Pukeutuminen
mywear

mywear

Mywear-mallistosta löydät klassikkoja ja trendikkäitä uutuuksia sekä työhön, juhlaan että vapaa-aikaan. Päivitä tyylisi syksyn 2020 mywear-uutuuksilla - kokeile, ihastu ja uudistu!

Tänä syksynä vaatekaapin valtaavat ihanat klassikot: siniset farkut, ruutukuosi, neuleet sekä neulemekot. Syksyn 2020 malliston tuotteet ovat kaupoissa elo-syyskuun vaihteessa.

Muodikkain pukeutuu ruutuun päästä varpaisiin. Rennon jersey-ruutujakun voi yhdistää ruudullisiin housuihin tai midimittaiseen hameeseen. Yhdistelmä on skarppi, mutta mukava ja sopii niin toimistolle kuin vapaa-aikaankin. Jakun alle sopii syksyinen neulepoolo tai paitapusero. Vaihda alaosa farkkuihin, niin look muuttuu astetta rennommaksi.

mywear ruutu s2020 680x944

Syksyn ehdoton ykkösvaate on mukava ja lämmittävä neulemekko.

mywear neulemekko s2020 680x944

Neuleissa ovat suosittuja nyt myös poolo- ja savupiippukaulukset, palmikkoneulos sekä ohuet neuleet eri kuoseissa.

Siniset farkut raikastettuna valkoisella klassikkopaitiksella on aina toimiva kokonaisuus. Päälle voit lisätä syksyisen ruskean neuletakin. Arjen klassikkoja, mukavia trikoopaitoja, on saatavilla niin raidallisena, meleerattuna, kuosillisena kuin timantein koristeltunakin.

Suorien Laura–farkkujen, kapeiden Jamie-farkkujen ja korkeavyötäröisten Lucinda-farkkujen rinnalle mallistoon saapuu uutena Lola bottom up -malli. Vahapintaiset Hattie-housut ovat saatavilla mustan lisäksi myös ruskeana ja molemmissa väreissä löytyy myös Helen-hame. Mallistossa on syksyllä myös suosittu leveälahkeinen culottes-housu. Edna- ja ruudulliset Ronja-jeggingsit ovat helppoa pukeutumista parhaimmillaan.

mywear neule s2020 680x944

Mywear-vaatteiden vastuullisuus

Mietitkö vaateostoksia tehdessäsi, voiko kaukomailla valmistettujen vaatteiden vastuullisuuteen luottaa? Toimitusketjun vastuullisuuden varmentaminen on K-ryhmälle tärkeää, ja sen eteen tehdään paljon töitä.

Lue lisää vastuullisuudesta ›

5 syytä valita mywear

  • Mywear kannustaa innostumaan omasta tyylistäsi. Mywear on nappivalinta sinulle, joka haluat pukeutua muodikkaasti iästä, koosta ja asuinpaikasta riippumatta.
  • Malliston värit sopivat hyvin yhteen. Tarjolla on sekä klassisia perusvärejä että sesongin muotisävyjä.
  • Mywear-mallistosta löydät lempivaatteita ja klassikoita, joita on helppo yhdistellä. Mywear tarjoaa laatua fiksuun hintaan lähimmässä K-Citymarketissasi.
  • Mitoitukseen ja malleihin kiinnitetään erityistä huomiota. Ne on suunniteltu suomalaista vartaloa varten. Malliston mitoitus ja osa mallistosta säilyvät kaudesta toiseen samanlaisena. Omia luottovaatteitasi voit ostaa tutussa koossa ilman sovitusta.
  • Mywear on vastuullinen valinta. K-Citymarketin tarjoamat tuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja vastuullisesti valmistettuja. Tuotteiden hankinnassa noudatetaan Keskon vastuullisen hankinnan periaatteita.