Raaka-aineet
Kiiviresepti x 8

Kiiviresepti x 8

Kiivi on kirpeän makea hedelmä, joka maistuu erityisen vastustamattomalta tuorepuurossa, smoothiessa, hedelmätortuissa ja jopa kesärullissa. Katso alta kahdeksan ideaa kiivin käyttöön!

1. Kiivi-banaanituorepuuro

Tuorepuuro on ravitsevan kuitupitoinen aamupala, jonka sekaan sopivat herkullisesti kiivi ja banaani. Laita puuro tekeytymään yöksi jääkaappiin ja lisää aamulla päälle tuoreita hedelmäviipaleita.

Kiivi-banaani-tuorepuuro

2. Kiivi-passiontorttu

Torttu täytetään pirteän keltaisella passiontäytteellä ja kiiviviipaleet täydentävät sekä makua että luovat pinnalle kauniin väriyhdistelmän.

Kiivi-passiontorttu

3. Helppo hedelmätorttu

Helppo hedelmätorttu tuo tuulahduksen tropiikista värikkäin hedelmin, joita kiivi täydentää. Sitruunainen jogurttimousse ja appelsiinisiirappi ovat toimiva makupari hedelmäkimaralle.

Helppo hedelmätorttu

4. Kiivi-avokadosmoothiekulho

Trendikkäät smoothiekulhot onnistuvat helposti kotikeittiössä. Täyteläinen ja kirpeän raikas smoothie saa väriä ja makua muun muassa kiivistä.

Kiivi-avokadosmoothiekulho

5. Makeat kiivi-mansikkakesärullat

Hauskan värikkäät kesärullat tehdään tällä kertaa makeilla täytteillä. Rullat täytetään lime-siirappimarinoiduilla riisinuudeleilla, kiivillä ja mansikoilla. Dipiksi sopii minttu-lime-siirappi.

Makeat kiivi-mansikkakesärullat

6. Mausteinen hedelmäsalaatti

Mausteinen hedelmäsalaatti on erinomainen valinta kevyemmäksi jälkiruoaksi raskaalle aterialle. Mausteisessa marinadissa maistuvat lime, vanilja, kaneli ja tähtianis.

mausteinen hedelmäsalaatti

7. Kiivi-mansikkasmoothie

Kiivi-mansikkasmoothieta kauniimpaa smoothieta saa hakea! Tässä kaksikerroksisessa herkussa kiivin ja mansikan viipaleet pääsevät oikeuksiinsa myös koristeluissa.

Kiivi-mansikkasmoothie

8. Vesimelonipizza

Astetta kevyemmän pizzan pohjana käytetään vesimelonia ja täytteinä ihastuttavat kiivi, tuoreet marjat ja turkkilainen jogurtti.

Vesimelonipizza