Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Kun ostat, autat: Lotus, Libero, Libresse ja TENA tukevat SOS-Lapsikylän toimintaa

Kun ostat, autat: Lotus, Libero, Libresse ja TENA tukevat SOS-Lapsikylän toimintaa

Marraskuussa voit tehdä hyvää ostamalla Lotus, Libero, Libresse tai TENA -tuotteen.

Ostamalla nyt marraskuussa Lotus, Libero, Libresse tai TENA -tuotteen, tuet SOS-Lapsikylän toimintaa Suomessa.

Lisäksi marras-joulukuun ajan Lotus Soft Embo ja Lotus Emilia -kampanjapakkauksissa jaetaan tarinoita toisista välittämisestä ja huolenpidosta sekä SOS-Lapsikylän tärkeästä työstä suomalaisten lapsiperheiden tukena. Oman tarinansa kertovat SOS-Lapsikylän tukiperheenä toimiva Suvi, SOS-Lapsikylän perhehoidon sosiaaliohjaaja Satu sekä ihan jokaista meistä auttamaan kannustavat Matti & Reino. Voit katsoa videot tarinoista artikkelin lopusta.

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. SOS-Lapsikylä pyrkii auttamaan perheitä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, ennen kuin ongelmien vyyhti kasvaa liian suureksi. Monipuolisen toimintansa kautta SOS-Lapsikylä haluaa tarjota lapsille mahdollisuuden elää tavallista lapsuutta turvallisessa ympäristössä.

Lotus on yksi SOS-Lapsikylän pääyhteistyökumppaneista jo vuodesta 2011 alkaen. Lotuksen, Liberon, Libressen ja TENAn tuki kohdistetaan suomalaisten lasten auttamiseen SOS-Lapsikylän kautta.

Katso videot: