Pizzaa paikallisista herkuista | Ruokareviirin laajentajat

Pizzaa paikallisista herkuista | Ruokareviirin laajentajat

Miten käy, kun olemattomista kokkaustaidoistaan tunnettu Katja Ståhl sekä pelkällä riisillä ja jauhelihalla elävä 24-vuotias Janika Kemppainen haastetaan valmistamaan herkullisia reseptejä satokauden paikallisista raaka-aineista ja pientuottajien tuotteista?

K-Supermarket

Tässä jaksossa Katja Ståhl ja Janika Kemppainen valmistavat vierailleen kylmäsavulohi-fenkolipizzaa ja metsäsieni-vuohenjuustopizzaa. Katjan makutuomarina toimii intohimoisena kasvisruoan ystävänä tunnettu muusikko Samae Koskinen. Minkälaiset pizzat syntyvät näiden kokemattomien kokkien käsissä ja millaisen vastaanoton eväät saavat?

Seuraava jakso ilmestyy 4.10. Katso myös Ruokareviirin laajentajien ensimmäinen kausi, jossa Aamulypsystä tuttu Juha Perälä, usko tai älä, grillaa aussityyliin!

Kaipaatko uusia makuja? Kurkkaa täältä lisää vinkkejä ja reseptejä ruokareviirin laajentamiseen. Kaikki reseptit löydät myös K-Ruoka-sovelluksesta. Tutustu myös lähi- ja pientuottajiisi.

Kokeile jakson reseptejä

Sinua saattaisi kiinnostaa