Porilaista arkihyvää

Porilaista arkihyvää

Porin Leipä leipoo laadukasta paikallista leipää yksinkertaisella ohjenuorallaan – makuasioista ei tingitä.

Porin Leipä on alueen oma lähileipomo, jossa on leivottu satakuntalaisille mitä erilaisempia leipomoherkkuja aina vuodesta 1947 saakka. Perusta monille tämän päivän leipäsuosikeille syntyi jo tuolloin. Makuasioista ei tingitä – ei silloin eikä nyt. Kuluneiden vajaan 70 vuoden aikana kehitys sota-ajan näkkileipätehtaasta moderniksi terveellisyyttä, makua ja tuoreutta tarjoavaksi leipomoksi on ollut huikea.

Nykyään Porin Leipä on merkittävä lähileivän tuottaja Länsi- ja Etelä-Suomessa, Turun seudulla sekä Pirkanmaalla. Se tarjoaa asiakkaille uusia makuja, joissa kaikesta huolimatta säilyy satakuntalainen perinne.

Viime vuosien aikana leivänsyöntitottumukset ovat muuttuneet merkittävästi ja yrityksen on ollut yhä tärkeämpää panostaa tuotekehitykseen ja tuotteiden ajankohtaisuuteen. Härkäpavulla rikastettu funktionaalisten tuotteiden Super-tuoteperhe näki päivänvalon kesällä 2015, mikä on hyvä osoitus halusta uudistua ja kehittyä kuluttajien kulutuskäyttäytymisen mukaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa