Kalaasi

Kalaasi

Kalaasi on syntynyt kolmen ammattilaisen halusta levittää kalamaailman parhaimmat viestit. Blogissa kokeillaan parhaita kalaohjeita ja vieraillaan kalastajien luona ympäristöasiat huomioiden.

Blogin takana

Jatta Heinlahti on järven rannalla kasvanut ruokatoimittaja ja stylisti, joka on jo lapsena tottunut arvostamaan kala-aterioita. Jatta on opettanut 4 lastenlastaan syömään ennakkoluulottomasti kalaruokia ja onnistunut siinä aika hyvin!

Taru Spring on kala-asiantuntija, joka tietää kaloista lähes kaiken. Hän tietää myös miten kalat kulkevat kauppojen tiskeille ja mitä kalaa milloinkin kannattaa ostaa ja suosia.

Johanna Levomäki on valokuvaaja, joka loihtii kuviin sen kauneimman valon ja löytää kaloistakin sen kuvauksellisimman kyljen!

Uusin postaus: Pannuahvenet

Herkulliset pannuahvenet maustetaan juustokuminalla ja korianterilla. Kokonainen ahven on näyttävä pääruoka, jossa maistuvat Marokon maut.

Lue myös aiemmat postaukset

Laita testiin Kalaasi-reseptit

Sinua saattaisi kiinnostaa