurit kuuluvat jokanaisen vaatekaappiin, mutta niiden lisäksi on hauska leikitellä myös erikoisemmilla kenkävalinnoilla. Syksyn kengissä näkyy vaatteiden tapaan muun muassa villejä eläinkuoseja.

mywear aw2019 kuvitus kaarmenilkkurit 680x680 Kuva: mywear 42601 nilkkurit ja mywear Sointu -laukku.

Myös metallit hohtavat kenkien väreissä ja yksityiskohdissa niin tennareissa kuin nilkkureissakin. Trendikkäät paksupohjaiset iskälenkkarit voi yhdistää suoriin farkkuihin, väljiin housuihin tai hameisiin. Inspiraatiota löydät esimerkiksi Pinterestistä!

mywear aw2019 kuvitus kengat 680x680 Kuva: mywear 42030 tennarit (ruusukulta ja käärmekuosi), 42302 lenkkarit (valkoinen), 42581 tennarit (leopardi), mywear 42060 nilkkurit (musta) ja 42071 nilkkurit (musta).

Mywear-vaatteiden vastuullisuus

Mietitkö vaateostoksia tehdessäsi, voiko kaukomailla valmistettujen vaatteiden vastuullisuuteen luottaa? Toimitusketjun vastuullisuuden varmentaminen on K-ryhmälle tärkeää, ja sen eteen tehdään paljon töitä. Lue lisää täältä >>

5 syytä valita mywear

  • Mywear kannustaa innostumaan omasta tyylistäsi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua muodikkaasti iästä, koosta ja asuinpaikasta riippumatta.
  • Malliston värit sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät lempivaatteita ja klassikoita, joita on helppo yhdistellä. Mywear tarjoaa laatua fiksuun hintaan lähimmässä K-Citymarketissasi.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.