K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Segafredo Intenso tuo kansainvälisen kahvilatunnelman kotiin

Segafredo Intenso tuo kansainvälisen kahvilatunnelman kotiin

Italiassa kahvi on enemmän kuin juoma - se on elämäntapa ja sen laadusta ollaan tarkkoja.

Kun haluat nauttia huippu laadukkaasta kahvista, jonka kahvipavut on valikoitu ja paahdettu italialaista perinnettä ja makua vaalien, on vastaus Segafredo. Segafredolla on pitkät perinteet Italialaisena kahvitalona. Milanon kahviloista tutuista kahvimauista nautitaan nyt myös Suomessa.

Uusi Segafredo Intenso

Segafredon premium-laatuisessa italialaistyyppisessä suodatinkahviperheessä on jo entuudestaan vaaleapaahtoinen ja hedelmäinen Segafredo Biondo ja erittäin tummapaahtoinen ja voimakas Segafredo Pausa. Nyt sarja täydentyy kolmannella maulla: Segafredo Intensolla.

Uusi Segafredo Intenso on italialaistyyppinen luomu premium-kahvi, jonka pavut tulevat Ugandan Sipi Fallsilta, Hondurasista ja Vietnamista UTZ-sertifioiduilta luomutiloilta.

Maultaan Segafredo Intenso on upean intensiivinen ja aavistuksen mustaherukkainen. Sen paahtoaste on 3/5 eli tumma ja sitä on saatavilla sekä suodatinjauhatuksena että papuna. Se sopii siis käytettäväksi suodatinkahvina ja pressokahvina. Voimakkaan mutta hienostuneen makunsa ansiosta se sopii hyvin myös maitokahveihin sekä käytettäväksi kasvismaitojen kanssa.

Segafredo Intenso sopii vaativalle ja vaihtelunhaluiselle suodatinkahvin ystävälle. Sinulle, joka haluat nauttia kansainvälisestä kahvilatunnelmasta kotonasi. Syyskuun ajan Segafredo Intenso -kahvia on saatavilla ainoastaan K-ruokakaupoista!