K-Ruoka sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Lisää Plussa-kortti ja ota kaikki hyöty irti sovelluksestasi!

Lisää Plussa-kortti ja ota kaikki hyöty irti sovelluksestasi!

Tiesitkö, että jäät paitsi monista sovelluksen huikeista ominaisuuksista ilman Plussa-korttia? Kurkkaa alta mitä herkkuja saat lisäämällä Plussa-kortin numerosi sovellukseen.

Omat edut

Kun sinulla on Plussa-kortti liitettynä sovellukseen, saat viikottain vaihtuvia ostohistoriaasi perustuvia henkilökohtaisia etuja. Uudet edut päivittyvät etusivullesi aina maanantaisin ja ne voi noutaa mistä tahansa K-ruokakaupasta. Saat alennuksen kassalla, kun näytät oston yhteydessä Plussa-korttiasi.

Sähköinen kuitti

Joko kuulit, että sähköiset kuitit ovat tulleet K-Ruoka-sovellukseen? Kun lisäät Plussa-korttisi sovellukseen, näet ostoksiesi kuitit ja takuukuitit näppärästi suoraan sovelluksesta. Kuitit päivittyvät sovellukseen viimeistään 15 minuutin kuluttua ostotapahtumasta aina, kun oston yhteydessä on käytetty Plussa-korttia.

Digitaaliset keräilypassit

Unohda paperiset keräilypassit ja kerää leimoja sovelluksen digitaalisiin keräilypasseihin. Liitettyäsi Plussa-kortin ja aktioituasi mieleisesi keräilypassit, täyttyvät leimat aktivoituihin keräilypasseihin automaattisesti aina, kun käytät oston yhteydessä Plussa-korttia.

Personoidut reseptisuositukset

Pähkäiletkö usein, mitä sitä tekisit ruoaksi? Lisättyäsi Plussa-kortin sovellukseen, pääset käsiksi personoituihin reseptisuosituksiin, jotka on valittu juuri sinulle!

Pelit

Plussa-kortti toimii myös avaimena sovelluksen "pelimaailmaan". Lisättyäsi Plussa-kortin pääset pelaaman sovelluspelejä, joissa on mahdollisuus voittaa ilmaisia tuotepalkintoja suoraan Plussa-kortillesi ladattuna!

K-Ostokset

Kiinnostaisiko ostoksiesi kotimaisuus-ja ilmastotaso? Tai ylipäätänsä se, mitä kaikkea ostat kaupasta? Kun lisäät Plussa-kortin, pääset käsiksi myös K-Ostoksiin. K-Ostoksissa näet kaikki K-ruokakaupoissa tehdyt ostoksesi ja niiden kotimaisuus- ja ilmastotason. Lisäksi pääset tarkastelemaan ostoksiasi aina tuotetasolle asti.

Mitä enää odotat? Lisää Plussa-korttisi täällä!

Mitä, eikö sinulla ole Plussa-korttia? Tilaa se ilmaiseksi täältä!