Pukeutuminen
Naisten pukeutuminen

Naisten pukeutuminen

K-Citymarketin pukeutumisen osastolta löydät paljon naisten muotia sopivaan hintaan. Tutustu naistenvaatemerkkeihin ja tuoreimpiin trendeihin!

Kansainvälistä muotia vain K-Citymarketista

Ellen Tracy

Laadukkaasta ja elegantista tyylistään tunnetun Ellen Tracy -malliston vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa ja niillä saa vaivattomasti luotua kauniita kokonaisuuksia arjen vaihtuviin tilanteisiin. K-Citymarketeissa myytävän malliston mitoitus on tehty suomalaista naista ajatellen niin kokojen kuin värien ja kuosienkin osalta.

Lue lisää Ellen Tracy -mallistosta ›

fire&glory

Tanskalaiseen Bestseller-ketjuun kuuluvan fire&gloryn vaatteet ovat mutkattomia ja aina ajan hermolla. Kauden värit, kuosit ja trendit näkyvät aina malliston uutuuksissa. Muodikkaiden uutuuksien lisäksi tarjolla on aina myös klassisia vaatekaapin peruspilareita kuten farkkuja ja trikootakkeja. Mallistosta löytyy kokoja aina XS-XXL asti.

Lue lisää Fire&Glory -mallistosta ›

Vaatekaapin klassikoita

mywear

Mywear-mallistosta löydät niin vaatekaapin klassikkoja kuin trendikkäitä uutuuksiakin sekä työhön, juhlaan että vapaa-aikaan. Malliston vaatteet, jalkineet ja asusteet kestävän niin kulutusta kuin aikaakin. Mywear tekee vastuullisen pukeutumisen helpoksi, sillä vastuullisuus ohjaa kaikkea tekemistä tuotannosta kestäviin materiaaleihin.

Lue lisää naisten mywear-mallistosta ›

b.young

Skandinaavisen b.youngin suunnittelun lähtökohtana on ajankohtaisuus. Maailman trendien pohjalta mallistoon suunnitellaan inspiroivia tuotteita, joissa yhdistyvät käytännöllisyys, laatu sekä mukavuus.

Hailys

Hailys-malliston muodikkailla, mukavilla ja nuorekkailla vaatteilla on helppo päivittää vaatekaapin ilmettä edullisesti.