Laajenna ruokareviiriäsi

Laajenna ruokareviiriäsi

Kaipaisitko vaihtelua ruokapöytään? Välillä tekee hyvää kokeilla uusia makuja niin arkena kuin myös jouluna! Mitä jos tänä jouluna syötäisiin jotain ihan uutta?

K-Supermarket

Tiesitkö, että vaikka kiinnostusta ruokaan on suomalaisten ruokareviiri kattaa keskimäärin vain yhdeksän arjen suosikkiruokaa? Ruokareviiri on oma mukavuusalueesi ruoanlaitossa eli ne tutut ja turvalliset reseptit, tuotteet ja ruoanlaiton tavat, joihin ajoittain kaipaisit vaihtelua. Sitä voi laajentaa arjessa ja juhlassa niin lähelle pientuottajien herkkuihin kuin aina Australiaankin asti. Kokeile uutta raaka-ainetta, mausta tuttu ruoka uudella tavalla tai maistaa tuntematonta ruokalajia. Uusia elämyksiä saat astumalla ulos kotikeittiöstäsi ja kokkaamalla vaikkapa leirinuotiolla. Täältä löydät ideoita ja inspiraatiota oman ruokareviirisi laajentamiseen!

Kummalla puolen joulupöytää on paikkasi?

Testaa oletko perinteiden vaalija vai joulupöydän uudistaja ja voita 500 € K-lahjakortti!

Lue artikkeli

  Ruokareviirin laajentajat

  Oletko valmis laajentamaan makumaailmaasi jouluna? Nyt Ruokareviirin laajentajien aikaisemmilta kausilta tutut Juha Perälä ja Katja Ståhl sekä heidän läheisensä haastavat itsensä jouluruokien parissa. Lunastavatko uudet jännittävät jouluherkut paikkansa Periksen ja Katjan joulupöydissä? Katso ja kokeile reseptejä kotona!

  Lue artikkeli

  Joulupöydän jännittävimmät ruoat ja viinit

  Mitä jos syötäisiin ja juotaisiin tänä jouluna jotain uutta? Rakentuupa joulupöytäsi perinteisten herkkujen tai uusien tuttavuuksien ympärille viini täydentää makukokemuksen. Kokosimme tänne joulun yllätyksellisempien reseptien pariksi sopivat puna- ja valkoviinit.

  Lue artikkeli

  Kokeile joulupöydässä näitä

  Kaikki reseptit löydät myös K-Ruoka-sovelluksestasi!
  Lue lisää sovelluksesta ›

  K-Supermarket Tuomaan Markkinoilla

  Katamme Helsingin Senaatintorille 1.-22.12. yllätyksellisen joulun kokemuksen, josta ei makua puutu. Tervetuloa tutustumaan K-Superbistro Hella Foodiin ja K-Superpuotiin!

  Lue artikkeli

   Illanistujaiset ja pikkujoulut – tästä reseptit ja ruokavinkit

   Ystävien kesken on ihana juhlia. Rentoihin illanistujaisiin sopivat hyvin erilaiset sormisyötävät ja pienet suolaiset leivonnaiset sekä ihanat makeat jälkkärit. Olemme koonneet tälle sivulle kaiken tarvittavan upeiden pikkujoulujen järjestämiseen.

   Lue artikkeli

   Joulutrendit 2018

   Jouluna pöydät notkuvat herkkuja, ja perinteisten jouluruokien vieressä on tilaa uusillekin tulokkaille. Miltä kuulostaa hedelmäiset maut suolaisissa jouluruoissa, sopivasti överiksi vedetyt kakut tai lumihiutaleen muotoon kieputettu joulutorttu? Tältä näyttää trendikkäin joulupöytä vuonna 2018!

   Lue artikkeli

   Suomalaisten ruokareviiri ja suhde ruokaan

   Haluamme vauhdittaa suomalaisen ruokakulttuurin monipuolistumista sekä tukea elämyshakuisuuden, yksilöllisyyden ja vastuullisuuden nousua. Selvitimme suomalaisten ruokareviiriä ja suhtautumista ruokaan laajalla kyselytutkimuksella, joka toteutettiin tammikuussa 2018. Mikä suomalaisia estää laajentamasta ruokareviiriä? Mitä ovat suomalaisten suosikkiruoat?

   Lue artikkeli