Pukeutuminen
Syksyn 2019 trendit – näin teet tyylin

Syksyn 2019 trendit – näin teet tyylin

Kuusi trendiä syksyn 2019 pukeutumiseen - poimi vinkit muodikkaaseen tyyliin!

Tänä syksynä pukeudutaan harkitun skarpisti, värikkään rohkeasti ja naisellisesti. Kääriydy pehmeään neuleeseen tai kaiva kaapin perältä vanha fleece, kokeile rohkeasti eläinkuosia ja hanki vihdoin se täydellinen nahkatakki!

1. Luumuisia sävyjä ja fleeceä

Muhkeat neuleet ja syksy kuuluvat yhteen kuin villahuopa ja punaviini. Tänäkin syksynä yläosat ovat muhkeita, lämpimiä ja pörröisiä – jopa vanha kunnon fleece on nyt todella trendikäs materiaali. Erityisen trendikkäitä ovat luonnosta napatut värit, kuten luumun ja marjojen sävyt. Kokeile vaikkapa viininpunaista neuletakkia tai syvän siniliilaa mohairneuletta!

Tutustu syksyn 2019 mywear-malliston rohkeisiin väreihin

2. Retrobleiserit rokkaavat

Syksyllä pukeudutaan retrosti ja jopa konservatiivisesti. Inspiroidu hieman ylisuurista voimableisereistä, beigeistä sävyistä, tweed- ja ruutukuosista ja skarpista räätälöinnistä. Syksyllä trendikkäimmät yhdistävät bleiserin housujen sijaan pohjemittaiseen leveähelmaiseen hameeseen 1970-luvun henkeen ja sipaisevat ohuen silkkihuivin kaulaan Margaret Thatcherin tyyliin.

3. Vyötärö esiin

Naisellinen vyötärö on yksi isoimmista syksyn pukeutumistrendeistä. Kansainväliset muotihuoneet marssittivat catwalkille toinen toistaan upeampia asuja, joissa kaikissa yläosa oli kurottu tiimalasiksi ohuella vyöllä. Erityisen trendikkäältä näyttää tänä syksynä vyöllä kurottu iso bleiseri tai paksu neule yhdistettynä pohjemittaiseen hameeseen.

Lue lisää 2019 muotitrendeistä

4. Nahkaa joka muodossa

Nahkatakki on klassikko, ja nyt sellainen kannattaa viimeistään hankkia. Tyyli ja malli on vapaa: kokeile yhdistää musta biker-takki pörröisen neuleen pariksi tai kokeile klassista ruskeaa rotsia pidemmän hameen kanssa. Nahka on trendikäs materiaali tänä syksynä myös housuissa ja jopa mekoissa. Markkinoilla on nyt myös laadukkaita tekonahkaista valmistettuja malleja vegaaneille ja eläintenystäville.

5. Laukut ovat pikkuisia tai jättisuuria

Nyt laukkuihin kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Syksyn kiinnostavimmat laukut ovat joko pienen pieniä, lähes miniatyyrimäisiä kädessä kannettavia malleja, tai jättimäisiä kaiken nieleviä olkalaukkuja. Trendikkäin sävy laukulle on suomalaisten ikisuosikki, neutraali beige.

6. Eläinkuosi on pop

Eläinkuosi on ollut jo useamman vuoden iso hitti – eikä loppua näy. Myös tänä syksynä eläinkuosi on ajankohtainen. Erityisen trendikäs on pilkullinen gepardikuosi ja ruskean eri sävyt. Näyttävä eläinkuosi on nyt parhaimmillaan pörröisissä takeissa ja viitoissa.

pukeutumistrendit S2019 680 Kuva: Pantterikuvioinen mywear Leo-neule, tiilenpunainen mywear-neule, mywear Checker -kassi ja käärmekuosiset mywear-nilkkurit, kaikki K-Citymarketista.