Syö hyvin, voi paremmin

Syö hyvin, voi paremmin

Mitä jos syötäisiin jotain uutta, josta saat energiaa jaksaa vielä viimeiset pimeät päivät kevääseen saakka? Täältä saat vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uusia ideoita lautaselle.

K-Supermarket

Oletko huomannut, että hyvällä monipuolisella ruoalla ja säännöllisellä ateriarytmillä on positiivinen vaikutus kehon lisäksi mielen hyvinvointiin? Laajentamalla ruokareviiriäsi voit helposti monipuolistaa ruokavaliotasi. Kokeile esimerkiksi uutta raaka-ainetta tai valmistustapaa, mausta tuttu ruoka uudella tavalla tai maista tuntematonta ruokalajia.

Kaikki reseptit löydät myös K-Ruoka-sovelluksestasi!
Lue lisää sovelluksesta ›

Hyvä olo 10 pienellä muutoksella

Unohda suuret lupaukset ja kokonaisvaltaiset elämäntaparemontit! Joka päivä on mahdollista tehdä valintoja, jotka auttavat voimaan hyvin. Pienillä korjausliikkeillä saat tasaisesti energiaa päiviisi.

Lue artikkeli

Syö hyvin ja voi paremmin

Vuoden pimeimpään aikaan on erityisen tärkeää huolehtia kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnistaan. Uskomme, että hyvinvoinnin perusta on monipuolinen ravinto. Pirteää kehoa ja mieltä ylläpitää ravinnon lisäksi riittävä lepo, oikeanlainen liikunta ja stressistä palautuminen.

Lue artikkeli
Loimme ensimmäisen menun maailmaan, jossa aurinko ei paista. Voiko ruoka olla vastaus talven pimeydestä aiheutuvaan väsymykseen, josta kärsii jopa joka kolmas aikuinen Suomessa?
Lue lisää ›

Sodankylän selviytyjät

Tammikuussa, kaamoksen pimeimpinä päivinä, K-Supermarket selvittää, pystyykö Sodankylä nujertamaan kaamosväsymyksen syömällä paremmin. Miten käy Tarjalle, Matille, Stauffereille ja Tealle?

Lue artikkeli

Testaa kaamospersoonasi ja voita 1500 € matkalahjakortti

Meillä kaikilla on toinen minä, kaamospersoona, joka kukoistaa monta kuukautta vuodessa. Testaa nyt oletko alivireinen, hektinen, hälläväliä vai stressaaja ja saat vinkkejä talven pimeydestä selviytymiseen.

Lue artikkeli

Suomalaisten ruokareviiri ja suhde ruokaan

Tiesitkö, että vaikka kiinnostusta ruokaan on, suomalaisten ruokareviiri kattaa keskimäärin vain yhdeksän arjen suosikkiruokaa? Ruokareviiri on oma mukavuusalueesi ruoanlaitossa eli ne tutut ja turvalliset reseptit, tuotteet ja ruoanlaiton tavat, joihin ajoittain kaipaisit vaihtelua. Mikä suomalaisia estää laajentamasta ruokareviiriä? Mitä ovat suomalaisten suosikkiruoat? Selvitimme suomalaisten ruokareviiriä ja suhtautumista ruokaan laajalla kyselytutkimuksella.

Lue artikkeli