Pirkan vahvemmat uutuusoluet

Pirkan vahvemmat uutuusoluet

Päivitetty 15.5.2018

Pirkan runsas juomavalikoima on saanut täydennystä uusien vahvempien oluiden myötä! Pirkan ja Pirkka Parhaat -sarjan uudet nelosoluet valmistetaan Suomessa, ja ne ovat myynnissä vain K-ruokakaupoissa. Lue minkä ruoan kanssa vahvemmat uutuusoluet ovat parhaimmillaan!

Pirkka Parhaat IPA 5,5%

IPA on erikoisoluiden suosituin olut-tyyppi, jota on nyt saatavilla myös Pirkka Parhaat -tuoteperheessä! Pirkka Parhaat IPA on suodattamaton, vahvasti humaloitu, runsaan hedelmäinen ja täyteläinen olut. IPA maistuu ruokajuomana mausteisten grilliruokien, rasvaisten makkaroiden sekä sitruksisten jälkiruokien kanssa. Pirkka Parhaat IPA 5,5% valmistetaan suomalaisella pienpanimolla, ja sitä myydään 0,5 litran tölkissä vain K-kaupoissa.

Pirkka Parhaat Premium Pils 5,2%

Pirkka Parhaat Premium Pils 5,2% on kesän 2018 kausituote, jota valmistaa Suomen Mikkelissä sijaitseva pienpanimo! Premium Pils on rapsakka, raikas ja keskitäyteläinen kesäolut, joka sopii yhteen muun muassa pizzan, kalan, kanan ja salaattien kanssa. Premium Pilsin jälkimaku on viipyilevän katkera ja monivivahteinen. Tätä uutuusolutta myydään 0,33 litran lasipullossa.

Pirkka Lager 5,2%

Suomessa valmistettu Pirkan uusi vahvempi lagerolut sopii ruoan kanssa laidasta laitaan. Pirkan peruslager on parhaimmillaan esimerkiksi grilliruoan ruokajuomana, mutta toimii mainiosti myös seurustelujuomana suomalaiseen olutmakuun. Pirkka Lager 5,2% on myynnissä K-ruokakaupoissa 0,33 litran 8-pack:ssa sekä yksittäistölkkinä ja 0,5 litran tölkissä.