K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
5 x paras ruoka varhaiskaalista

5 x paras ruoka varhaiskaalista

Varhaiskaali on alkukesän parhaita sesonkiherkkuja, josta kannattaa ottaa kaikki irti! Katso, mitkä ovat K-Ruoka.fin viisi suosikkireseptiä!

1. Coleslaw eli amerikkalainen kaalisalaatti

Coleslaw on mehevä lisäke mille tahansa kesän grilliruoalle! Jenkkityylinen coleslaw on parhaimmillaan makkara- ja liharuokien sekä kanan kanssa.

Online Medium 660x-Coleslaw eli amerikkalainen kaalisalaatti 2018

2. Varhaiskaalisalaatti

Raikas jogurttinen kaalisalaatti on maukas ja ihanan rouskuva lisuke grilliruoille. Tarjoa esimerkiksi savustettujen BBQ-ribsien, grillatun kirjolohen tai vaikka meheväksi grillatun munakoison kanssa. Vaihtoehtoisesti grillaa kaveriksi simppelisti omaa lempi makkaraa.

Varhaiskaalisalaatti ja makkarat 680x300

3. Härkis-kaaliwokki

Varhaiskaali sopii ihanasti myös wokkiin! Kasvissyöjille sopiva Härkis-kaaliwokki maustuu aasialaiseen tyyliin limetillä ja soijakastikkeella. Tätä kannattaa kokeilla!

Online Medium 660x-Härkis-kaaliwokki 2019

4. Varhaiskaali-possuwokki

Japanilaistyyppinen, huippu maukas versio kaaliwokista valmistuu hetkessä. Paista lisäksi maukkaita possupihvejä ja tarjoa wokki lempeän särmikkään wasabijogurttikastikkeen kanssa.

Online Medium 660x-Varhaiskaali-possuwokki 2020

5. Grillattu varhaiskaalisalaatti

Jos et ole vielä kokeillut grillata kaalia, nyt sitä on testattava! Grillatut kaalilohkot sellaisenaan ovat nekin ihania, mutta tässä reseptissä grillattujen kaalilohkojen kaveriksi lisätty feta, kirsikkatomaatit ja yrtit nostattavat grilliherkun ihan uudelle tasolle.

Grillattu varhaiskaalisalaatti 680x300

Ihania makuja grillistä kaalin kaveriksi