Laajenna ruokareviiriäsi

Laajenna ruokareviiriäsi

Kaipaisitko vaihtelua ruokapöytään? Välillä tekee hyvää kokeilla uusia makuja niin arkena kuin myös jouluna! Mitä jos tänä jouluna syötäisiin jotain ihan uutta?

K-Supermarket

Tiesitkö, että vaikka kiinnostusta ruokaan on suomalaisten ruokareviiri kattaa keskimäärin vain yhdeksän arjen suosikkiruokaa? Ruokareviiri on oma mukavuusalueesi ruoanlaitossa eli ne tutut ja turvalliset reseptit, tuotteet ja ruoanlaiton tavat, joihin ajoittain kaipaisit vaihtelua. Sitä voi laajentaa arjessa ja juhlassa niin lähelle pientuottajien herkkuihin kuin aina Australiaankin asti. Kokeile uutta raaka-ainetta, mausta tuttu ruoka uudella tavalla tai maistaa tuntematonta ruokalajia. Uusia elämyksiä saat astumalla ulos kotikeittiöstäsi ja kokkaamalla vaikkapa leirinuotiolla. Täältä löydät ideoita ja inspiraatiota oman ruokareviirisi laajentamiseen!

Joulupöydän jännittävimmät ruoat ja viinit

Mitä jos syötäisiin ja juotaisiin tänä jouluna jotain uutta? Rakentuupa joulupöytäsi perinteisten herkkujen tai uusien tuttavuuksien ympärille viini täydentää makukokemuksen. Kokosimme tänne joulun yllätyksellisempien reseptien pariksi sopivat puna- ja valkoviinit.

Lue artikkeli

Ruokareviirin laajentajat

Oletko valmis laajentamaan makumaailmaasi jouluna? Nyt Ruokareviirin laajentajien aikaisemmilta kausilta tutut Juha Perälä ja Katja Ståhl sekä heidän läheisensä haastavat itsensä jouluruokien parissa. Lunastavatko uudet jännittävät jouluherkut paikkansa Periksen ja Katjan joulupöydissä? Katso ja kokeile reseptejä kotona!

Lue artikkeli

K-Supermarket Tuomaan Markkinoilla

Katamme Helsingin Senaatintorille 1.-22.12. yllätyksellisen joulun kokemuksen, josta ei makua puutu. Tervetuloa tutustumaan K-Superbistro Hella Foodiin ja K-Superpuotiin!

Lue artikkeli

  Joulutrendit 2018

  Jouluna pöydät notkuvat herkkuja, ja perinteisten jouluruokien vieressä on tilaa uusillekin tulokkaille. Miltä kuulostaa hedelmäiset maut suolaisissa jouluruoissa, sopivasti överiksi vedetyt kakut tai lumihiutaleen muotoon kieputettu joulutorttu? Tältä näyttää trendikkäin joulupöytä vuonna 2018!

  Lue artikkeli

  Kokeile joulupöydässä näitä

  Kaikki reseptit löydät myös K-Ruoka-sovelluksestasi!
  Lue lisää sovelluksesta ›

  Suomalaisten ruokareviiri ja suhde ruokaan

  Haluamme vauhdittaa suomalaisen ruokakulttuurin monipuolistumista sekä tukea elämyshakuisuuden, yksilöllisyyden ja vastuullisuuden nousua. Selvitimme suomalaisten ruokareviiriä ja suhtautumista ruokaan laajalla kyselytutkimuksella, joka toteutettiin tammikuussa 2018. Mikä suomalaisia estää laajentamasta ruokareviiriä? Mitä ovat suomalaisten suosikkiruoat?

  Lue artikkeli