5 x mocktail

5 x mocktail

Mocktailit eli alkoholittomat cocktailit toimivat raikkaina juhlajuomina aikuisille. Unohda siis välillä limpparit ja nappaa alta ideat kesän viileimpiin drinkkeihin.

1. Kombucha-mocktail

Kombucha on kovassa nousussa monen uudeksi suosikkijuomaksi. Hieman simalta maistuva juoma valmistetaan sokeroidusta teestä fermentointimenetelmällä. Kesän viilein mocktail maistuu lisäksi tuoreelta mansikalta ja basilikalta.

Kombucha-mocktail

2.Jaffa Vihreä Omena -basilikajuoma

Raikkaan rapsakka Jaffa Vihreä Omena sopii houkuttelevasti yhteen sitruunamehun ja basilikan kanssa. Mocktail valmistuu näppärästi vain kolmesta raaka-aineesta. Jaffa Vihreä Omena on saatavilla vain K-ruokakaupoista.

Jaffa Vihreä Omena -basilikajuoma 680

3. Raikas mocktail

Kaikkien janoisten sankari raikas mocktail sisältää virvoitusjuomaa, omenamehua ja kivennäisvettä. Jäiden lisäksi lasiin päätyy myös kurkkua ja limeä.

Vaalea seljankukkajuoma 680

4. Punainen mocktail

Punaiseen mocktailiin saat ekstraviilennystä käyttämällä jääpalojen lisäksi jäisiä granaattiomenan siemeniä. Herkullisen värinen mocktail on varsinkin aikuisten makuun.

Punainen mocktail 680

5. Mustikkamocktail

Tästä hienostuneesta mocktailista mustikkaa löytyy tuplasti mustikkamehutiivisteen ja pakastemustikoiden muodossa. Ginger ale antaa juomalla inkivääristä potkua.

Mustikkamocktail 680