Ruokareviiri
Kokkaa rohkeudella

Kokkaa rohkeudella

Mitä jos syötäisiin jotain uutta? Nyt grilliin laitetaan mitä vaan. Lihaa, kalaa, kasviksia, äyriäisiä, leipomuksia ja hedelmiä. Kaikki mikä sopii pannulle tai uuniin, sopii grilliin. Täältä saat uusia ideoita lautaselle.

K-Supermarket Laajentamalla ruokareviiriäsi voit helposti monipuolistaa ruokavaliotasi. Kokeile rohkeasti uusia raaka-aineita tai valmistustapoja, mausta tuttu ruoka uudella tavalla tai maista tuntematonta ruokalajia. Nyt laajennetaan kesän ruokareviiriä uusiin ulottuvuuksiin. Mitäpä jos valmistaisitkin koko päivän ateriat grillissä?

Koko päivä grillistä

Kokkaa rohkeudella ja laajenna kesän ruokareviirisi uusiin ulottuvuuksiin. Nyt pidetään grilli kuumana koko päivä ja grillataan mitä vaan, millä vaan, missä vaan ja milloin vaan. Kaiken mikä sopii pannulle tai uuniin, sopii myös grilliin. Maku syntyy valintasi mukaan tulella, hiilellä, savustamalla tai vaikkapa kertakäyttögrillillä. Pihan lisäksi grillata voi mökillä, kaupungissa, puistossa tai vaikka saunassa. Mikä tärkeintä: Milloin vaan voi grillata -aamusta iltaan, valmista koko päivän ruoat grillistä!

Lue artikkeli ›
Grillistä nouseva hampurilaispihvin sihinä on taatusti kesän parhaita luontoääniä. Burgeritäytteiden vaihtoehdot ovat rajattomat, ja niin kasvis- kuin lihaversiotkin onnistuvat grillissä helposti
Grillaa katuruokaa! ›

Kesän 2020 grillaustrendit

Taas se on täällä – ihana, tirisevän maukas grillikesä! Grillin lämmössä mehevöityvät niin kasvikset, kalat ja äyriäiset kuin luulliset lihatkin. Kun yhdistelet aterialle erilaisia kesän grillitrendejä, olet todellinen edelläkävijä. Lue artikkeli
Missä grillata, millä grillillä ja miten?
Kaikki grillauksesta ›
Nappaa reseptilehti mukaan kauppareissulla tai kurkkaa reseptit K-Ruoka-sovelluksestasi!
Lue lisää sovelluksesta ›

Suomalaisten ruokareviiri ja suhde ruokaan

Tiesitkö, että vaikka kiinnostusta ruokaan on, suomalaisten ruokareviiri kattaa keskimäärin vain yhdeksän arjen suosikkiruokaa? Ruokareviiri on oma mukavuusalueesi ruoanlaitossa eli ne tutut ja turvalliset reseptit, tuotteet ja ruoanlaiton tavat, joihin ajoittain kaipaisit vaihtelua. Mikä suomalaisia estää laajentamasta ruokareviiriä? Mitä ovat suomalaisten suosikkiruoat? Selvitimme suomalaisten ruokareviiriä ja suhtautumista ruokaan laajalla kyselytutkimuksella.

Lue artikkeli ›