Raaka-aineet
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Valloittavat varhaisvihannekset

Valloittavat varhaisvihannekset

Alkukesällä varhaisvihannekset valloittavat. Ensin tulevat raparperi, perunat ja ihanan makeat pikkuporkkanat.

Uuden sadon vihanneksista väriä lautaselle

Kesäkuussa eletään varhaisvihannesten, eli primäärien, satokauden parasta aikaa. Varhaisperunat, nippusipulit sekä kesäporkkanat tuovat väriä kesäkeittiöön. Retiisi ja varhaiskaalit maustavat kesäiset uuden sadon salaatit.

Nauti sellaisenaan tai kypsennä kevyesti

Varhaisvihannekset ovat parhaimmillaan sellaisinaan nautittuna tai kevyesti kypsennettynä. Uuden sadon kaalille riittää esimerkiksi kevyt kypsennys tai siitä voi valmistaa herkullisen salaatin. Varhaisvihannekset löytävät tiensä myös grilliruokien lisäkkeiksi. Jauhopeukalo inspiroituu raparperista ja loihtii siitä kesän herkullisimmat jälkiruoat.