Pink Lady -omena

Pink Lady -omena

Päivitetty 7.2.2019

Maista rapeaa ja makeaa Pink Lady® omenaa ja ihastu! Se on herkullinen yhdistelmä makeutta ja raikasta kirpeyttä, eikä sen hedelmäliha tummu kovin nopeasti.

Osallistu kilpailuun 4.-28.2. välillä ostamalla Pink Lady-omenoita, ja voita matka Roomaan!

Pink Lady® on maailmanlaajuisesti tunnetuin omenabrändi. Omenan varsinainen lajikenimi on Cripps Pink tai Rosy Glow, joiden makeimmat ja kauneimmat yksilöt saavat kylkeensä Pink Lady® -tarran. Omena on luonnollinen risteytys kahden omenalajikkeen, Lady Williamsin ja meille hyvin tutun Golden Deliciousin välillä ja sen kehitti australialainen kasvitieteilijä John Cripps vuonna 1973.

Pink lady täytekuva

Miten se eroaa muista omenista?

Pink Lady® on herkullinen yhdistelmä makeutta ja raikasta kirpeyttä, eikä sen hedelmäliha tummu kovin nopeasti. Pink Ladyn® kuoressa hehkuu kirkkaan vaaleanpunaista ja hennon kellertävää ja omena on tämän ansiosta helposti tunnistettavissa muista punakylkisistä omenoista. Pink Ladyä® viljellään ympäri maailman, mutta talvikaudella marraskuusta maaliskuuhun makoisat ja rapeat Pink Lady® omenat tulevat sinulle Pohjois-Italiasta, missä 1900 viljelijää kasvattaa omenoita hellävaraisesti ja ammattitaidolla.