Pala kakkua: Laskiaispullan uudet täytteet

Pala kakkua: Laskiaispullan uudet täytteet

Laskiaiseen kuuluu hernekeitto ja laskiaispullat, ja niitähän voi syödä niin laskiaissunnuntaina kuin tiistainakin! Parina viime vuonna Nutella-laskiaispullat olivat hitti. Oletko sinä kokeillut niitä? Vai pidätkö mieluummin perinteisestä hilloa sisältävästä laskiaispullasta? Etsin jotakin reseptiä netistä ja jostain kumman syystä silmiini osui resepti laskiaispullasta, jonka täytteenä oli karamellisoitua kondensoitua maitoa, banaania ja kermavaahtoa. Banoffee-laskiaispulla, olisiko se tämän laskiaisen hitti vai huti? Tästä pullasta oli jo paljon reseptejä blokkaajien sivuilla, joten pitihän sitä meikäläisenkin kokeilla.

laskiainen 620x620

Banoffee-laskiaispulla (15 kpl)

1 ps Pirkka vehnäpullia, pakaste (tai valmiita pikkupullia)
Voiteluun: kananmunaa
Pinnalle: raesokeria
Täyte:
1 prk (397 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
2 banaania
1 prk (2 dl) Pirkka vispikermaa

Paista Pirkan vehnäpullat pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Vaahdota vispikerma. Leikkaa pullista hattu/kansi. Lisää pullan päälle ruokalusikallinen karamellisoitua kondensoitua maitoa eli kinuskia pullan keskelle, lisää muutama viipale banaania ja pursota kermavaahtoa vielä päälle. Laita hattu/kansi päälle ja nauti. Sanomattakin hyvää, suosittelen!

Liukasta laskiaista ja pitkiä pellavia!

Sinua saattaisi kiinnostaa