Pukeutuminen
Urheiluvaatemerkit koko perheelle

Urheiluvaatemerkit koko perheelle

K-Citymarketin laajasta valikoimasta löytyy urheiluvaatteita koko perheelle niin ulkoiluun kuin myös sisäliikuntaan ja vapaa-aikaan.

Ulkoiluvaatteet

Icepeak

Icepeak suunnittelee ja valmistaa käytännöllisiä ja laadukkaita ulkoiluvaatteita aktiiviseen elämään, arkeen ja vapaa-aikaan. Kevään ulkoiluvaatteissa on kiinnitetty erityistä huomiota toiminnallisuuteen, mukavuuteen ja muodikkuuteen. Vesitiiviiden saumojen ja laadukkaan materiaalin ansiosta vaatteet tarjoavat tehokkaan suojan vettä ja tuulta vastaan. Hengittävyyden ansiosta olo pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa.

KCM_Icepeak_680 Icepeak naisten pinkki Baraboo-takki 79,95€. Icepeak miesten musta Barling-softshelltakki 79,95€. Icepeak lasten vihreä Korbach-ulkoilutakki 59,95€.

Karhu

Valikoimasta löytyy sopivat housut niin ulkoiluun kuin vapaa-aikaan. Karhun kevyt tuulitakki aikuisille sopii monenlaiseen ulkoiluun.

KCM_Karhu_680 Karhu miesten sininen tai musta tuulitakki 29,95€. Karhu naisten pinkki tai musta tuulitakki 29,95€.

Umbro

Umbron valikoimaan kuuluu ulkoiluvaatteita, jotka sopivat kevyeen liikuntaan.

Torstai

Torstai on naisten urheiluvaatemerkki, jonka toimintaa ohjaavat kestävän kehityksen arvot. Kevään naisten mallistosta löydät hyvin isuvat housut ja värikkäät takit myös plussa-koossa.

Mallisto tarjoaa laadukkaita ja vastuullisia valintoja tiedostavalle kuluttajalle. Täysin PFC-vapaan malliston lisäksi Torstai ottaa uuden askelen eteenpäin käyttämällä sesongin tarjonnassa kierrätettyjä materiaaleja. Repreve on kierrätyskuitu, joka on valmistettu pääasiallisesti kiertoon palautetuista muovipulloista. Lisäksi Torstain tuotteissa ei käytetä untuvaa eikä turkiksia.

Rukka

Rukan valikoimaan kuuluu ukoiluun, hiihtoon ja juoksuun soveltuvia vaatteita ja asusteita.

Five Seasons

Laadukkaita ja teknisiä vaatteita ulkoiluun. Uutuutena kevääseen naisille retkeilyhousut kirkkaan punaisena ja miehille väreinä musta ja vihreä.

KCM_Fiveseasons_680 Five Seasons naisten retkeilyhousut 89,95€. Five Seasons miesten retkeilyhousut 89,95€.

Sisäliikunta ja vapaa-aika

Avia

Avia tarjoaa aktiiviseen arkeen täydellisen vaatemalliston koko perheelle. Mallistosta löytyy treenivaatteita sekä asusteita.

Lue lisää Avia-vaatteista >

Puma

Puman valikoimasta löytyy naisille, miehille ja lapsille muun muassa hupparit, collegehousut ja treenivaatteet kevään raikkaissa väreissä.

KCM_Puma_680 Puma naisten vihreä Celebration T-paita 24,95€. Puma miesten sininen Rebel Bold T-paita 24,95€. Puma miesten sininen Active Ka collegehuppari 49,95€.

Champion

Tänä keväänä Championin vapaa-ajan vaatteet ovat klassisen yksinkertaisia pnaisen, sinisen ja valkoisen väreissä.

Björn Borg

Björn Borgin sporttinen aikuisten mallisto on suunniteltu liikuntaan ja vapaa-aikaan. Naisten kevään mallistossa korostuu väreissä sähkönsininen.

KCM_BjörnBorg_680 Björn Borg naisten sininen collegetakki 89,95€ ja naisten siniset collegehousut 79,95€. Björn Borg miesten collegehuppari 69,95€ ja shortsit 49,95€.

CAT

Miehille t-paitoja, collegepuseroita ja –huppareita vapaa-aikaan.