Metsärannan Liha tarjoaa aitoja makuja

Metsärannan Liha tarjoaa aitoja makuja

Metsärannan Liha luottaa toiminnassaan aitoihin makuihin ja eläinten hyvinvointiin.

Metsärannan Liha on pieni lähiruoan tuottaja Punkalaitumelta. Possujen hyvinvointiin ja olosuhteisiin on panostettu koko toiminnan ajan. Kasvu onkin perustunut ja tukeutunut laadukkaasti tuotettuun lihaan ja sen nopeaan kiertoon tilalta kuluttajalle, olipa sitten kyseessä lihajaloste tai tuoreliha eri muodoissaan.

Harva tuottaja ja lihajalostevalmistaja pystyy tarjoamaan vastaavia olosuhteita possuille. Metsärannan liha tietää possujen koko elinkaaren 100 % varmuudella kuten myös yhtä varmasti mitä ne saavat syödäkseen joka ikinen päivä; omalla tilalla viljeltyä viljaa. Varmuudella voi puhua Viljapossuista, jotka saavat olla muuttumattomissa ja hyvissä olosuhteissa sekä nauttia parhaista kotitilan antimista stressittömästi saman katon alla. Puhtaasti omalla tilalla.

Tunnetuimpia tuotteita ovat Ryynäri, Varraspossu sekä Liha-, Riista- ja Aurispätkät sekä tietysti aidolla leppäsavulla savustetut kinkut, fileet ja kasslerit. Tuotteiden valmistuksessa käytetään runsaasti lihaa ja poikkeuksellisen vähän E-alkuisia lisä- tai säilöntäaineita.