Raaka-aineet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Jääsalaatti

Jääsalaatti

Jääsalaatti yllättää monipuolisuudellaan. Taita lehtiä tacoiksi, tee niistä salaattipohjia tai sujauta lehtiä täytetyn leivän väliin.

Tiesitkö tämän?

Jääsalaatti on keräsalaatin ja lehtisalaatin risteytys. Rapeana salaattina se antaa jämäkkyyttä erilaisille salaattisekoituksille, sillä se ei nuudu nopeasti. Se on myös erinomainen vaihtoehto käytettäväksi moderneihin salaattivartaisiin, sillä se kestää hyvin vartaisiin pujottelun ja jopa jonkin verran lämmitystä.

Mitä jääsalaatista?

ERILAISIA SALAATTEJA:

BURGERIN, TORTILLAN JA LEIVÄN VÄLIIN: