Pukeutuminen
Takaisin töihin

Takaisin töihin

Töiden alkaessa vaatekaappi päivitetään syksyn trendikkäillä uutuuksilla ja ajattomilla luottovaatteilla.

Ihania kuoseja ja ajattomia malleja

Helposti yhdisteltävät vaatteet, asusteet ja kengät tekevät töihin lähtemisestä helppoa! Klassista mustaa voi täydentää harmaan eri sävyillä tai lisäämällä syksyn trendivärejä asukokonaisuutta piristämään. Ajattomat perusvaatteet ovat pukeutumisen kulmakiviä ympäri vuoden ja yhdistyvät erilaisiin tyyleihin vaivattomasti. K-Citymarketista löydät juuri sinulle sopivan asukokonaisuuden syksyn ihanissa väreissä ja kuoseissa. Tervetuloa ostoksille!

KCM btb syksy 2019 680 Vasemmalla: musta mywear Pihla -bikertakki, ruudulliset mywear Naomi -housut ja kiiltävät mywear-nilkkurit 42601. Keskellä: punaiset mywear Edna -jeggingsit ja mustat mywear-nilkkurit 42071. Oikealla: punainen mywear Emma -neuletakki, kukallinen mywear Luna -pusero ja mywear Lucinda -farkut.

Näyttäviä värejä arkeen

Neuleissa ja puseroissa vahvat värit piristävät työpukeutumisen rauhallista sävymaailmaa. Mywear Emma, Elena ja Nicolette -neuletakit lämmittävät viilenevillä ilmoilla - myös väreillään.

BTB Kollaasi 1 Kuva: mywear Emma, Elena ja Nicolette -neuletakit.

Helmasta väljää mywear Minna -paitapuseroa somistaa kaunis pitsi. Monikäyttöinen mywear Luna -paitapusero valloittaa niin yksivärisenä kuin upeissa kukkakuoseissakin ja on yksi syksyn suosikeista!

BTB Kollaasi 2 Kuva: pitsisomisteinen mywear Minna -pusero ja kukallinen mywear Luna -pusero.

Neuleet saavat nyt ylleen vahvojen värien lisäksi myös upeita eläinkuoseja. Kääriydy pitkään, pantterikuvioiseen neuletakkiin tai pue mustien Naomi-housujen kanssa toimistoon mustavalkoinen, käärmekuosinen Leo-neule.

mywear aw2019 kuvitus erika leo 680x556

Kuva: Pantterikuosinen mywear Erika -neuletakki ja käärmekuosinen mywear Leo -neule.

Sopivat housut jokaiseen tyyliin

Tyylikkäät Naomi-housut ovat syksyn mukavin valinta toimistoon. Mustat ja ruutukuosiset housut sopivat yhteen niin vaatekaapin klassikoiden kuin syksyn uusien värienkin kanssa. Kapealinjaiset Jamie-farkut sekä näyttävillä napeilla somistetut korkeavyötäröiset Lucinda-farkut voi yhdistellä monien erilaisten yläosien kanssa. Suoralahkeiset Laura-farkut ovat niin trendejä seuraavan kuin klassikkojen ystävänkin valinta. Edna-jeggingsit ovat joustavat, mutta napakat housut.

BTB Kollaasi 3 Kuva: mywear Jamie -farkut, mywear Edna -leggingsit, mywear Lucinda -farkut, mywear Naomi -housut ja mywear Laura -farkut.

Monikäyttöiset takit

Klassinen Pihla-biker on yksi vaatekaapin kulmakivistä ja tuo särmää asuun kuin asuun. Syyssateisiin työmatkalle tai vapaa-aikaan voi pukea trendikkään leopardikuosisen Pilvi-sadetakin.

mywear aw2019 kuvitus pihla pilvi 680x556 Kuva: mywear Pihla -bikertakki ja mywear Pilvi -sadetakki (huomaa ihana leopardikuosi!).

Säiden viilentyessä ylle laitetaan tyylikäs Patricia-villasekoitetakki tai Marie-takki, jonka huppu suojaa myös tuulelta. Mustassa tai beigessä Peppi-toppatakissa on vyö, irrotettava karvakaulus ja huppu.

mywear aw2019 kuvitus maria peppi 680x556 Kuva: Hupullinen mywear Marie -villasekoitetakki ja mywear Peppi -toppatakki.

Kengät täydentävät asukokonaisuuden

Tänä syksynä löydät Caprice-merkin kengät K-Citymarketista! Caprice on laadukas saksalainen brändi, joka panostaa jalkineissaan käyttömukavuuden maksimointiin parhaiden nahkalaatujen ja erilaisten teknologioiden avulla. Mallisto on suunniteltu siten, että siitä löytyy muodikkaita ja klassisia jalkineita kaiken ikäisille naisille.

Collection by Clarks -brändiltä löydät ihanat ja suositut nahka-avokkaat sekä syksyn uutuuskävelykengät.

BTB Kollaasi 5 Kuva: Vasemmalla ylhäältä alas: Collection by Clarks Adriel Viola -avokkaat, Hope Roxanne -kävelykengät ja Sharon Dolly -kävelykengät. Oikealla ylhäältä alas: Caprice-nilkkurit 25403 ja Caprice-kävelykengät 23600.

Mywearin kenkämallistosta löydät tänä syksynä ajattomien mallien lisäksi paljon trendikkäitä kuoseja sekä kauniita ja koristeellisia yksityiskohtia.

BTB Kollaasi 4 Kuva: Vasemmalla ylhäältä alas: mywear-tennarit 42030 (ruusukulta ja käärme), mywear-tennarit 42581 (musta, ruutu- ja eläinkuosi). Keskellä ylhäällä mywear nilkkurit 42060 (musta). Oikealla ylhäällä mywear nilkkurit 42601 (käärme ja kiiltävä) ja oikealla keskellä mywear nilkkurit 42071 (musta). Oikealla alhaalla mywear-tennarit 42032 (musta ja valkoinen).

Lue lisää syksyn mywear-mallistosta >>