Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
K-Ruoka-sovellus on viisivuotias!

K-Ruoka-sovellus on viisivuotias!

Paras kauppakaverisi, K-Ruoka -mobiilisovellus, täyttää viisi vuotta. Onhan sinulla ainakin nämä viisi ominaisuutta ja palvelua jo käytössäsi?

1) Omat suosikkikaupat valittuna omiksi kaupoiksi

Haluatko päästä kiinni oman kauppasi parhaimpiin tarjouksiin ilman turhia klikkauksia? Lisää suosikki K-kauppasi omiin kauppoihisi sovelluksessa ja pääset käsiksi kauppasi tarjouksiin, aukioloaikoihin ja muihin palveluihin vain parilla klikkauksella! Myös ostoslistan ja verkkokauppatilauksen luonti helpottuu kummasti.

2) K-Ostoksien ravinto-ominaisuus- ja hiilijalanjälkimittari käytössä

Seuraa K-Ostosten avulla ostostesi hiilijalanjälkeä ja ravinto-ominaisuuksia! Aseta itsellesi tavoitteita ja tee vastuullisempia valintoja.

3) K-Tunnus luotuna ja K-Plussa-kortti syötettynä sovelluksen pelejä varten

Kyllä, K-Ruoka-sovelluksessa on myös pelejä! Lisäämällä K-tunnuksen ja Plussa-kortin sovellukseen pääset pelaamaan pelejä ja mahdollisuuden voittamaan ilmaisia uutuustuotteita tai muita tuotepalkintoja. Jos voitto napsahtaa kohdallesi, latautuu voittopalkinto automaattisesti Plussa-kortillesi. Katso pelit K-Ruoka-sovelluksessa ja kokeile onneasi!

4) Verkkokauppatilaus sovelluksella

Tiesitkö, että voit tilata verkon lisäksi ostokset näppärästi kotisohvalta myös sovelluksen avulla? Sovellus ehdottaa sinulle automaattisesti usein ostamiasi tuotteita, joten tilauksen tekeminen on todella helppoa!

5) Suosikkireseptit tallennettuna

Kun törmäät sovelluksessa mielenkiintoiseen reseptiin, kannattaa se tallentaa ehdottomasti omiin suosikkeihin! Resepti löytyy tallentamisen jälkeen aina suosikkilistaltasi. Tiesitkö, että näyttö ei sammu reseptin ollessa auki?

Kaikki sovelluksesta