Sodankylän selviytyjät

Sodankylän selviytyjät

Tammikuussa, kaamoksen pimeimpinä päivinä, selvitämme, pystyykö Sodankylä nujertamaan kaamosväsymyksen syömällä paremmin. Miten käy Tarjalle, Matille, Stauffereille ja Tealle?

K-Supermarket

Tämä selviää Sodankylän selviytyjissä! Seuraa päähenkilöiden matkaa kohti valoa K-Supermarketin Youtubessa, Facebookissa ja Instagramissa.

PERHE STAUFFER

Staufferit on nelihenkinen perhe, jolla yhteinen aika on kortilla. Kaamosväsymys painaa koko poppoota ja tie yhteiseen pöytään, yhteiseen ruokahetkeen tuntuu usein pitkältä. Löytävätkö Staufferit saman pöydän ääreen?

TARJA

Tarja palaa kolmenkymmenen etelässä vietetyn vuoden jälkeen takaisin Sodankylään. On uuden alun aika, mutta sen tiellä on vielä monta estettä keskellä kaamosta. Löytääkö Tarja uuden alun elämäänsä?

TEA & ADAM

Tea ja Adam ovat suuren muutoksen äärellä, kun irlantilainen Adam muuttaa rakkaansa luokse keskelle Sodankylän pimeyttä. Kysymys ei ole, muuttuko Tean maailma, vaan kuinka paljon se muuttuu? Miten käy Tean tunnesyömiselle?

MATTI

Pohjoisen mies, jolle paikallinen vihannes on makkara. Matin kaino toive on taas löytää hänen sisäinen kokkinsa, joka jäi vuosikymmeniä sitten Ruotsiin. Herääkö Matissa uinuva kokki?

mie love sodankyla

Sinua saattaisi kiinnostaa