Ruokareviiri

Voita matka Australiaan -arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj/K-supermarket-ketjuyksikkö
Nauvontie 18, 00280 Helsinki
Y-tunnus: 0109862-8

Myöhemmin "arvonnan järjestäjä"

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18-vuotta. Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua K-Supermarketien henkilökunta eikä kilpailun järjestämiseen osallistuneet henkilöt Kesko Oyj:stä.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 18.4.-10.6.2018.

Miten osallistun

Arvontaan voi osallistua www.k-supermarket.fi/ruokareviiri/voita-matka-Australiaan kautta syöttämällä yhteystiedot lomakkeelle. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä sähköisen suoramarkkinointiluvan antamista. Plussa-kortin numero tarvitaan suoramarkkinointilupaa antaessa.

Palkinnot

Osallistujien kesken arvotaan yksi (1) matkalahjakortti (arvo 3000 €) sekä viisi (5) 50 euron arvoista K-lahjakorttia.

Palkinnot arvotaan 12.6.2018. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja nimet julkaistaan k-supermarket.fi Ajankohtaista-osiossa. Palkinnot toimitetaan osallistumislomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen. Jos voittajia ei tavoiteta viikon kuluessa, heidän tilalleen arvotaan uudet voittajat.

Arvonnan säännöistä ja niiden noudattamisesta

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä sekä arvontaa koskevia järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä on oikeutettu muuttamaan sääntöjä arvonta-ajan aikana.

Arpajaisvero

Palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä.

Väärinkäytökset

Mikäli on aihetta epäillä väärinkäytöstä, niin tällaisissa tilanteissa asia selvitetään, ennen kuin palkinto luovutetaan.