Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Marjojen monet maut -testi

Marjojen monet maut -testi

Marjat piristävät päiväämme ympäri vuoden niin tuoreina kuin pakastettuinakin. Ne taipuvat lukemattomiin erilaisiin jälkiruokiin, välipaloihin ja pääruokiin ja maistuvat myös sellaisinaan. Tutustu pirteän herkullisiin marjaresepteihimme!

Vadelma on ihanan makea marja, joka vie ajatukset lapsuuteen. Vadelmasta riittää iloa ympäri vuoden ja se sopii monenlaiseen ruoanlaittoon aina leivonnasta jälkiruokiin ja esim. kastikkeisiin ja salaatteihin. Tutustu upeisiin vadelmaresepteihin.

Mansikka on parhaimmillaan upean makea, mehukas ja pullea herkku. Mansikka soveltuu sekä perinteisesti makeisiin, että myös suolaisiin ruokiin. Kokeile mansikkaa juustojen kanssa,  juomien viilentäjänä tai vaikka täytettynä! Tutustu mansikkaresepteihimme.

Mustikka on todellista suomalaista superfoodia, joka on sekä terveellinen että erittäin herkullinen marja. Kokeile mustikkaa esim. leivonnassa, puurossa, smoothieissa ja hilloissa. Tutustu monipuolisiin mustikkaresepteihimme. 

Mustaherukka on erittäin vitamiinipitoinen, herkullinen marja jota käytetään perinteisesti hilloissa, hyytelöissä ja mehuissa. Mustaherukka maistuu sellaisenaan, mutta toimii hienosti myös erilaisissa piirakoissa, jälkkäreissä ja salaateissa. Tsekkaa värikkäät mustaherukkareseptit. 

Lakka on keltainen, mehukkaan makea marja joka on rakastettu herkku kaikenikäisten keskuudessa. Lakka voidaan nauttia sellaisenaan, hillona leipäjuuston kera tai upeana lisänä erilaisissa jälkiruoissa ja leivonnaisissa. Lakka sopii myös salaatteihin ja suolapaloihin. Tutustu lakkaresepteihimme. 

Puolukka on sisukas ja vahvasti kotimainen luonnonmarja, joka kasvaa koko maassa. Tämä tummanpunainen metsäherkku maistuu niin tuoreena erilaisissa syysruoissa kuin pakastettuna. Tutustu herkullisiin puolukkaresepteihin!

Kirsikka on varsinainen supermarja. Kirsikkaa voi syödä vaikka joka päivä hyvällä omallatunnolla ihan sellaisenaan, tai osana upeita jälkiruokia ja leivoksiinkin se sopii kuin nenä päähän. Käy selailemassa herkulliset kirsikkareseptimme. 

Karpalo on kirpeän hapan marja, joka sopii erinomaisesti jälkiruokiin, leivoksiin, keittoihin, juomiin ja riistaruokien kyytipojaksi. Karpalosta saa myös herkullista hyytelöä sekä marmeladia. Tutustu maukkaisiin karpaloresepteihimme. 

Raparperi ei ehkä ole marja, mutta sitä käytetään ruoanlaitossa ja leivonnassa kuin marjaa ja se myös maistuu upeasti erilaisten marjojen parina. Raparperi on hapokas herkku, josta voi nauttia koko kesäkauden ajan. Parasta se on tuoreena, mutta raparperin voi myös pakastaa. Hillona raparperi on helppo lisä herkkuihin talvellakin. Tutustu maukkaisiin raparperiresepteihin!