Ruokareviiri
Friteerattuja kasviksia ja itse tehtyjä kalapuikkoja | Ruokareviirin laajentajat

Friteerattuja kasviksia ja itse tehtyjä kalapuikkoja | Ruokareviirin laajentajat

Miten käy, kun einesäitinä tunnettu mediapersoona Katja Ståhl tarttuu kokonaiseen kuhaan ja pöydälle nostetaan kummastuttava rasvakeitin?

K-Supermarket Tässä jaksossa Katja ja Janika saavat haasteekseen valmistaa friteerattuja herkkuja paikallisista kasviksista ja kalasta. Katjan apukokkeina keittiössä pyörivät pian pesästä lentävät lapset, Vilma ja Topi. Janikan kokkailujen makutuomareina toimivat ystävät Nella, Josefia ja Eveliina. Mitkä arvosanat Itsetehdyt kalapuikot ja frittiperunat sekä Friteeratut perunapallot ja parsakaalit saavat vierailta?

Katsoitko jo kauden avausjakson, jossa Katja ja Janika kokkaavat paikallista pizzaa? Seuraavassa jaksossa jännitystä lisää yllätysvieras ja kokkailu tutun kotikeittiön ulkopuolella! Jakso ilmestyy 18.10. täällä.

Katso myös Ruokareviirin laajentajien ensimmäinen kausi, jossa Aamulypsystä tuttu Juha Perälä, usko tai älä, grillaa aussityyliin!

Kaipaatko uusia makuja? Kurkkaa täältä lisää vinkkejä ja reseptejä ruokareviirin laajentamiseen. Kaikki reseptit löydät myös K-Ruoka-sovelluksesta. Tutustu myös lähi- ja pientuottajiisi.