Laajenna ruokareviiriäsi

Laajenna ruokareviiriäsi

Oletko valmis laajentamaan ruokareviiriäsi lähelle ja kauas?

K-Supermarket

Tuntuuko sinusta, että arjessasi pyörivät aina samat ruoat? Et ole ainoa! Vaikka kiinnostusta ruokaa kohtaan on, suomalaiset pyörittävät arjessaan tyypillisesti 9 eri suosikkiruokaa K-Supermarketin tekemän tutkimuksen mukaan. Ruokareviirillä tarkoitetaan omaa mukavuusaluetta ruoanlaitossa eli niitä tuttuja ja turvallisia reseptejä, tuotteita ja ruoanlaiton tapoja, joihin ajoittain kaipaisi vaihtelua. Sitä voi laajentaa lähelle Suomen maakuntien parhaisiin paloihin kuin aina Australiaankin asti. Täältä löydät ideoita ja inspiraatiota oman ruokareviirisi laajentamiseen!

Osallistu arvontaan Iskelmän sivuilla ja voit voittaa 80 euron lahjakortin!
Tästä arvontaan ›

Lähi- ja pientuottajat

Keitä ovat tekijät ja mitä ovat tarinat tuotteiden takana? Tutustu kalan, lihan, leivän, hevin, maito- sekä panimotuotteiden lähi- ja pientuottajien tarinoihin. Valikoimistamme löydät mukavan kattauksen suomalaisia tuotteita lukuisilta lähi- ja pientuottajilta. Maistele paikallisia erikoisuuksia kotiseudullasi ja Suomessa reissatessasi!

Lue artikkeli ›
Kuuntele kauppiaiden mietteitä lähiruoasta ja yhteistyöstä paikallisten tuottajien kanssa
Kuuntele Iskelmän spotit täällä ›
Me katamme pöydän, sinä valitset tuotteet. Anna tukesi paikallisille tuottajille ja toivo lähituottajien tuotteita kauppaasi.
Vaikuta valikoimaan täällä ›

Maakuntien parhaat

Mitkä ovat maakuntien parhaita herkkuja? Tutustu tarkemmin suomalaiseen ruokakulttuuriin ja laajenna ruokareviiriäsi lähelle. Maistele paikallisia erikoisuuksia kotiseudullasi ja Suomessa reissatessasi. Kokeile myös valmistaa itse maakuntien herkkuja resepteillämme paikallisista raaka-aineista.

Lue artikkeli ›

Sinivalkoinen grillaus

Kesä on parasta aikaa nauttia lähiruokaa, joka pullistelee vitamiineja ja on kaikessa värikkyydessään kaunista katsottavaa. Tuore suomalainen liha ja kala ovat maukkaiden, kotimaisista aineksista valmistettujen lisukesalaattien kanssa tarjottuna mitä mainioin valinta grilliin. Anna Suomen kesän makupaletin viedä mennessään!

Lue artikkeli ›

Suomalaisten ruokareviiri ja suhde ruokaan

Haluamme vauhdittaa suomalaisen ruokakulttuurin monipuolistumista sekä tukea elämyshakuisuuden, yksilöllisyyden ja vastuullisuuden nousua. Selvitimme suomalaisten ruokareviiriä ja suhtautumista ruokaan laajalla kyselytutkimuksella, joka toteutettiin tammikuussa 2018. Mikä suomalaisia estää laajentamasta ruokareviiriä? Mitä ovat suomalaisten suosikkiruoat?

Lue artikkeli ›

Laajenna ruokareviiriäsi!