Metsärannan Liha tarjoaa aitoja makuja

Metsärannan Liha tarjoaa aitoja makuja

Metsärannan Liha luottaa toiminnassaan aitoihin makuihin ja eläinten hyvinvointiin.

Metsärannan Liha on pieni lähiruoan tuottaja Punkalaitumelta. Koko toimintamme ajan olemme panostaneet possujen hyvinvointiin ja olosuhteisiin. Kasvumme onkin perustunut ja tukeutunut laadukkaasti tuotettuun lihaan ja sen nopeaan kiertoon tilalta kuluttajalle, olipa sitten kyseessä lihajalosteemme tai tuoreliha eri muodoissaan.

Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Ryynäri, Varraspossu sekä Liha-, Riista- ja Aurispätkät sekä tietysti aidolla leppäsavulla savustetut kinkut, fileet ja kasslerit. Käytämme tuotteidemme valmistuksessa runsaasti lihaa ja poikkeuksellisen vähän E-alkuisia lisä- tai säilöntäaineita.

Harva tuottaja ja lihajalostevalmistaja pystyy tarjoamaan vastaavia olosuhteita possuille kuin Metsärannan Liha. Me tiedämme possujemme koko elinkaaren 100 % varmuudella. Tiedämme myös yhtä varmasti mitä ne saavat syödäkseen joka ikinen päivä; omalla tilalla viljeltyä viljaa.

Voimme varmuudella puhua Viljapossuista, jotka saavat olla muuttumattomissa ja hyvissä olosuhteissa sekä nauttia parhaista kotitilan antimista stressittömästi saman katon alla. Puhtaasti omalla tilalla.

Sinua saattaisi kiinnostaa