Laajenna ruokareviiriäsi

Laajenna ruokareviiriäsi

Kaipaatko vaihtelua lautaselle? Mitä jos syötäisiin jotain uutta, josta saat virtaa talven pimeyteen? Täältä löydät ideoita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja oman ruokareviirisi laajentamiseen.

K-Supermarket

Tiesitkö, että vaikka kiinnostusta ruokaan on, suomalaisten ruokareviiri kattaa keskimäärin vain yhdeksän arjen suosikkiruokaa? Ruokareviiri on oma mukavuusalueesi ruoanlaitossa eli ne tutut ja turvalliset reseptit, tuotteet ja ruoanlaiton tavat, joihin ajoittain kaipaisit vaihtelua. Kokeile uutta raaka-ainetta tai valmistustapaa, mausta tuttu ruoka uudella tavalla tai maista tuntematonta ruokalajia. Nyt vuoden pimeimpänä aikana panosta hyvinvointiisi monipuolisella ruokavaliolla.

Testaa kaamospersoonasi ja voita 1500 € matkalahjakortti

Meillä kaikilla on toinen minä, kaamospersoona, joka kukoistaa monta kuukautta vuodessa. Testaa nyt oletko alivireinen, hektinen, hälläväliä vai stressaaja ja saat vinkkejä talven pimeydestä selviytymiseen.

Lue artikkeli

Syö hyvin ja voi paremmin

Vuoden pimeimpään aikaan on erityisen tärkeää huolehtia kokonaisvaltaisesti omasta hyvinvoinnistaan. Uskomme, että hyvinvoinnin perusta on monipuolinen ravinto. Pirteää kehoa ja mieltä ylläpitää ravinnon lisäksi riittävä lepo, oikeanlainen liikunta ja stressistä palautuminen.

Lue artikkeli

Sodankylän selviytyjät

Tammikuussa, kaamoksen pimeimpinä päivinä, K-Supermarket selvittää, pystyykö Sodankylä nujertamaan kaamosväsymyksen syömällä paremmin. Miten käy Tarjalle, Matille, Stauffereille ja Tealle?

Lue artikkeli
  Nyt se on täällä: ensimmäinen menu, joka on luotu maailmaan, jossa aurinko ei paista. Voiko ruoka olla vastaus kaamosväsymykseen, josta kärsii jopa joka kolmas aikuinen Suomessa?
  Lue lisää ›

  Kaamosmenusta virtaa talven pimeyteen

  Kaikki reseptit löydät myös K-Ruoka-sovelluksestasi!
  Lue lisää sovelluksesta ›

  Suomalaisten ruokareviiri ja suhde ruokaan

  Haluamme vauhdittaa suomalaisen ruokakulttuurin monipuolistumista sekä tukea elämyshakuisuuden, yksilöllisyyden ja vastuullisuuden nousua. Selvitimme suomalaisten ruokareviiriä ja suhtautumista ruokaan laajalla kyselytutkimuksella, joka toteutettiin tammikuussa 2018. Mikä suomalaisia estää laajentamasta ruokareviiriä? Mitä ovat suomalaisten suosikkiruoat?

  Lue artikkeli