Valmiina syksyyn! Näin luot reippaan ulkoilutyylin

Valmiina syksyyn! Näin luot reippaan ulkoilutyylin

Päivitetty 11.10.2021

Syyssäät vaativat vaatteilta tuulen- ja vedenpitävyyttä ja lämpöä, mutta ulkoilutyylin ei silti tarvitse olla tylsä. Yhdistele katumuotia urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin ja teknisiin jalkineisiin, niin saat trendikkään ja monikäyttöisen tyylin. Poimi vinkit naisille ja lapsille!

Mukavasta tyylistä tuli hitti koronapandemian aikana, ja pehmeät trikoo- ja collegeasut ovat arkimuodin kulmakiviä jatkossakin – myös kodin ulkopuolella. Collegehousuista ja -puserosta saa viritettyä jopa melko salonkikelpoisen asun, kun niistä valitsee klassiset mallit ja harmonisen värimaailman. Vaaleat housut ja huppari näyttävät kivalta yhdistettynä monikäyttöiseen kevytvanutakkiin. Käytännöllisyyttä asuun tuovat matalavartiset retkeilykengät, jotka eivät säikähdä lätäköitä vaan pitävät varpaat kuivina. Pirteä lippis pelastaa väsyneen ilmeen tai huonon hiuspäivän.

Kestää sadetta ja katseita

Mikä voisi olla helpompi ja käytännöllisempi asu kuin siniset farkut ja säänkestävä syystakki! Kun valitset takkiin pirteän värin, asu on myös trendikäs ja raikas. Kumisaappaat pitävät jalat kuivina, ja huppari ja pipo tuovat lisälämpöä. Saappaiden matalahko varsi helpottaa niiden pukemista housujenkin kanssa. Tässä asussa voit mennä niin kauppaan, kahvilaan kuin metsään. Sujauta metsäretkelle takintaskuun vielä puinen kuksa, niin saat kauhottua raikasta juotavaa puhtaasta purosta.

verkkoartikkeli-puke-09-2021-keltainen-takki-680 Icepeak EP Avenal -takki 109,99 €, fire&glory-pipo 12,99 € ja mywear Flachau -kumisaappaat 29,95 €. Aurora Borealis -kuksa 9,99 €.

Saa hyppiä lätäkössä!

Lasten ulkoiluvaatteissa on tietenkin tärkeintä käytännöllisyys ja säänmukaisuus: veden- ja tuulenpitävyys sekä mukavat leikkaukset ja materiaalit. Vedenpitävät mutta hengittävät jalkineet ovat syksyllä must, jotta varpaat pysyvät kuivina ja lämpiminä myös lätäkköleikeissä. Kunnolla uritettu pohja ei lipsu epätasaisissakaan seikkailumaastoissa.

Syksyiseen asuun tuo iloa värikäs takki ja kaksiväriset ulkoiluhousut. Pipo on onneksi nykyisin muodikas asuste, joten pää pysyy lämpimänä mukinoitta. Minirepussa kulkevat mukana tärkeät tarvikkeet ilman, että vapaa-ajalla tarvitsee kuljettaa mukana raskasta laukkua.

verkkoartikkeli-puke-09-2021-pojat-680 Icepeak Kendrick Jr -takki 34,99 €, Five Seasons Enfys Pnt Jr -housut 54,95 €, Viking Jakob Mid GTX Jr -kengät 69,95 €, Guppy Milkin -pipo 9,99 € ja Hype Boxy Mini -reppu 29,99 € sekä Aurora Borealis -kuksa 9,99 €.

Tytön asussa yhdistyvät monikäyttöiset farkut sekä tekninen takki sekä vettäpitävät vaelluskengät. Pipo sävy sävyyn tekee asusta yhtenäisen. Tämä on yksinkertaisen loistava asu niin kouluun, kaupungille, leikkipuistoon kuin mihin tahansa muuhunkin menoon.

verkkoartikkeli-puke-09-2021-tytot-680 Halti Fort Jr -takki 69,95 €, Guppy Polly -farkut 21,95 €, Halti Veiga 2 DX Jr -kengät 69,95 € ja Guppy Milkin -pipo 9,99 €.