Monipuolinen kasviproteiini Oumph

Monipuolinen kasviproteiini Oumph

Päivitetty 6.9.2019

Soijapavuista valmistettuun, täysin kasvipohjaiseen Oumph!-tuoteperheeseen kuuluu sekä maustamattomia että maustettuja vaihtoehtoja paloina, fileinä tai suikaleina.

Oumph! on ruotsalainen ruokainnovaatio, soijapavuista valmistettu kypsä tuote joka muistuttaa koostumukseltaan lihaa. Monipuoliset Oumph!-tuotteet ovat mainio perusta erilaisille kasvisruoille ja täysin kasvipohjaisina ne sopivat myös vegaaneille.

Oumph!-tuotteita on saatavilla sekä maustamattomana että kolmella erilaisella mausteella. Tuotteet voi valmistaa helposti paistamalla, keittämällä tai grillaten.

Valitse suosikkisi tai kokeile kaikkia

  • Oumph! The Chunk maustamaton soijaproteiinipala 280g
  • Oumph! Timjami-valkosipuli soijaproteiinipala 280g 
  • Oumph! Salty & Smoky soijaproteiinipala 280g
  • Oumph! Tandoori BBQ soijaproteiinipala 280g
  • Oumph! Pulled soijaproteiinipala 280g
  • Oumph! Kebab soijaproteiinisuikale 280g

oumph soijaproteiini kuvitus 680

Herkullista kasvisruokaa Oumph!-tuotteista

Oumph!-soijaproteiinituotteet sopivat monenlaisiin ruokiin ja maistuvat koko perheelle. Oumph!-tuotteet löydät kaupan pakastealtaasta ja ne voi kypsentää joko jäisinä tai sulatettuina - jälkimmäisellä tavalla tulos on vieläkin parempi.

Oumph!-palat paistetaan pienessä öljymäärässä noin 4-5 minuuttia ja ne maistuvat esimerkiksi tuoreiden kasvisten, mausteiden ja kastikkeiden kanssa. Oumph! sopii myös pataruokiin, joihin se lisätään viimeisenä ja lämmitetään.

Kokeile Oumph!-tuotteita erilaisissa burgereissa ja pitaleivissä, kookoscurryssa tai muhkeassa mättöruoassa, överiranskiksissa.

Ensimmäisenä K-ruokakaupoissa

Oumph! saapui Suomessa ensimmäisenä K-Citymarketien valikoimiin. 

– Tämä tuotekategoria on hurjassa kasvussa. Vastaamme kuluttajan kiinnostukseen etsiä uusia proteiininlähteitä kasvikunnan tuotteista, Keskon päivittäistavarakaupan ostojohtaja Jyrki Karlsson kertoi Iltasanomien haastattelussa.

K-Citymarket Kupittaa Turussa oli yksi edelläkävijöistä.

– Vegeruoka on nosteessa ja asiakkaat ovat todella innostuneita tämän tyylisistä tuotteista. Ihmiset kokeilevat mielellään uutta ja etsivät vaihtoehtoja arkikokkaukseen, kauppias Hannu Aaltonen kertoi Iltasanomille.

Oumph! on osa Food for Progress -yritystä, jonka tavoitteena on valmistaa herkullista, terveellistä ja ilmastoystävällistä ruokaa, jota riittää kaikille ihmisille maapallolla. Kasviperäinen proteiini säästää planeettamme voimavaroja ja pitää ilmastovaikutuksen alhaisena. Soijaproteiini on proteiini- ja kuiturikasta sekä raudan ja foolihapon lähde. Lue lisää Food for Progressin suomenkielisiltä sivuilta.