Raaka-aineet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Kyssäkaali

Kyssäkaali

Kyssäkaali eli kaalirapi on vielä monelle tuntematon kaalilajike, ja nyt jos koskaan on korkea aika tutustua tarkemmin tähän herkkuun.

Tutustu kyssäkaaliin

Kyssäkaali muistuttaa ulkomuodoltaan hieman lanttua tai naurista. Kyssäkaalit voivat olla pitkulaisia, pyöreitä tai litteitä sekä väriltään vaaleita, vihreitä tai sinipunaisia. Kyssäkaalin malto on aina vaaleaa ulkokuoren väristä huolimatta, ja kaalista syödään mukulaosa. Käytä kyssäkaalia lantun tai nauriin tapaan, salaateissa, keitoissa, raasteena tai sellaisenaan nautittuna. Lehtien poistaminen pidentää kaalin säilyvyyttä. Muiden kaalilajikkeiden tapaan kyssäkaali sisältää paljon C-vitamiinia, kalsiumia, kaliumia sekä hivenaineita.