Ruokareviirin laajentajat

Ruokareviirin laajentajat

Tiesitkö, että keskiverto suomalaisen arjessa pyörii vain yhdeksän ruokalajia? Haastamme sinut kokeilemaan uutta! Inspiroidu näistä rohkeista ruokareviirin laajentajista.

K-Supermarket Uunituoreella kaudella laajennetaan ruokareviiriä lähiruokaan. Miten käy, kun olemattomista kokkaustaidoistaan tunnettu Katja Ståhl sekä pelkällä riisillä ja jauhelihalla elävä 24-vuotias Janika Kemppainen haastetaan valmistamaan herkullisia reseptejä satokauden paikallisista kasviksista ja kalasta?

Ensimmäisellä kaudella aussigrillihaasteen äärellä olivat puolestaan Suomipopin Aamulypsyn juontaja Juha Perälä sekä perheenäiti Tiina Puranen. Miten Perikseltä onnistuu halstraus? Onko itse tehty raakamakkara liian suuri haaste kasvissyöjä Tiinalle?

Kaipaatko uusia makuja? Kurkkaa täältä lisää vinkkejä ja reseptejä ruokareviirisi laajentamiseen. Tutustu myös lähi- ja pientuottajiisi.

Kausi 2 - Lähiruoka

Kausi 1 - Australian grillaus

Laajenna ruokareviiriäsi lähelle ja vähän kauemmas

Sinua saattaisi kiinnostaa