Pure Waste - vastuullinen vaihtoehto saatavilla nyt K-Citymarketeissa

Pure Waste - vastuullinen vaihtoehto saatavilla nyt K-Citymarketeissa

Päivitetty 2.9.2022

Pure Waste -tuotteet ovat 100 % kierrätyskuidusta valmistettuja. Laatu ja ekologisuus kulkevat käsi kädessä - ilman toista ei ole toista.

Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä vastuullisempia valintoja ja hankkia Pure Waste -merkin vaatteita K-Citymarketeista. Mallistosta löydät T-paitoja* ja huppareita* seka collegehousuja*. Pure Waste mallisto on suunniteltu kestämään aikaa. Vaatteita voi käyttää ympäri vuoden ja ne mukautuvat niin väreiltään kuin muotoilultaankin hyvin sesogista toiseen. Värit mukailevat sesonkia ja ovat maanläheisiä. Vaatteet ovat unisex tuotteita ja koot useammissa tuotteissa ovat miesten mitoituksella. Vaatteiden materiaali on 60 % kierrätettyä puuvillaa ja 40 % kierrätettyä polyesteria.

purewaste-kuvitus-1 Pure Waste Collegepaita, väri hiekka / 54,99€, Pure Waste T-paita, väri hiekka / 29,99€. *Tuotteita ei saatavilla: Miesten vaatteet: Espoo Iso Omena, Espoo Sello, Helsinki Ruoholahti, Jämsä, Järvenpää, Vantaa Tammisto, Ylivieska

Jokaisella valinnalla on merkitystä

Pure Waste -tuotteet ovat 100 % kierrätyskuidusta valmistettuja. Laatu ja ekologisuus kulkevat käsi kädessä - ilman toista ei ole toista. Kierrätysmateriaalista valmistetun t-paidan tuotantoon kuluu 99 % vähemmän vettä ja se tuottaa 50 % vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastaavaan neitseellisestä puuvillasta valmistettuun tuotteeseen.

purewaste-kuvitus2 Pure Waste T-paita, väri sinapin keltainen / 29,99€, Pure Waste T-paita väri hiekka / 29,99€, Pure Waste Collegehousut, väri meleerattu harmaa / 49,99€. **Miesten tuotteita ei saatavilla: Espoo Iso Omena, Espoo Sello, Helsinki Ruoholahti, Jämsä, Järvenpää, Vantaa Tammisto eikä Ylivieska.

Tiesitkö että...

Vuonna 2021 Sitra nosti Pure Wasten kiertotalouden kiinnostavimpien yritysten joukkoon. Pure Waste pyrkii huomioimaan kiertotalouden tuotannon jokaisessa vaiheessa aina raaka-aineen keräämisestä siihen, että asiakas palauttaa käyttämänsä vaatteen uudelleenkäytettäväksi. Hävikki minimoidaan jokaisessa prosessin vaiheessa, ja vaatteissa hyödynnetään raaka-aineita, jotka muuten päätyisivät poltettavaksi tai kaatopaikoille. Yrityksen tavoitteena on kehittää Suomeen vastuullisen tekstiilituotannon ekosysteemiä, jossa materiaali ja osaaminen kiertävät.

purewaste-kuvitus-3 Pure Waste Huppari, väri sinapin keltainen / 59,99€, Pure Waste Collegepaita, väri hiekka / 54,99€, Pure Waste Collegehousut, väri musta / 49,99€. *Miesten tuotteita ei saatavilla: Espoo Iso Omena, Espoo Sello, Helsinki Ruoholahti, Jämsä, Järvenpää, Vantaa Tammisto, Ylivieska.