5 syytä päivittää omat kaupat K-Ruoka-sovelluksessa

5 syytä päivittää omat kaupat K-Ruoka-sovelluksessa

Oletko jo lisännyt suosikkikauppasi omaksi kaupaksi K-Ruoka-sovelluksessa? Tai puuttuuko jokin suosikkikauppasi vielä omista kaupoista? Lue alta miten hyödyt, kun sinulla on suosikkikaupat päivitettynä sovelluksessa.

1) Löydä kauppasi edut ja tarjoukset nopeammin

Etsitkö kauppasi ja sen tarjoukset aina kauppahaun kautta? Kun sinulla on valittuna oma kauppa, pääset suosikkikauppasi tarjouksiin suoraan alavalikon edut-osion kautta. Oma kauppasi ja sen valikoima avautuvat tällöin automaattisesti näkyville. Mikäli sinulla on valittuna monta omaa kauppaa, pääset vaihtamaan kauppaa klikkaamalla ylhäällä näkyvää kaupan nimeä. Tällöin sinulle avatuu näkymä, jonka kautta pääset katsomaan toisen kaupan etuja.

2) Aktivoi kauppasi keräilypassit helpommin

Etsitkö keräilypassiluettelosta oman kauppasi keräilypassia hikipisara otsalla? Keräilypassien valikoima sovelluksessa on valtava ja sen myötä oman kaupan keräilypassien metsästäminen keräilypassi-luettelosta voi viedä hermot. Kun sinulla on valittuna oma kauppasi sovelluksessa, nousevat keräilypassiluettelon kärkeen oman kauppasi voimassaolevat keräilypassit. Aktivoituasi keräilypassit, siirtyvät ne suoraan myös sovelluksen etusivulle kohtaan "aktiiviset keräilypassit".

3) Tee ostoslistat ja verkkokauppa-tilaukset sujuvammin

Kun sinulla on valittuna oma kauppa, pääset luomaan verkkokauppatilauksen tai ostoslistan suosikkikauppaasi ilman kauppahakua. Klikkaa alavalikon ostokset-osiota, valitse verkkokauppatilaus tai uusi ostoslista, haluamasi kauppa ja aloita shoppailu!

4) Tarkista kauppasi aukioloajat ja kaupan tarjoamat palvelut nopeammin

Oliko se lähi K-ruokakauppa auki yhdeksään vai kymmeneen? Entä oliko kaupassa Matkahuoltoa, Veikkausta tai kierrätyspistettä? Myös kaiken tämän löydät helposti etusivun "Omat kaupat" kautta, kun sinulla on valittuna suosikkikauppasi omaksi kaupaksi.

5) Löydä kauppasi viikottainen lounaslista nopeammin

Maistuvaa kaupan keittiön valmistamaa take away -lounasta saa useasta K-ruokakaupasta. Monet K-ruokakaupat päivittävät lounaslistojaan Facebook-ryhmäänsä, mutta tiesitkö, että voit löytää lounaslistan myös sovelluksesta? Päivittäiset lounastiedot hintoineen löydät tuttuun tapaan sovelluksen etusivun "Oman kaupat" kautta.

Näin valitset oman kaupan sovelluksessa

Pääset lisäämään oman kauppasi etusivun alavalikon lisää-osion takaa löytyvästä kaupat-osiosta. Oman kaupan valinta 1-2 Kun klikkaat kohtaa "kaupat", avautuu sinulle kauppahaku. Etsi haluamasi kauppa kartalta tai kauppahaun kautta.

Oman kaupan valinta 3-4

Napauta kaupan ikonia kartalta ja klikkaa kaupan nimeä (iPhone:ssa infopainiketta). Tällöin sinulle aukeaa hakemasi kaupan sivu. Aktivoi harmaa sydän klikkaamalla ja kauppa aktivoituu omaksi kaupaksesi. ** Voilà, sinulla on nyt oma kauppa valittuna.** Voit lisätä omaksi kaupaksi niin monta suosikkikauppaa kuin haluat.

Oman kaupan valinta 5-6