Reiman syys- ja talvimallisto 2018

Reiman syys- ja talvimallisto 2018

Tutustu Reiman laadukkaisiin uutuuksiin K-Citymarketeissa!

Seuraavista K-Citymarketeista löydät Reima-shopin, jossa on kattava valikoima Reima-tuotteita. Myös muista K-Citymarketeista löydät Reima-tuotteita. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin, tervetuloa tutustumaan!

 • K-Citymarket Järvenpää
 • K-Citymarket Klaukkala
 • K-Citymarket Joensuu Pilkko
 • K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi
 • K-Citymarket Imatra
 • K-Citymarket Kotka
 • K-Citymarket Kouvola
 • K-Citymarket Lahti Karisma
 • K-Citymarket Lappeenranta
 • K-Citymarket Mikkeli
 • K-Citymarket Rauma
 • K-Citymarket Seinäjoki Jouppi
 • K-Citymarket Vaasa Kivihaka
 • K-Citymarket Jyväskylä Palokka
 • K-Citymarket Tampere Turtola
 • K-Citymarket Oulu Kaakkuri
 • K-Citymarket Helsinki Easton
 • K-Citymarket Vantaa Jumbo
 • K-Citymarket Turku Kupittaa
 • K-Citymarket Turku Länsikeskus
 • K-Citymarket Vihti Nummela

Reiman syysmallisto pukee lapset helposti sateen varalle

Taaperolle sopii softshell ja kevyttoppa

Kevyt, taipuisa softshell-asu joustaa touhukkaan liikkujan yllä ja pitää tuulen sekä satunnaisen sateen loitolla. Hyvä valinta on kauniin utuisesti kuvioitu Kotilo-haalari, jonka pörröiseksi harjattu sisäpinta lämmittää, mutta hengittävä kangas ei silti hiosta. Kun sää kylmenee, moni valitsee taaperolle kevyttoppa-asun. Kerroksittain pukeutuminen ei välttämättä ole tämänikäisten lempilaji, ja silloin kun odotellaan kunnon toppahaalarikautta, kevyttoppa lämmittää mukavasti pitkälle loska-ajan yli.

Vesileikkeihin ja pihatouhuihin: sadeasut ja softshell

Pue leikki-ikäiselle alaosan suojaksi kumisaappaat, kunnon kurahousut ja sen pariksi softshell-takki. Tämä setti selvittää kunnialla mahdolliset sateet ja todennäköiset retket kiinnostavan kuraisiin ojiin. Reimatec- ja softshell-housut pitävät myös vettä ja toimivat erinomaisesti silloin, kun asun pitää olla pikkuisen tyylikkäämpi.

Koululaiset kuivina kotiin, kiitos!

Vantti-softshell-takki ja trendikkään kapealinjaiset Idea-softshell-housut ovat takuuvarma valinta koko syksyn ajalle. Oli poutaa tai sadetta, jokapäiväinen koulureissu on helppo nakki, kun heittää naulakosta softshellit ylle. Luokassa voi ottaa rennosti denim-pintaisissa joustosamettiasuissa, joiden nurjalla puolella on lämmittävä nukka ja tuntuu ihanan pehmeältä iholla. Nämä asut toimivat hyvin myös vilkkaiden välituntien aikana, sillä nukka johtaa kosteutta iholta pois tehokkaasti! Älypuhelinta voi näplätä sitten koulupäivän jälkeen ulkonakin mukavasti, kun pitää kosketusnäyttösormikkaat kädessä.

KCM Reima kuvitus 2 680

Kuvan takki saatavilla K-Citymarketista, muut tuotteet rekvisiittaa.

Talven Reima-tamineissa ei tule vilu – ja näkyy pimeässäkin

Reimatec päiväkotiin, lumihankeen, kouluun, kaupungille…

Viimeistään silloin, kun lämpömittari alkaa näyttää nollaa, on aika vaihtaa takit ja haalarit tukevampiin. Reimatec-toppahaalarit, -takit ja -housut suojaavat kosteudelta ja kylmältä. Yhteistä kaikille Reimatec-asuille on, että ne paitsi pitävät vettä, myös hengittävät, eli antavat kosteuden haihtua vaatteen sisältä ulos. Tämä on ensiarvoisen tärkeää, sillä märkänä iho jäähtyy 25 kertaa nopeammin kuin kuivana.

Reiman suunnittelutiimi on valinnut asujen kankaat niin, että ne sopivat kyseisen ikäryhmän tarpeisiin ja aiottuun käyttötilanteeseen. Myös mallit suunnitellaan tarkasti: kaikissa Reimatec-ulkovaatteissa on turvallisuuden vuoksi neppareilla kiinnitetty huppu ja tarpeellinen määrä taskuja. Vetoketjut ovat kestäviä ja helppoja käyttää, ja ketjun kiinnitysrakenne varmistaa, ettei päälliskangas pääse ketjun ja lukon väliin. Reiman PU-pinnoitettu sadevaatekangas hylkii likaa erinomaisesti. Lisäksi Reima on käsitellyt Reimatec-kankaiden ja softshellin pinnan vettä ja likaa hylkiväksi. Tämä säästää paljon energiaa, vettä, pesuainetta ja ennen kaikkea pyykkäyksen vaivaa! Samalla myös ympäristöä säästyy, sillä viimeistely on toteutettu täysin ilman haitallisia fluorihiilivetyjä.

Muistathan napata mukaan myös Reiman mainiot hanskat tai rukkaset, jotka ovat ehdoton luottovaruste kaikessa talviulkoilussa!

…ja Reimatec rinteeseen

Jos talvella on tarkoitus suunnata laskettelemaan, kannattaa katsastaa Roxana- ja Regor-takit ja Terrie- ja Takeoff-housut. Niissä on Reimatec-toiminnallisuuden lisäksi myös kaikki talvisiin rinnelajeihin tarvittavat ominaisuudet, kuten irrotettavat lumilukot helmassa, lumipussit lahkeensuissa, povitasku, hissilipputasku, lämmittävät sisärannekkeet ja säädettävä huppu. Tästä paketista puuttuu enää vain hissilippu!

Heijastin, hei!

Reimatec-asuissa on paljon heijastavia yksityiskohtia, ja tämän talven uutuutena on kauttaaltaan heijastavin kuvioin toteutetut painokuosit. Loistavia esimerkkejä tästä ovat haalarit Koli ja Saana. Vaikka ne näkyvätkin valokeilassa hyvin, heijastavat koristeet eivät kuitenkaan korvaa tieliikennelain tarkoittamaa oikeaa heijastinta, joten sellainen on vielä syytä muistaa lisätä asuihin syyspäivien pimetessä. Naapuri-takin etutaskun läpän alla onkin salainen hengenpelastajalenkki: heiluva heijastin on helppo ripustaa siihen rikkomatta takin vedenpitävää päällistä!

Onnellista untuvaa, lempeää villaa

Junnuille suosittelemme hyvännäköisiä takkeja, joiden eristeenä on vastuullista untuvaa – se nimittäin antaa parasta lämpöä myös sisäisesti. Reiman untuvat ovat peräisin hyvin kohdelluista linnuista, minkä takeena vaatteillamme on Responsible Down Standard -sertifikaatti. Myös Reiman väliasuissa ja pipoissa käytetty merinovilla on tuotettu vastuullisesti.

*Osa kuvien asusteista rekvisiittaa, tarkista tuotteiden saatavuus omasta K-Citymarketistasi.

KCM Reima kuvitus 1 680 s2018

Sinua saattaisi kiinnostaa