Rahka on suomalaisten kestosuosikki

Rahka on suomalaisten kestosuosikki

Päivitetty 4.12.2023

Maitorahka sopii mainiosti sekä leivontaan että välipalaksi. Rahka sisältää paljon proteiinia, joten se pitää hyvin myös nälän poissa. Sekoita maitorahkan joukkoon marjoja ja hedelmiä tai valmista mitä ihanimpia leivonnaisia, joissa on herkullinen rahkatäyte. Katso kaikki vinkkimme rahkan käyttöön!

Rahka on proteiinipitoinen herkku

Maitorahka sopii sekä leivontaan että jälkiruokien raaka-aineeksi. Maustamattomasta maitorahkasta saat myös viritettyä juuri omaan makuusi sopivat välipalat. Maukas ja terveellinen välipala syntyy sekoittamalla marjoja tai hedelmiä rahkan joukkoon. Rahka on usein vähärasvaista ja siinä paljon proteiinia, tästä syystä rahkavälipalat ovat erityisesti paljon liikkuvien suosiossa.

appelsiinirahka kuvitus Kuvassa: Appelsiinirahka

Kevennä ja raikasta rahkalla

Kevennä ja tee raikkaampi täytekakun kermavaahtotäyte sekoittamalla vaahdon joukkoon purkillinen maitorahkaa. Maustamattomat sekä maustetut rahkat sopivat hyvin myös erilaisten täyte- ja juustokakkujen, piiraiden, kääretorttujen sekä pullien täytteiksi.

Mango-rahkapullat kuvitus Kuvassa: Mango-rahkapullat

Rahkat kotiin kätevästi myös verkkokaupasta!

VerkkokauppaanButton